מצעד האמנים #4-תוצאות

../images/Emo106.gifמצעד האמנים #4-תוצאות../images/Emo103.gif

קודם אני חייב להוציא:
Im Not A girl, Not Yet A Woman, דורג בין המקומות האחרונים. ועכשיו למצעד
הקרב האמיתי היה בין 4 שירים על המקום השני, כי המקום הראשון השאיר את כולם הרחק מאחור. 5. Stronger (לדעתי הקליפ לשיר הזה הוא אחד הקליפים הטובים שלה, אם לא הכי טוב). 4. Everytime (למרות שאת השיר הזה דירגו פחות אנשים מאשר את Stronger, אבריטיים קיבל מקומות יותר גבוהים). 3. Baby One More Time (אני מניח שהוא דורג כ"כ גבוה [יותר מדי בשבילו..] משום שהוא השיר הראשון שלה). 2. Toxic (גם הוא כמו השיר במקום 4, זכה לפחות מדרגים מאשר השיר שמקום אחד אחריו, אך דורג יותר גבוה ע"י מי שכן דירג אותו). 1. Born To Make YOu Happy (בהחלט השיר הכי טוב שלה, פשוט 3 דקות תענוג לאוזן, הרוויח את המקום ה1 ביושר).

../images/Emo79.gifמצעד האמנים #5../images/Emo103.gif

אחרי שדירגנו לפני כמה ימים את גברת ספירס, הגיע הזמן לאמה הרוחנית, אסתר, או בשמה הקודם, מדונה. עליכם לדרג את 5 השירים הכי טובים של האמן כששיר מספר 1 בדירוג הוא השיר הכי טוב לדעתכם.

כל האמנים שאני הכי אוהב!../images/Emo13.gif

1. BEAUTIFULL STRAGER 2. AMIRICAN LIVE 3. LA ISLA BONITA 4. MATIRIAL GIRL 5. LIKE A PRAYER

14מתן

New member
מדונה ../images/Emo68.gif

Power Of Goodbye Frozen youll see La Isla Bonita express yourself

14מתן

New member
אני אצביע מחדש ../images/Emo26.gif

Frozen.1 youll see.2 Justify My Love.3 Power Of Goodbye.4 La Isla Bonita.5

ForeverMC

New member
מאוד מאוד קשה:

מהסיבה הפשוטה שלמדונה חייבים להצביע ל-20 שירים לפחות, אבל הנה : 5. Live To Tell 4. Promise To Try 3. Like A Prayer 2. Vogue 1. La Isla Bonita

I TO THA TA

New member
מדונה../images/Emo99.gif

קשה מאוד
אחת הזמרות האהובות עלי
1.American life 2.invetation 3.x-stexic porces 4.mother and father 5.paradise וכמעט כל האלבום "אמריקן לייף" שהוא לדעתי יצירת אומנות ואחד האלבום הכי טובים איי פעם

ערן1987

New member
אם השיר ה-2 אצלך זה השיר מ-AL

אז הוא נקרא Intervention,ולא כמו שכתבת.. אבל זה באמת שיר

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifזה קשה../images/Emo7.gif

1.Like A Virgin 2.Like A Prayer 3.Frozen 4.La Isla Bonita 5.Music

שלום מפורום מדונה ../images/Emo13.gif

אהלן , איזה נחמד לגלות את הפורום המדליק הזה .... אני מפורום מדונה, אני בטוח שהם ישמחו לגלות את המצעד המהמם הזה
בכל מקרה TOP 5 של מדונה זה בהחלט דבר מאוד מאוד קשה.... אבל ננסה 5- PARADISE יצירת מופת, קטע מדהים ומהפנט 4- FROZEN אחד היפים ביותר שיש השיר שבעצם נתן פתח לכל המוסיקה האטנית לכבוש כפי שקורה היום.... מדונה , היא תמיד הייתה ראשונה
3- EROTICA איזה שיר מדהים איזה יופי של מקצב, עיבוד, מילים, ורעיון ... קלאסיקה 2- EXSTATIC PROSECC דמעות ירדו לי מהתרגשות ששמעתי את השיר הזה בפעמים הראשונות פשוט מדהים מושלם ועוצמתי ברמות שקשה להסביר 1- SECRET קלאסיקה , איזה שיר מדהים, הקול של מדונה בוגר איכותי מרגש ויפה, השיר כל כך מדהים עוצמתי חזק ונכון.... פשוט קסם של שיר וקסם של תקופה ....

א ו ח נ ה

New member
שלי../images/Emo27.gif

1 - La Isla Bonita 2 - Borderline 3 - Papa Don't Preach 4 - Live To Tell 5 - Power Of Goodbye

DAN1EL

New member
טוב ../images/Emo97.gif

(זאת פעם ראשונה שאני משתתף...בשאר הפעמים לא היה לי 5 שירים אהובים, יותר קרוב ל-0) 1. Like A Prayer 2. Don't Tell Me 3. Frozen 4. Material Girl 5. Nothing Really Metter בעיקרון אני רק מחבב את השירים שלה. לא משהו היסטרי.

The Human

New member
סוף סוף הבאתם אמנית פופ..

שראויה להצבעה שלי! וזאת למרות שאני לא מעריץ שלה ורוב השירים שלה לא מוצאי חן בעיני אבל היו כאלה ולא מעט שהיו טובים לדעתי.. אל תקחו את זה בסדר אקראי אלה השירים: Rain!!!!!! - איך אף אחד מכם לא הצביע לשיר הזה, לא מובן לי! I'll Remember Frozen Power Of Goodbye Substitute For Love

למעלה