../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

היייי
יש לי שאלה ... העונה החדשה כבר התחילה!?!?! כי אני שמעתי ממישהו שהיא התחילה אבל אני לא רואה אותה בערוץ 3... יש לי יס אז יכול להיות שהיא לא הגיעה לשם ? והגיעה רק לכבלים..
תסבירו לי בבקשע

ayaliar

Well-known member
היא התחילה כן

אבל לא בארץ. העונה השלישית התחילה בארה"ב ובקנדה וכל מי שראה את הפרקים הוריד אותם מתוכנות שיתןף קבצים למיניהן. לארץ היא לא מגיעה בקרוב.

wicked witch

New member
נצל"ש: מישהי ראתה אתמול את הסרט...

waydowntown בסינמה (בדיגיטל)? פאב שיחק שם! זאת כבר פעם שנייה שאני רואה את הסרט. סרט מוזר.... אבל פאב פשוט מ-ה-מ-ם בו!!!

ayaliar

Well-known member
אוף עוד פעם פספסתי?

נטע ראתה אותו 45983458234 פעם ואם אני זוכרת נכון גם לה הוא עדיין לא ממש ברור. אני ממש רוצה לראות את הסרט הזה ואני כל הזמן מפספסת אותו!

נטע ראתה אותו....

ונראה לי שגם אני, כי היא הועילה בטובה שהיינו בבית שלה(ע"ע מפגש שני)להראות לנו את הסרט.

wicked witch

New member
הוא כל הזמן בסינמה

פעם הבאה שאני יתפוס אותו אני ירוץ לפה להודיע

S

sunshineBK

Guest
סרט קורעע...

סרט מוזר, בלי שום.. שום דבר בעצם.. חח אפילו נטע אם אני זוכרת נכון לא הבינה את ה"עומק" של הסרט.. חחחח אבל מצחיק.. ומאז שראיתי אותו יש לי איזה קטע מוזר עם עכברים..

S

sunshineBK

Guest
בעצם... סרט קרוע...

הכל שם הזוי לגמרי..

netaK

New member
מאוד מאוד מאוד מאוד....

הלוואי והייתי מבינה קמצוץ מהקטע של הסרט הזה... מבחינתי הסרט נועד לשרת אותי בכך שהוא מראה לי הרבה הרבה פאב, עם הדחקה של הקטע עם הזונה הזאת במכונית. תודה.

netaK

New member
ליאור את ראית "החיים שלפני"

אבודים בדאון טאון אני רואה כל לילה לפני שאני הולכת לישון (זה מרדים
) ובבוקר כשאני קמה ומתארגת לביצפר זה ברקע... אז כן....משהו כמו...3458456789 פעמים!!!
פאב נראה שם טוווווווווווב!

S

sunshineBK

Guest
2 דברים ../images/Emo58.gif

1- תודההה נטע, הרבה יותר טוב..
2- נצל"ש.. פרק 308.. החולצה שג'סטין לובש בבילון... זאת החולצה שהוא לבש במסיבה של סאפ בעונה השנייה..!

wicked witch

New member
גם שמתי לב לחולצה

איזה כיף זה שיש עוד אנשים ששמים לב לפרטים הקטנים האלה
ראיתי את הפרק עם חברה שלי ש.. אוהבת את הסדרה אבל לא יותר מזה. בקיצור ציינתי בכל רם שזאת החולצה מהמסיבה של סאפ פרק 214 והיא כזה "מה? איזה חולצה? מי זה סאפ? למה את שמה לב לדברים האלה?!" ונורא התעצבנתי! מזל שיש את הפורום!

S

sunshineBK

Guest
ברור ששמתי לב!!!

זאת החולצה מהמסיבה של סאפ איך אפשר לא לשים לב... חחח
במסיבה של סאפ התמקדו על ג'סטין איזה כמה דקות, הוא בקושי זז רק התמקדו עליו.. אז שמתי לב לפרצוף שלו (אני עדין זוכרת את המבט.. מדהיםם) ולחולצה כמובן. אחרי זה לגוף..

wicked witch

New member
אוי ואבוי! לא יודעת למה כתבתי רינת!

אני כל כך מצטערת פשוט הרגע קמתי!! ולא יודעת למה פשוט יוצא לי לענות הרבה לרינת אז התרגלתי! אויש אני כזאת מטומטת!! sorry! *דופקת ראש במקלדת*
ואני אפילו לא בלונדינית!!

למעלה