מחפש
שרשור שני לשבוע

• פותח הנושא Noaal
  • פורסם בתאריך

Noaal

New member
../images/Emo108.gif מחפש ../images/Emo82.gif שרשור שני לשבוע

S a r i e l

New member
חתולה מחפשת בית

חתולה מקסימה בת 3 וחצי מחפשת חצר או בית (רגילה לחצר) באופן דחוף... לפרטים 054-6997575

atomic kitten

New member
../images/Emo101.gif בית אומן ל2 חתולים+ הוצאות

קבלתי את זה במייל לא יודעת אם זה עוד רלוונטי אבל - בחור שנסע ללונדון לשנה, השאיר את 2 החתולים שלו אצל חבר - והחבר התחרט. הוא מחפש בית אומן למשך שנה לשניהם יחד כשכל ההוצאות עליו והוא גם מוכן לשלם דמי טיפול. תפיצו אם אתם מכירים מישהו שמסכים

maormi

New member
גור לקוי ראיה

שניצל מעיוורון, המביט בעולם דרך "מסך" לבן-שקוף . מתפקד כרגיל בבית. רגיל גם לכלבים. בן כ-4.5 חודשים, פרווה חצי-ארוכה שחור-לבן. שובב ומתפנק. העניקו לו בית חם. 050-6940900

dogslove

New member
2 חתולים יפהפיים מחפשים בית

למסירה החתול אפור לבן ואחד מהלבנים (למרות שחלק מבני המשפחה רצו להשאיר את האפור לבן). הסיפור הוא כזה שחתולה לבנה אימצה את המשפחה ועברה לגור בחצר ביתם. הם רוצים להשאיר אותה ואת אחד הגורים וכמובן לעקרם. הם ביקשו את עזרתי במסירת 2 הגורים האחרים, כדי לא להכביד עליהם (יש להם כבר חתול וחתולה ביתיים). מצ"ב תמונות. הם בני כ- 4 חודשים. לא מסרו לי אם מדובר בזכרים או בנקבות. אברר זאת בהמשך למרות שאני לא בטוחה שזה נתון קריטי... 0505-545438

ronagg

New member
חתול אפור גדול ..דובר רוסית..

מחפש בית, החתול נזרק מביתו , רגיל לדירה , מבין רוסית ,חכם .. חתול אפור כבן שנה , שמן וגדול, מסורס, ומחוסן , ימסר עם כל הציוד. 052-4877988 קרנית. 052-5745730 יאנה

mik99

New member
מחפשת בית ל2 חתולים בדחיפות

זכר אפור לבן ונקבה טריקולור מסורסים/מעוקרים מחוסנים בני שלוש חמודים לאללה, חייבת למסור אותם מהר לרגל נסיעה. בבקשה עשו מאמץ.

maksin

New member
מאיפה בארץ?

תנו קצת פרטים על אופי, אולי מס' טלפון יעזור

mik99

New member
נמצאת בת"א

אני עם רכב, אפשר למצוא אותי בטלפון 0522577607

דנה6906

New member
צריכה עזרה דחוףף!!!

שלום לכולם!!!! צריכה עזרה דחוףףףף!!!! יש לי חתולה בת 6 ואני צריכה לנסוע לחו"ל לתקופה ארוכה ועדיין לא מצאתי לה פתרון. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא לה בית חם... או פתרון אחר טוב תודה

../images/Emo108.gif חתול סיבירי גזעי בן 4

היי קוראים לי פליקס אני חתול סיבירי גזעי בן 4 לא רק שאני יפה ומפואר (נו טוב זה אמא הכריחה אותי לכתוב) אני מתוק רגוע ועדין בצורה יוצאת דופן. אני מעוניין להיות בן יחיד בבית חם ואוהב שידע לפנק ולאהוב אותי. לפרטים נוספים נא לפנות לאמא שלי: מיכל 4685526 - 054

P e r l i N

New member
אמא רוצה אותי מאוד !!!!!

אבל - הבית שלי הוא במשרד שבו אמא עובדת היא הביאה אותי לשם אחרי שהבעלים הקודמים שלי לא ממש שמרו עליי והיא אספה אותי בו ביום שכמעט ויצאתי מקומת הכניסה לרחוב... אני מקבל את כל הפינוקים שבעולם במשרד ובכל זאת היא מצטערת שבלילות אני ישן לבד (טוב לא לגמרי לבד... יש גם כלבה חמודה) אבל עכשיו היא עוזבת את המשרד... ובינתיים אין לה דירה משלה והיא לא רוצה לטרטר אותי ממקום מקום וחשבה לתומה שזו הזדמנות פז למצוא לי בית חם ואוהב שיהיה ראוי לי ויאהב אותי מאוד. בכל מקרה זה רק עוד 3 חודשים והיא תחפש עבורי את הבית הכי טוב שיש ויהי מה. אני לא דואג. מקובל עלייך?

למעלה