אפרת ר

New member
אמיר.... משהו לא מסתדר לי... ../images/Emo22.gif

הנה ההודעה שלך לגבי ה 1 וה 2 למאי... כתבת שקיבלתי שורה E ושורה C... המילים שלך לא שלי! אחר-כך אמרת שקיבלת שורה B ל30....שמת תמונה של הכרטיס וזה בכלל L... אמרת שהתבלבלת עם ה 2 למאי... אבל זה לא מה שאמרת בהודעה של אותו יום... מה הולך?

חחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

בואו נעשה מזה תחקיר אירוע !!!
אז ככה הייתי בטוח שקיבלתי row b ל 30 , אבל התבלבלתי בין התאריכים האחרים שהיו בpresale... לאחר בדיקה , חסר לי רק כרטיס אחד של ה 2.5 שבו יש לי שורה B . עמך אפרת היקרה סליחה על הבלבול העז ועוגמת הנפש שנגרמה לך עקב התרגשותי במעמד כתיבת ההודעה אז...חחחח קאפיש !? כפיצוי קבלי נא ממני תמונה נדירה של קיילי בעת צילומי הקליפ HOYH !

את הכרטיס שהיה לי

ב A3 החלפתי מייד אחרי זה , וכבר ממזמן לא רלבנטי...
בגלל זה אולי התבלבלת...

היא פשוט בלחץ

כי תכננו להכנס ראשונים ולשים הפתעה על כל כסא של חבר פורום
תאר לך שנשים את זה במקום הלא נכון?

אפרת ר

New member
המשך תחקיר אירוע! ../images/Emo6.gif

עיתונאית חוקרת שכמוני לא מפסיקה עד שמגיעה לכל האמת
ציטוט 1 :" והאוצר האמיתי - הופעת הסיום 2/5 בלוק A שורה C !! ממש מתחת לאף שלה!" 18.10 ציטוט 2:" " חסר לי רק כרטיס אחד של ה 2.5 שבו יש לי שורה B "" 12.4 אז איפה חבויה האמת? ציטוט 3:"את הכרטיס שהיה לי ב A3 החלפתי מייד אחרי זה" למה להחליף A3 שורה E למשהו ב A1? הרי A3 זה ליד ה catwalk ושום דבר לא נשמע לי יותר טוב משורה 5 ליד הcaltwalk... בטח שלא A1 שזה בצד... ציטוט 4: "אז ככה הייתי בטוח שקיבלתי row b ל 30 , אבל התבלבלתי בין התאריכים האחרים שהיו בpresale." היה רק תאריך אחד במכירה מוקדמת... ה 2 למאי... ואיך התבלבלת ב 30 וסיפרת לנו שיש לך שורה B אם זה היה בכלל חודשים אחרי...הההתרגשות לא מחזיקה מעמד חודשיים בשביל להתבלבל ככה, סורי, התירוץ לא מסתדר לי. ולפני שאני מסיימת, דיסקליימר: אין שום עוגמת נפש, ואין לי כוונה לעצבן אף אחד... אם יש לך כרטיסים טובים, תהנה... אבל כל השינויים האלו וההתבלבלויות האלו נשמעות לי קצת מוזרות ...סורי, אני לא יכולה לשבת בשקט...אני קרציה
הדבר היחיד |סהדגש| שיגרום לי לשבת בשקט עכשיו זה תמונה שלך מחזיק את הכרטיסים שלך,אבל תמונה שרואים אותך, ולא את האצבע שלך רק... זהו להיום

p i n g o

New member
היא צודקת....

היא באמת קרציה!!!!
חחחח סתם.. אפרת... Don't Kill Me!

Efrat..

youve got WAY too much on your hands... אני מציע לך יקירתי שתדאגי ראשית לכרטיסים שלך , מאשר לכרטיסים שלי
נצלש ...תמונה יפה של קיילי שמצאתי !!

אפרת ר

New member
יקירי....

אני יודעת בדיוק איפה אני יושבת באיזה יום, ואני ממש לא דואגת לכרטיסים שלי, אם הם לא יגיעו, נאסוף בקופה - לא סוף העולם... סתם מעצבן אותי שאתה מתלהב לספר לנו מייד אחרי שקנית איזה כרטיסים מדהימים השגת (מה אתה מנסה לעשות? לגרום למישהו לקנא? או לקבל מחמאות של איזה מדהים אתה ואיך יש לך כזה מזל..?) ובסופו של דבר מתברר ששורה 2 נהפכה לשורה 12, וA3 נהיה A1... כמו שכבר אמרתי, אם יש לך כרטיסים מעולים תהנה, אני שמחה בשביל כל מי שהשיג מקומות טובים... אבל אל תשקר... ואם אתה משקר לפחות תהיה עיקבי, כי הזכרון שלי טוב!

אפרת...

עדיין יש לי שורה B ...רק לא לתאריך שחשבתי... אני מבין שכל הטור הזה שם אותך במתח רב (מעין כמו מחזור חודשי כזה רק ברמות הרבה יותר קשות) , אבל זו לא סיבה לרשום לי כאלו דברים , כי לא עשיתי לך שום דבר רע...

p i n g o

New member
ילדים, מספיק... ../images/Emo150.gif

תלכו מכות כבר בלונדון ותסגרו עניינים!

אפרת ר

New member
לא הולכת מכות מגיל 12....

בטח שלא עם בנים ... ומצטערת שאני עושה לך בלאגן בפורום, לא התכוונתי...רק מחפשת אחר האמת :)

למעלה