מחפש
- שרשור ראשון לשנה

sariti bg

New member
יש לי זוג כלבים למסירה דחוף

שלום יש לי שלושה כלבים בבית ו כולם למסירה הראשון בן 6 בגודל בינוני קטן, יפה ממושמע ושקט, השני הוא פינצ'ר שחור כבן 16 שנים כבר לא סייח צעיר אבל רגיש שמחפש לפוש את שארית חייו האחרונה גם היא פינצ'רית בגיל 15 מיתנהגת ואנרגטית כבת 3, מקסימה וממשומעת הכלבים חייבים להימסר דחוף לא חובה ביחד צר לי על המסירה אך היא חייבת להתקיים לפרטים נוספים שרית 052-4526758 או [email protected]

maksin

New member
היה מאוד קשה להגיע אליו

אבל הנה, חבל שיש שם רק תמונה אחת

goolo123

New member
את באמת מאמינה שאפשר למצוא

בית לכלבים בני 15 ו-16? בספק אם תמצאי לכלב בן 6. 100000 כלבים מומתים בשנה, ביניהם צעירים בריאים ויפים,שאין להם דורש.מי יאמץ כלבים קשישים? שלא לדבר על זה שהכלבים לא יעמדו בזה וימותו מצער. אם גמלה בך ההחלטה ואינך מיתכוונת לתת להם למות אצלך,קחי אותם לוטרינר שירדים אותם! ולגבי הכלב בן 6,קשה יהיה למצוא לו בית, אבל אפשרי,קחי אותו לימי אימוץ של אס.או.אס. מאוד הייתי רוצה לדעת איך בן אדם שמגדל 3 כלבים!! מחפש להם בית בגילם המופלג?איזה נסיבות יכולים להוביל לצעד שכזה?

oggi2

New member
מדהים פשוט. אין לי מילים

קשה לי לדמיין סיבה שתוביל לצעד כזה אחרי שגדלת שלושה כלבים 16 שנה!!

year of the cat

New member
בהודעה למטה יש הסבר

סיבה מאוד הגיונית. יש בעיה עם הבית (!!!) זאת סיבה מצויינת למסור כלבים אחרי 16 שנה בית!!! ישמור אלוהים

sigi99

New member
למסירה דחוף

שני גורים קוקר ספנייל מעורבים יפיפיים זכר ונקבה בני חודשיים לרציניים בלבד לשלוח לי במסר ואכתוב טלפון. סיגל

Yuval Berger

New member
כלבת דני ענק מקסימה וחמודה....

כלבת דני ענק מעוקרת מחוסנת מקסימה וחמודה מחפשת בית. הכלבה בת 9 ונמסרת לרגל נסיעה ממושכת לחו"ל. היא זקוקה לבית חם עם חצר (יש לה מלונה). נא ליצור קשר דרך תיבת המסרים או לדוא"ל [email protected] יובל

year of the cat

New member
איך תמיד כולם נוסעים לנסיעה ממושכת

כשהדני הענק כבר בן 9? אף פעם הם לא נוסעים כשהוא בן שנה למשל
למה אתם לא לוקחים אותה איתכם? אתה יודע שבכל מקרה תשברו את ליבה? ושכמעט בלתי אפשרי למסור כלב בגיל כזה ועוד דני ענק שתוחלת חייו היא בערך 9 שנים?

Yuval Berger

New member
אני לא יודע מי זה "כולם"

למה לא לוקחים איתם? אולי בגלל שהם עצמם לא יודעים איפה הם יגורו כי הם מתחילים שם מחדש. שלא לדבר על זה שמדיניות ההסגר שם היא של חצי שנה. חוץ מזה, מי אמר לך שתוחלת החיים של דני היא 9 שנים? להבא, קצת פחות זעם קדוש והתחסדות לא יזיקו לך... אם את/ה לא יכול לעזור במצב הקשה ממילא אז שב/י בשקט במקום להטיף מוסר

lili95

New member
קשה לי להאמין שמשפחה מגיעה למקום

שבו הם לא יודעים איפה לגור.אף אחד לא נוסע לחו"ח וישן לרחוב בהתחלה. ואם זו הבעיה - הם יכולים להשאיר אותה בארץ בפנסיון עד שיסתדרו.

KentGreatDane

New member
תוחלת חיים של דני בממוצע

היא אכן 9 שנים. יש מקרים נדירים יחסית של כלבים שהגיעו מעל לגיל הזה (אני בעלים של כזה כלב) אבל הסיכוי הוא לא גבוה במיוחד... מקווה שתגיע הנשמה הטובה שתאמץ את הכלבה.

lili95

New member
למה את סתם מעלילה?? פעמים רבות

מדובר ב"נסיבות שאין ביכולתם לפרט".

kohi2

New member
גורה מהממת ביופיה מחפשת בית חם

בת כ-3 חודשים, אומצה לא מזמן מצער בעלי חיים באר שבע ע"י משפחה שלה יש כבר כלב בוגר. למרות המאמצים ולהפתעתה הגמורה של המשפחה (הכלב בדרך כלל חביב לכלבים אחרים) הכלב הבוגר לא מוכן בשום אופן לקבל את הגורה, תוקף אותה ונהיה מדוכא מאד. לדברי המשפחה, להחזיר אותה לצב"ח זו לא אופציה, אך היא זקוקה לבית בדחיפות עקב המצב שנוצר. ישתדלו להגיע איתה ליומאימוץ של SOS בסופ"ש הקרוב . היא תגיע לגודל בינוני. למי שמעוניין, פרטי המוסרים במסרים

kohi2

New member
מיסטי - גורת פינצ'רית זעירה ומתוקה

שננטשה יחד עם אחיה בהסגר ערד, ממתינה אצלנו לבית חם ואחראי, המודעת לכל הכרוך בגידול וחינוך גורה צעירה. בת כ-7 שבועות שובבה, שובת לב ואוהבת להתכרבל בידיים. למרות גודלה הזעיר, מסובבת את הכלבים הגדולים שלנו (ואותנו) על האצבע הקטנה שלה! הגורה נמצאת בב"ש אך יכולה להגיע לאיזור המרכז. פרטים נוספים במסרים או בטל' 052-4830239

למעלה