IPWA עוברים למופעים חודשיים מה-19 למאי!

Gery_Roif

New member
../images/Emo104.gif IPWA עוברים למופעים חודשיים מה-19 למאי!

שלום לכולם, אני שמח לבשר לכולם שככל הנראה אנו עוברים למופעים חודשיים החל מהמופע הקרוב, "מכבי רסלינג", שיתקיים ב-19 למאי. כדי לוודא שאכן נעבור למופעים חודשיים, המופע ב-19 למאי חייב להצליח. ברגעים אלה במכבי תל-אביב מדפיסים לנו כרטיסים מיוחדים והחל מהמופע הקרוב המחיר לכרטיס יעמוד על 30 ש"ח. המופעים המסורתיים השנתיים שלנו - "כאסח בפסח", "סאמר ספלאש", "מכות בסוכות" ו"חנוכה קלאסיק", ישארו כרגיל. לכל שאר המופעים נקרא "מכבי רסלינג". המופע ב-19 למאי יכונה "מכבי רסלינג I". אם הכל יילך טוב אז המופע ביוני יכונה "מכבי רסלינג II" וכו'... אנו נפרסם את הקארד ל"מכבי רסלינג I" שיתקיים ב-19 למאי בימים הקרובים. מקווה לראותכם במופעים!

laizler

New member
מצויין

בדיוק יש לי יום הולדת באותו יום וזה נשמע כמו אחלה רעיון לבלות בו חלק מההילולה

Israeli Hero

New member
לוגו יפה

אבל למה כתוב מאחורה FOOTBALL WALLPAPERS? קצת מוריד מהמקצועיות של הלוגו...

Bad Ass IL

New member
הרבה יותר מקצת לפי דעתי...

אני בטוח שהיה אפשר להשקיע את ה20 דקות בלגזור את הסמל ולשים על רקע נורמאלי, זה פשוט נראה חפיפניקי וגרוע...

Bad Ass IL

New member
סליחה

לא שמתי לב שגרי הגיב, התשובה שלי משתנה לזאת של תומר

milkshakit

New member
יש מצב שאגיע

אם יסתדר. אם לא.. סאמרספלאש בטוח :) כל הכבוד ובהצלחה.

YellowAce

New member
../images/Emo45.gif

שמח לשמוע על ההתקדמות
אני רק שאלה, מכבי יהיו ספונסרים של IPWA?

Gery_Roif

New member
לגבי הכיסאות + תשובות

שכחתי לציין שהפעם נביא 150 כיסאות כדי לוודא שלכל מי שיגיע יהיה מקום ישיבה. תומר - בן עיצב את הלוגו עצמו. אני הדבקתי אותו לרקע ולא שמתי לב לכיתוב. אני אשם בנושא הזה. אסף - הפעילות שלנו הינה במסגרת מכבי תל-אביב. גם האימונים וגם ההופעות.

ANGELUSPIKE

New member
אחלה כנראה שאבוא + שאלה

למה כל המופעים חייבים להיקרא מכבי רסלינג (זה בגלל שהם הספונסרים שלכם?), זה פשוט יהיה מוזר עם יהיו 8 אירועים בשנה שיקראו באותו השם בדיוק.

elotan

Member
זה כמו שהיה IYH עד איזה 16 או 17

מה איכפת לך איך קוראים לזה? תבוא ותיהנה.

הצעת יעול קטנה

תקראו למופעים "מכבי רסלינג" עם מספרים, אבל תוסיפו כותרות לאירועים. לדוגמא "מכבי רסלינג I-הבכורה".

למעלה