שנת ג'סטין ממשיכה ואנחנו בתחרות השניה..

../images/Emo106.gifשנת ג'סטין ממשיכה ואנחנו בתחרות השניה..

ובכן.... שנת ג'סטין ממשיכה,שנת הפרסים ההפתעות והתחרויות שנערכות אצלנו בפורום,שכל הפורומים רשאים להשתתף בהם... עכשיו אנחנו עם התחרות השניה.....בתחרות הראשונה זכתה: אלינה elina בפרס ג'סטיני במיוחד... עכשיו מי רוצה לזכות בסינגל של ג'סטין?יש לתפוז המון המון פרסים(שקשורים בג'סטין כמובן) לחלק לכם למשך כל השנה...למה אתם מחכים תתחילו להשתתף...ניתן להשתתף לא רק פעם אחת בתחרויות,הסיכויים ממשיכים להיות אותם סיכויי זכיה.... קדימה...אז התחרות השניה שלנו אליכם יותר קלה מהראשונה....אתם רק צריכים לספר אחד מהאפשרויות הבאות: 1)מה אתם מחפשים במין השני...(תכונות\אופי\יופי) 2)מה הכי חשוב לכם במערכת יחסים.... התשובה הכי מעניינת\מצחיקה\מרגשת\מקורית, תזכה..... תהיו מקוריים חבר'ה וכמובן אמיתיים....תשובות יש לשלוח לשרשור הזה,וכל הפורומים רשאים להשתתף... התחרות תסתיים כשאני יודיע בשרשור הזה שהתחרות הסתיימה..... קדימה....בהצלחה לכולם ותאכלו הרבה שוקולד

shay08

New member
אני...

אז קודם כל אופי...שתהיה בוגרת, חכמה, לא ילדותית, באותו ראש שלי, נחמדה, מנומסת, חברותית...כמובן שחשוב גם שתראה טוב, תהיה יפה, כוסית, בעיקרון שתיראה טוב! הייתי מאוד רוצה שהיא תעסוק ותאהב מאוד מוזיקה - כמוני! שיהיה כיף לדבר על מוזיקה-חדשה,ישנה,מדהימה.. זהו, כאילו הייתי הכי אמיתי שאפשר, לא ניסיתי להתחכם, פשוט אמרתי מיהי הבחורה האידיאלית בשבילי

אוקייי ../images/Emo3.gif

אז בואו נתחיל חחח... מה שבעצם אני מחפשת במין השני זה דבר ראשון והכיי הכייי חשוב זה
א ה ב ה
, הרבה הרבה אהבה וכימיה שנוצרת בינינו זה הדברים שבעיני הם חשובים ביותר במערכת יחסים (לא משנה אם היא רצינית או לא!!).... דבר שני שמאד חשוב זה שרצוי כמה שיותר להתמקד בתכונות אופי מאשר במראה חיצוני, צריך יותר להתמקד בבן אדם שמסתתר מאחורי השיער הבלונדיני העיניים הכחולות והגוף החטוב
... שבעצם יכול להסתתר שם בן אדם מטומטם ,לא מתחשב ושמאוהב בעצמו יותר מדי
.... האופי שאני מחפשת זה שיהיה חכם
, מישהו שיכבד אותי, שאני יוכל להיות פתוחה אליו ולדבר איתו על הכל, שיאהב לפנק (אותייייי
חחח), ספונטני, חוש הומור, תחביבים משותפים כמו ריקוד ומוזיקההההה
, אמין, חברותי ועוד הרבה הרבה.... וגם לא יזיק גם קצת יופי (שלא תבינו אותי לא נכון.... היופי חשוב רק במצב שיש גם אופי...) אני רוצה להדגיש ולומר שמערכת היחסים שלי תיקח דוגמה מג'סטין ובריטני שהיו חברים ונפרדו
.... הייתה ביניהם כזאת אהבה גדולה
(ראו להם את זה בעיניים)והם הפגינו הרבה כבוד אחד כלפי השני והם היווו כאלה חמודיםםםםם
(אני פשוט מתההה על הזוג המושלם הזה...) קבלו תמונה שלהם ותבינו איזו אהבה ענקית הייתה ביניהם!!!!
אז מקווה שאהבתם את החפירה הזאת חחח..... ודרך אגב אני חיברתי את השאלות שאת הבאת ולא הפרדתי ביניהם, פשוט כתבתי הכל ביחד... ומשפט אחרון לסיום:
I LOVE YOU JUSTIN !!!!

אני עונה ../images/Emo13.gif-

מה אתם מחפשים במין השני...(תכונות\אופי\יופי) אמממ תאמת שאני כבר לא מחפשת כי יש לי חבר כבר חצי שנה
אמממ אבל אני אוכל לספר עליו- מצחיק, שנון, חמוד, מנומס (כשבא לו..) אוהב מתנות, רומנטי, מתוק, ישר, נאמן........ מה הכי חשוב לכם במערכת יחסים להיות נאמנים! לא לבגוד, לא לשקר, לא לפגוע פשוט להיות עצמכם ולהעניק אהבה

ממממ.....

מה אתם מחפשים במין השני...(תכונות\אופי\יופי) דבר ראשון והכי הכי חשוב
שהוא יהיה בלונדיני עם שיער יפה
רצוי שהוא יהיה בריטי[חולה על בריטים] כי הם כאלה מנומסים
וחמודים וחכמים הקיצר בריטיים כאלו
עכשיו הדברים האחרים
חמוד
נחמד
מצחיק
איך שכחתי רומנטי ושיאהב את ג'סטינקה כי אם לא הוא יעוף בבעיטה כל שאר הדברים בלה בלה בלה.....
מה הכי חשוב לכם במערכת יחסים.... let me think for a second
אממ.... לא יודעת מה שיש בכל מערכת יחסית נורמלית ויציבה נאהבת
יש לי יש לי ..... שאף לא ישעמם לנו ביחד ושתמייד יהיה לנו ממה לצפות
חיחחח....

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifלא מהפורום, מקווה שזה בסדר שאני משתתפת../images/Emo13.gif

***רק מזהירה, יש לי ספוילר להארי פוטר 7 בחתימה*** מה אתם מחפשים במין השני יש את התכונות הרגילות, הקלישאתיות: רגישות, חוכמה ולדעת להקשיב. יש כאלה שגם אומרים שחשובה משיכה ואהבה. אבל כשמתחילים מערכת יחסים לא מתאהבים ישר בד"כ, זה לוקח זמן. אז מה שחשוב לי (במבט ראשון לפחות, בתחילת מערכת היחסים) הוא הניצוץ (ולא, אני לא מדברת על סרט האימה). הניצוץ הזה שגורם לך לחשוב שזה האדם שתרצי לחיות איתו ושיש לכם עתיד ביחד. ברגע שיש את הניצוץ הכל בא לבד: החברות, האהבה, המשיכה והנאמנות. הסיכויים של מערכת יחסים להצליח בלי הניצוץ הראשוני נמוכים, כי אין את הדבר שקושר אותכם ביחד. אז בקיצור: ניצוץ, והשאר בא לבד

למעלה