הי נסיך../images/Emo24.gif
תודה ילדה מטלית.
דעתי לאור הפרישות שכבר עשית: מה - מרכבה עלי - נער המטות לדעת - 10 חרבות על התנהגותה - הכוכב של איקס - 4 מטבעות בחודש האחרון - אס המטבעות האם - הצדק איקס - הקיסר מעוניינת - מלך מטבעות בחידוש הקשר הרומנטי - אס מטבעות איתי - העולם בימים אלה - הכוהנת הגדולה נסיך יקר, מתוך הפרישות עולה שאתה הוא זה שלא ממש מעוניין בחידוש הקשר. אין לי מושג מה הרקע לקשר ביניכם ומה קורה היום, אבל נער המטות והעולם מראים אותך במקום אחר - לא בגעגועים וייסורים וכמיהה לחזרה לקשר. (אם יש כמיהה הרי שהיא שאריות מהעבר ולא רצון אמיתי לחזור). לגבי איקס: הדבר הראשון שעלה לי בראש, הוא כמו ששאלה ילדה מטלית - האם היא מנסה ליצור קשר, או פונה אליך הרבה. נראה שמה שעליך לדעת הוא שתם ונשלם מה שהיה ביניכם בעבר [10 חרבות], כשנראה שלאיקס יש תקוות עדיין והיא נאחזת ורוצה להחזיר את מה שהיה. אתה בנער המטות מתלהב אולי יותר בקטע של לנסות ולהנות אך אתם לא באים מאותו המקום. הכוהנת בפרישה השנייה מראה יחד עם העולם את הניתוק שלך וחוסר הרצון להתמודד כרגע עם העניין הזה (זה מה שעולה לי מהקלפים, למרות שהדברים שכתבת נשמעים דווקא אחרת). [במבט שני על הפרישה השנייה חשדתי שאולי איקס נמצאת כרגע במערכת יחסים רצינית עם מישהו אחר... יכול להיות?] שים לב שאין קלפים של רגשות כמו גביעים, קיסרית, וכו'. יש אמנם את הקיסר ומלך המטבעות שיכולים להראות דמות של גבר - או של מישהו אחר או שהיא תופשת אותך כדמות של בן זוג, אבל בגלל שהם במיקום שלה, הייתי אומרת שהם מדגישים את מה שהיה ועלה כברמהפרישה הראשונה - יש תחושה מסויימת של רצון שלה להשיג שליטה - מעין רכושנות. זה עולה גם מריבוי המטבעות בפרישה. אשמח להבהרות מצידך לצדדים החסרים, שאולי יתנו (גם לי) תמונה יותר ברורה.