פינוקים לבעלי חיים

../images/Emo107.gif../images/Emo108.gif פינוקים לבעלי חיים

כל מה שרציתם (וגם כמה דברים שממש לא רציתם) לקנות לבעלי החיים שלכם - מכלבים ועד קיפודים - הוטרינר ד"ר אבי ליליאן מדווח על החידושים האחרונים בתחום, היישר מתערוכת "inter-zoo 2006" בגרמניה בכתבה ב-YNET. אני כבר מצאתי שם כמה פריטים שהייתי רוצה לקנות ...

Jeannie

New member
לא ממש קשור, אבל בכל זאת

ראיתי פעם בערוץ 8 (אני חושבת שבמבזק של "חדשות המדע") על ארגז חול לחתולים שמנקה את עצמו. הוא בנוי כארגז סגור עם חול ורשת, אחרי שהחתול עושה את צרכיו ויוצא מהארגז, הארגז מסתובב סיבוב שלם וכך החול בעצם עובר סינון ברשת, הצרכים נשארים בצד אחד והחול המסונן נשאר בצד השני. מאז אני מנסה לאתר את ההמצאה הגאונית, למרות שלמרב זכרוני היא עולה הרבה מאוד כסף. בקיצור - אם מישהו מכם שמע ויודע איפה ניתן להשיג, אני אודה לו מאוד מאוד מאוד!

דוקא מאד מאד קשור ../images/Emo8.gif

גמני רוצה כזה... האמת שמעתי על משהו אחר - ארגז חול עם גרגירי פלסטיק במקום חול. הארגז מחובר לברז מים ולחשמל, ופעם ביום הוא עושה שטיפה ל"חול" (עם סבון וחיטוי) כמו מן מכונת כביסה. למרבה הצער הבנתי שהחברה פשטה את הרגל ועכשיו אי אפשר לקנות, וגם מי שקנה לא יכול להשתמש כי אין איפה לקנות את הסבון... הרעיון שתיארת נשמע הרבה יותר טוב.

blackfeline

New member
את מתכוונת לחברה הישראלית?

כי אם כן, הם לא פשטו רגל. יש להם עכשיו ארגז חול הרבה יותר מתקדם לטענתם. www.catgenie.com הוווו כמה שאני רוצה כזההה. הם לא משווקים את זה בארץ, אבל אפשר לשלוח להם מייל והם ימכרו לכם. עולה בסביבות 1500 ש"ח אך אם זה באמת עושה את מה שהם אומרים ומראים בסרטונים באתר, זה הו כל כך שווה את זה:)

אכן נראה שווה

אבל הבעיה היא לא עם לקנות את המכשיר עצמו, אלא עם לקנות את התכשירי ניקוי שלהם (סבון?) כל כמה זמן. צריך לוודא שתהיה אספקה נוחה וסדירה שלהם, ולקוות שהחברה לא תפשוט שוב את הרגל ...

Sunny26

New member
סליחה על ההתפרצות

לנו היה את זה וזה נהדר! לא יודעת איפה להשיג בארץ, אבל מקווה שזו התחלה טובה לחיפוש.

נכנסתי וקראתי

זה נראה נחמד, אבל לא הצלחתי להבין איך בדיוק זה עובד. אם היה לכם כזה, אולי את יודעת מה בדיוק זה עושה? ואם אפשר לשאול, מה קרה לו ולמה עכשיו אין לכם? או למה אתם לא ממשיכים להשתמש בו?

Sunny26

New member
אין לנו יותר כיוון שהחתול מת

וכנראה שלא יהיה חתול בקרוב, ולכן מכרנו את זה. בזמן שהיה את החתול זה עבד נהדר, והיינו מאוד מרוצים. בעיקרון - החתול עולה על המשטח, עושה את צרכיו - שגורמים לחול להתגבש, וכשהוא יורד עובר מאין מסרק שאוסף הכל לתא נפרד וסגור שיכול להכיל צרכים של חתול עד כשבוע. פעם בשבוע מוציאים משם את מיכל הפלסטיק החד פעמי ושמים חדש. מלבד זה שזה אוטם ריחות די טוב (לא לגמרי) ונקי ומסודר , החתול שלנו היה עולה ויורד מזה רק כי הוא אהב לראות את זה עובד.

הנה מישהו שלא כל כך הסתדר עם זה

וטרח לספר את כל הסיפור שלו ברשת. קצת ארוך, אבל מגיע לפואנטה בסוף. וגם מעלה את השאלה: האם הייתם צריכים לרכוש חול מיוחד בשביל המתקן הזה? האם היה צורך בעוד אביזרים מתכלים למיניהם? (שקיות/קופסאות לפסולת למשל) אם כן, איפה ואיך קניתם אותם? כמה זה עולה? אם לא, במה השתמשתם במקום? לאור שפע המוצרים שהוצגו כאן, אני שוקלת ברצינות לרכוש אחד, ואני מנסה להחליט מה הכי כדאי.

XUXA141

New member
אבל מה עם פיפי?

החול סופג שתן ואת זה אי אפשר לסנן, אז בכל מקרה צריך להחליף בתדירות די גבוהה.

../images/Emo108.gif יגעת ומצאת - תאמין

הנה משהו שנראה דומה למה שאת מתארת. אכן, נראה מבטיח, ומפתה מאד. 330$ והפלא שלכם

למעלה