סיכום שבועי

Confide In Omer

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif סיכום שבועי ../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif

עשרת הפורומים המועדפים על חברי הפורום: האח הגדול סדרות מציאות הישרדות 3 - הפיליפינים אמריקן איידול ניסויים לגולשים מצעדים וביקורת מוזיקה טלוויזיה כוכב נולד אבודים טניס TOP10 של הפורום: niro62 (104) yarden777 (109) or19951 (111) 118) חולה על הישרדות 6 129) סוליד סנייק NP16 (129) Confide In Omer (130)
omer719 (198) (209 אורישקי
(244) בלונדי211
+
והשאלון שלכם: הדבר שקשור ל"הישרדות" שהכי אהבתם השבוע: המודח הראשון של העונה שהכי אהבתם: סרט השבוע: ספר השבוע: שיר השבוע: תוכנית\סדרת השבוע: ציטוט \ פתגם השבוע: אתר השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: קיטור השבוע: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: תמונת השבוע: אחר:

Confide In Omer

New member
עונה לעצמי ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

הדבר שקשור ל"הישרדות" שהכי אהבתם השבוע: כלום! לא היה פרק
המודח הראשון של העונה שהכי אהבתם: סוניה, ג'סיקה, מריסה סרט השבוע: אליס בארץ הפלאות ספר השבוע: הרלן קובן - מעגל מכושף שיר השבוע: ביונסה וליידי גאגא - טלפון תוכנית\סדרת השבוע: האנטומיה של גריי, עקרות בית נואשות, Glee, קוגר טאון, דם אמיתי, אבודים. ציטוט השבוע: סמס של ידידה שלי: "די עם הנבלים האלה! איך יכול להיות שהגיבורים מפסידים כל הזמן? לא כיף לי"
- תכלס, צודקת!
אתר השבוע: פייסבוק דבר טוב שקרה השבוע: לא משהו מיוחד קיטור השבוע: אין לי כח לעבוד
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: 2 מסיבות ויום הולדת של חבר

yarden777

New member
שאני אבין, הספויילר היה קשורלסמואה?

אם כן, חחחח ואיך היה באליס בארץ הפלאות? חוויה לראות בתלת מימד?

Confide In Omer

New member
סרט ממש יפה

עשוי מדהים וטים ברטון במאי גאון. מה שאיכזב היתה העלילה הקצת קיטשית. התלת מימד היה נחמד, אבל לא הוסיף יותר מדי לסרט.

naama59

New member
לגבי אליס

(סורי שנדחפתי
) התלת מימד מגניב, אבל לא יודעת עד כמה הוא לגמריי הכרחי. הבעיה היחידה הייתה שהכתוביות היו איומות - הן היו קטנות לאללה ובקושי ראו משהו, וכשאתה מוריד את המשקפיים אתה לא ממש יכול לקרוא כי זה מותאם לתלת מימד. לגבי הסרט עצמו, כנראה שבאתי עם המון ציפיות מטים ברטון וג'וני דפ, כי ציפיתי למשהו אחר. בעיקרון זה היה טים ברטון פוגש את דיסני - שילוב מוזר ולא ברור. זה לא ממש לילדים אבל גם לא ממש למבוגרים. יש גם כמה קטעים עם פוטאנציאל ממש מפוספס. (אחרי שתראה אולי תבין את הכוונה שלי). אבל מכל מה שראיתי בזמן האחרון הוא נחשב די טוב. אבל לא ביחס לציפיות שייחסתי לו לפני. (אני חופרת!)

DevilGirl92

New member
../images/Emo199.gif

הדבר שקשור ל"הישרדות" שהכי אהבתם השבוע: שום דבר. המודח הראשון של העונה שהכי אהבתם: טינה וסוניה שיר השבוע: Daniel Powter - Bad Day תוכנית\סדרת השבוע: אהבה גדולה, ויל וגרייס, עקרות בית נואשות, האנטומיה של גריי. דבר טוב שקרה השבוע: השלמתי הרבה פרקים. קיטור השבוע: מזג האוויר. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: המשך ההמתנה להתנגשויות במאיץ החלקיקים. זה די מפחיד למרות שדיברתי עם פיזיקאים שהסבירו לי למה הניסוי לא מסוכן

../images/Emo23.gif

הדבר שקשור ל"הישרדות" שהכי אהבתם השבוע: אממממ לא באופן ישיר אבל סטיב וטייסון הריצו שטויות בטוויטר המודח הראשון של העונה שהכי אהבתם:אני אחשוב על זה סרט השבוע: רק כי ראיתי אותו אתמול שוב והוא נורא הצחיק אותי - סיפור גדול ספר השבוע: פרא אציל - דודו בוסי שיר השבוע: סנטיאגו- הפיל הכחול , וגם sleepwalker של אדם למברט תוכנית\סדרת השבוע: אחים ואחיות וגוסיפ גירל (למרות שהם מעצבנים אותי),ומגרש ביתי ציטוט \ פתגם השבוע: אחיינית שלי שרה את אחד מי יודע : אחד אלוהינו אלוהינו אלהינו שמש זורחת ובארץ
אתר השבוע:טוויטר! דבר טוב שקרה השבוע: הממפ הספיישל של טייק דאת בקליק אפ.אמ. ,ההופעה של קוקי באיידול קיטור השבוע: רק הגיע חופש פסח ואני חולה :( משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: למען האמת כלום
תמונת השבוע:
אחר:

ארחח הציורים של פייטון../images/Emo99.gif

חחחחח כפרעל אחיינית שלך
תרגישי טוב

וראיתי היום את פרק 16

והסוף שלו מדהים
כשכל "השחקנים" שנבחרו לשחק בסרט, אומרים כמה שורות של הדמות שהם מגלמים (זה ממש העלה לי זכרונות), ואז עוברים לראות את "השחקנים" האמיתיים, פשוט כל דקה שווה זהב

ענתוש 24

New member
../images/Emo207.gif דרוש/ה מחליפ/ה להישרדות VIP

אני טסה בעוד 3 ימים ולא אספיק לסיים. נותרו עוד 3 פרקים. דרישות התפקיד: אופיס 2007 ורצון טוב. כל הקודם זוכה!!

למעלה