שרשור שאלות חדש לשורטי

Megi Meg

New member
../images/Emo118.gifשרשור שאלות לשורטי../images/Emo43.gif(../images/Emo35.gif)

שרשרו לכאן את כל מה שרציתם לשאול, להגיד,להקדיש או מה שתרצו לראפרית מספר 1
שורטי
(ומפה החבר'ה בתפוז יעבירו לשורטי את השאלות והיא תענה בשידור חי עליהן
) להזכירכם
שורטי מתארחת ב08.05.06 יום שני בשעה 19:00 בתפוז
אנשים...את השעונים כבר כיוונתם
יאללה, תפציצו בשאלות
נתראה באירוח

../images/Emo41.gifשורטי מתארחת בפורום../images/Emo41.gif

הערב בשעה 19:30, שורטי תגיע ל-BlogTV ותענה לשאלותיכם. שאלות לשורטי ניתן לשרשר לכאן

חחח יש לי שאלה

לשורטי: "בינינו, מה עשית עם הקונדום שכתוב עליו מספר טלפון?" חחח תעני את יודעת על מה אני מדברת.. "

שאלה קשה ../images/Emo3.gif

יש מן קונבנציה כזאת שראפרים הם תמיד מגניבים, זורקים זין על העולם, עושים מה שבא להם ולא מפחדים להגיד את דברם... את לא חושבת שזה קצת צבוע בהתחשב בעובדה שלרב זה דיי רחוק מהמציאות ואותם ראפרים "סלבים" בסופו של דבר לא שונים משום דמות ציבורית אחרת אולי אפילו יותר גרועים ולא זזים צעד בלי אישור הסוכן שלהם? מה דעתך בעיניין
במידה ותחליטו לא לשאול אותה את זה באירוח כי מנסיון אני יודעת ששאלות קלילות וקצרות יותר הולכות אשמח אם תתנו לה את השאלה הזאת כחומר למחשבה. תודה

voox

New member
שאלות להילה

סתם ראיתי בתפוז אנשים מודיע שיש אירוח של שורטי אז החלטתי לשאול כמה שאלות. הדרך הטובה ביותר כדי לדעת היכן את מופיע? האם יש לך אתר שאת מעדכנת בו ואם לא האם יהיה בקרוב? איך ההרגשה להיות הראפרית היחידה בארץ? מי הראפרית הכי טובה בעיניך מחו"ל? עם מי היית רוצה להקליט שיר (לא מהארץ)? זהו מקווה שחלק מהשאלות יהו או כולם.

moshe alfasi

New member
שאלות...

1.מה קורה עם אבי מסיקה? ידוע שאת בלייבל שלו, כמו שזה נראה, האלבום האחרון שלו נכשל טוטאלית, על מה העבודה בלייבל בימים אילו? מה מתבשל? 2. את חושבת שהאלבום שלך פונה גם לאנשים מבוגרים? חוץ מארבעה שירים,לדעתי, לאנשים בני 20+ יהיה קשה מאוד להתחבר לאלבום. 3.יש תוכניות להמשיך לעבוד עם ש"ס ושבק מיוזיק? או עם קאשי וקוואמי? 4.אחד הקטעים היותר מעניינים שיש באלבום הוא "איפה אהבה", במיוחד פתיחת הבית של מירו משבק, המון אנשים מעבירים ביקורת נורא קשה על לקיחת השורות ומדברים על כך ש"הרסת את שיר ההיפ הישראלי הכי טוב בכל הזמנים", מה את חושבת על הטענות הללו? שיהיה בהצלחה במכירות של האלבום הזה, ובהצלחה עם העבודה על האלבום הבא! משה אלפסי.

שאקית

New member
*שאלה* עוקצנית טיפה

הדיבורים לאלבום הבא הוא מעט ראפ והרבה יותר סיגנונות... למה זה?.. בגלל שהדיסק לא מכר הרבה? התמסחרות? או סיבה אחרת?...

