neta 7

New member
מזל טוב פריקית ועדי../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב עד 120
ושתהיה לכם יומולדת הכי שמחה בעולם
פרח|

slallum

New member
ש"ס! הצטרפי אליי!!! ../images/Emo8.gif

מזל טוב וסימן טוב! סימן טוב ומזל טוב! מזל טוב וסימן טוב וסימן טוב ומזל טוב!! מזל טוב יא פריקית אחת!! שתזכי לחיים ארוכים!
מטוס זעיר ללא טייס עדי! שתזכי להרבה אושר בחיים!
מסכנה.. עכשיו יש לך צבא? בעסההההה!

Boom Girl1

New member
מזל טוב כתבתי אבל שכחתי לכתוב ש....

לי יש יומולדת ב- 11.8 ואם אני לא מוצאת אותכם עושים לי מסיבה ענקית ב"אנגר 11" תל אביב, עם עופר ניסים (והאף שלו) ועם בראד פיט, דודי בלסר, אשטון קוצ'ר (לאכול אותו) ובן אפלק אז אין לכם מה לדבר איתי
טוב אז אני מבינה שלא מדבר יותר...

../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif../images/Emo66.gif

ופקיקית (לא פריקית, פקיקית) לא ידעתי עלייך , (עלייך כן, לא על היומולדת). אני אעשה לך גם. מבטיחה. אבל, בת כמה את? מי הדמות האהובה עלייך (אם אני לא טועה ראם או אבוני, לא?)

ג'קית חמודה!........

אני בת 16 ואת צודקת זה באמת ראם ואבוני נ.ב. תודה על כל המזלטים פשוט אני לא יכולה לכתוב לכל אחד תודה אז

TribeGili

New member
כןהמון המון ../images/Emo49.gif והרבה ../images/Emo77.gifות ו..

כל מה שאתן רוצות שיהיה כתוב פה........ ועוד פעם מזל"ט!!!!! (רק שאני לא מצליחה לשים כזה סימן...... באסה...)

סמייילי

New member
וואי!! תודה רבה!!!!!

תודה על הברכות!!! תודה ג'קית! אהבתי מאוד!! וגילי גם!!! וכולם!!!! אני מתה עליכם!! העלתם לי חיוך גדול על הפרצוף!!!!!!!!!!!!!! ושגיגי... מאמי שלי... חשבת על ההצעה שלי? (אני אתה וגיא) -עדי
אני בת 18, או כמו שניסחו לי את זה היום...אני יכולה לעשות עכשיו דברים, וזה יהיה חוקי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amber4Ever

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

חשבתי... ו.. הייתי אומר שכולי של סיווה אבל
אנחנו כבר לא ביחד
סביח

» LiRaZ «

New member
../images/Emo26.gif ועכשיו תורי... ../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הוד מלכותה..
סוף סוף בת 18
שיהיה לך המונמון מזלטובבבב
ואין כבר מי שיגיד לך מה לעשות..
תמישיכי להיות הגברת בכחוללל..
אנחנו רוצים שתשארי
מיאאאאאאאאוווווווו
הרבה הרבה בריאווווווווותתתתת
אוששששששששרררררררר
ועושרררררר
לאבבבבבבב
יווווווווווו המוןןןןןןןןןןןןןן
ואת יודעת את זה
נשיקווווווווות
וחיבוקיפםםםםםםםםםםם ענקייים
ליר

סמייילי

New member
ליריייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מתה עלייך!!!!!!! תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתה על הברכה!!! הוד מלכותה.........את יודעת מה אני אוהבת הא? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח -עדי

למעלה