שירשור הכרות
מיוחד לפורים

נעים מאוד חברים.. מצטרפת... :]

משוגעת. סבטה,17 [ מתענגת על הרגעים האחרונים בהיותי קטינה..], צפון. רוק כבד וצ'יל אאוט, ובכלל כל מה שנישמע טוב.. להקה טובה אחרונה: VETO. חיה את המדע. איינשטיין תותח. זהו.. תכירו לי את עצמכם.. :] נעים מואוד. :]

yaakii

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif שמחים!

אני יקי. בן 16 וקצת. אוהב מדע-בעיקר חיות ותאוריות מעניינות...

yaakii

New member
../images/Emo115.gifשירשור הכרות../images/Emo115.gif מיוחד לפורים../images/Emo151.gif

אז ככה: חשבתי, שבוע וקצת אחרי הפתיחה, כשהתחילו כבר להתחכך בפורום, כדאי להכיר קצת יותר לעומק. אז הנה כמה שאלות. להיפתח חבר'ה! לא להתבייש!
1.שם מלא 2.גיל 3.מקום מגורים
4.אחים, אחיות-אם יש וכו' 5.אוהב/ת מדע מאז... 6.בעיקר... 7.תחביבים
8.פורים בשבילי זה...
9.אתחפש(?) ל....?
10.המוטו שלי לחיים

yaakii

New member
יש לי הכבוד להתחיל...

1.יקי 2.בן 16 וקצת. נולדתי ב:ג' שבט, 08/01 3.ירושלים 4. 3 אחים גדולים. בני: 22, 21, 18 5.שאני זוכר את עצמי... הכל התחיל דרך בעלי חיים
6.בעיקר בעלי חיים ותאוריות מדליקות 7.אמממ...הרבה...:כל מה שקשור למדע, לגלוש בפורומי תפוז
,לקרוא , ללמוד
, בעלי חיים, קסמים(לעשות, בעיקר)
, לאפות, אומנות, פינג-פונג, להדריך בתנועת נוער שלי ועוד... 8. [החג ה-2 הכי כייפי! (חנוכה במקום הראשון)]. תחפושות, משלוחים לחברים, שוקפורים ו"כשרונות צעירים" בסניף, כוכב נולד בביצפר... 9.עדיין לא החלטתי, אם בכלל.... 10.אם תרצו, אין זו אגדה! שבוע מצויין!

Uדית

New member
../images/Emo66.gifגמאני:

יהודית
בת 17
הרצליה
אח קטן. בן 12
שנפתח חוג ביסודי שלי על הכרת המדע לעומק
. זה היה בעיקר ניסויים מדעיים שונים.
בעיקר תגליות מדעיות על היסטוריית היקום
אוהבת לנגן ב: חליל צד,פסנתר. לטייל בארץ ובעולם. להתנדב.
הזדמנות נפלאה "להשתחרר" קצת מהלחץ והשיגרה של השנה!(השנה זה יועיל לי יותר מכל...) וגם הזדמנות לפגוש את משפחתי המורחבת (זה תאריך המפגש הקבוע).
שנים מאז שהתחפשתי. אולי אצבע אתהשיער בצבע בלתי שגרתי. לא יותר
האמן בעצמך, ואחרים יאמינו בך

Uדית

New member
ברוכה הבאה! כתבתי על עצמי פרטים בשירשור הכרות

וגם את השרשור היכרות שלי אפשר לחבר להיכרות של

כולם.. ההודעה מה-28.2 ובכולופן יש עוד כמה שרשורים שכדאי לחבר על מנת להשאיר את הפורום מסודר.. לכל טופיק שרשור 1..

למעלה