חן חמי

New member
אין לי שאלות אבל.....

החלטתי בכל זאת להגיב... אז הילה רציתי שתדעי שאת נורא מיוחדת, את חזקה,אמיצה,יפיפייה,עמוקה וכו' וכו' זה לא יגמר אם אני אמשיך..
בקיצוררררר- לרגע אל תפסיקי להיות מי שאת באמת,את מקסימה !
תמשיכי תמיד להתגאות במה שאת ולא לוותר על האמת שלך גם אם היא כואבת...
המון בהצלחה בהמשך ואני מחכה כבר לדיסק הבא
גאה בך מאוד
[תרתי משמע]

נופר לס

New member
חשבתי וחשבתי ויש לי כמה שאלות....

1. את הרי לסבית.... לא מפריע לך שחושבים שאת מיצגת את הקהילה ? מה את חושבת על זה? 2. לפי מה שהבנתי יש מפגשים של הפורום (כל המעריצים ) למה שלא תצטרפי אלנו באמת זה נירא לי מגניב... קחי את זה ברצינות... 3.איך היה לך את הכח והכסף בגיל 15 וחצי לעזוב את הארץ? כי המצב שלי ממש דומה לשלך ואני לא חושבת שאני יכולה לברוח לחול... 4. באת וסיפרת לאמא שלך שאת אוהבת בנות.. והיא לא קיבלה את זה כמובן. אך אחרי כמה זמן היה לך את האומץ לבוא עם חברה הביתה ולהציג אותה בפני אמא שלך? 5.מה אמא שלך אומרת על זה עכשיו? התנשקת עם בחורה לידה? 6. לי כל הזמן אומרים שבשביל לדעת אם באמת אני אוהבת בנות אני צריכה לשכב עם בנים... ואני לא מכירה לסבית אחת שלא שכבה עם בן.. אז רציתי לשאול אותך אם שכבת או התנשקת עם בן בשביל ליהיות בטוחה שאת אוהבת בנות.?? 7. ספרי על האהבה הראשונה שלך... 8.איך התחלת להתפרסם? 9.את יכולה להסביר על השיר יופי בא. א. באיזה תקופה בחיים שלך הוא נכתב? ב. על מה הוא מדבר? כי לפני כל שיר שאני שומעת אני קודם מקשיבה למילים ולפי זה אני קובעת אם אני אוהבת אותו... ברוב השירים שלך המילים חדרו לי עצמוק ללב {מעבר לקשת,שיש בוא מילים שמזכירים לי תילדות שלי אז אותו אני הכי אוהבת} אבל ביופי בא אני לא מבינה כלום.... 10.שמעתי שאת מוציא דיסק חדש את יכולה להסביר עליו קצת על החומר שיש בוא על השירים הלחן וכו... 11.איזה מוסיקה את שומעת? שמעת פעם מוסיקת דיכאון?

נופר לס

New member
וההמשך...

12. את יודעת לנגן על משהו? 13.מי הזמר הכי אהוב עלייך? 14. ארץ או חו"ל? 15.היית רוצה להיות המין השני? 16.את גברית או נשית? 17.יש מצב שאת מרא את כל הקעקועים שלך? 18. לאן את שואפת להגיע? למה אין שירים שלך ב24? 19. מה הדבר הכי מגניב שמעריצה עשתה בשבילך או בכלל? 20. רוב השירים שלך הם מהמציאות שלך... את באמת ילדת שמנת? 21.שירתת בצבא? אם כן איפה וספרי על זה... זהו סוף השאלות...

טריפל D

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

אנחנו מגלים על נופרי הרבה דברים... חח היא לא ילדה טובה וחמודה כמו שהיא ניראת...

עיזבי בת אל..

אני מעדיפה לא להכנס לקשרים כאלה.. במיוחד אחרי מה שאמרתי לי היום בקשר אליה.. אני יוצאת מהתמונה מאמי.

למעלה