דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!

ritosh

New member
../images/Emo108.gif דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!

מצאנו גורה מקסימה אבל אין לנו אפשרות לגדל אותה. יש לנו חתולה אחת בבית ועוד 5 קבועים בחצר... צבעי אפור לבן ומתוקה להפליא. חבל שאין לי דיגיטלית... מעוניינים?

f e l i n e

New member
../images/Emo42.gifצרפו תמונה ונסו גם בפורומים

אחרים כאן בתפוז ובאתרים אחרים! נסו גם במרפאות וטרינריות ובחנויות לממכר ציוד עבור בעלי חיים. תארו את צבעיה, וגילה בהודעות המסירה.

דסק

New member
יש לי שאלה בקשר לאחסון תמונות../images/Emo51.gif

לצורך הוספת תמונות ו/או יצירת לינקים אני משתמשת בגלריית תמונות של תפוז. לא הצלחתי להוסיף את שמי בכותרת והשתמשתי (סליחה), בשמה של משתמשת "חולמנית". האם תוכלי להדריך אותי לגבי הוספת תמונות באתר, והן לגבי יצירת הקולאז מהתמונות של החתולים, האם אפשר באמצעות פוטושופ ו/או עלי להוציא להדפסה את התמונות, ליצור מהן קולאז ולצלם מחדש?

f e l i n e

New member
אני אפתח לך גלריה../images/Emo140.gif

בעוד שעתיים בערך אני צריכה לעלות לאוניברסיטה עוד דקה. אשלח לך מסר כשאפתח אותה, אעביר גם את התמונות שהעלית אליה. בעניין יצירת קולאז'- אני עשיתי זאת בעבר על ידי הנחת מספר תמונות גם יחד לסריקה אחת. יצא מקסים! אפשר ודאי להשתמש גם בפוטושופ על מנת ליצור קולאז'ים יותר מתוכננים, אבל לעיתים ניסויים בתמונות בפוטושופ מעניקים להן נופך מלאכותי במקצת. אני אישית מעדיפה שיהיה בלוח עמוד אחד ובו ארבע תמונות שונות אך מוצמדות זו לזו של חתולייך
.

f e l i n e

New member
אבל לימור הגלריות ריקות../images/Emo62.gif

כדי שיוכלו להעלות לשם קבצי תמונה על המנהל להעלות לשם קובץ תמונה ראשון. רק כך הגלריה פתוחה
. העליתי מה שמצאתי ועכשיו שתיהן פתוחות עבורכן לשימושכן המירבי. אתן יכולות גם לפרסם בפורום, כשאתן מעלות לשם תמונות חדשות
.

למעלה