לוסטפרופטס לישראל

odemn

New member
אני לא חושבת שיש מספיק מעריצים שלהם בארץ=[

אז הם לא יבואו בשביל קצת אנשים אבל אפשר לפרסם ולהמשיך לתמוך כי עם קשרים זה יכול לעזור ובאמת צריך לכתוב לראש 1 הם ממש יתנו לנו "פוש" (; אני אכתוב להם..

StartSomething

New member
יש להם בסביבות 5000 מעריצים בארץ.

ליברישן טרסנמישן אזל מהמלאי הארצי אחרי שבוע וחצי. 3000 עותקים של הדיסק הזה נגמרו בשבוע וחצי.

StartSomething

New member
ועוד כמה נתונים.

סטארט סומטינג ופייק סאונד אוף פרוגראס נמצאים ב-100 האלבומים הנמכרים של מוזיקה נטו. ז"א כל אחד מהם מכר לפחות בחנות הזאת 2000 עותקים. אני לא יודע מי לא יודע כי זה די ברור, אבל לוסטפרופטס פונה לקהל בוגר יותר. שינובי VS דרגון נינג'ה הגיע למקום ה-10 במצעד של 100FM. גם כן הוא היה להיט מועדונים ענק.

odemn

New member
למה לעשות נקודה אחרי משפט?זה רציני מדיP:

אני לא יודעת כמה אנשים קונים דיסקים שלהם, אבל אני פשוט לא מכירה אפחד שמכיר אותם ובראש 1 אף פעם לא כותבים עליהם ואין את הדיסקים שלהם בהמון חניות(חיפשתי מלא=\) והם לא מגיעים הרבה למצעדים בעיתונים בארץ ממה שאני ראיתי.. אבל אני הכרתי אותם רק לפני בערך חצי שנה אז אני לא יודעת הרבה כמוך אז אני מאמינה ולומדת חח(?)

StartSomething

New member
אין דיסקים כי.. קנו אותם XDXDXD

שוב, אין בראש 1 כי הקהל היעד שלהם הוא מבוגרים מצעדים בעיתונים ? חחחח איזה מצעד מכניס אותם ???

odemn

New member
../images/Emo11.gifבחנויות שאין את הדיסקים שלהם

אני מבקשת שיזמינו לי והם אומרים לי שלא יגיע אליהם, בגלל זה.. ולמה לעזעזל הקהל שלהם מבוגר ?
עיתונים כמו מעריב וראש אחד.. למה זה מצחיק, לא הבנתי..?

StartSomething

New member
יש המון חנויות. טאוור בעזריאלי, דיסק סנטר

מוזיקה נטו וכו'. הוא מבוגר כי שינובי, פייק סאונד והשיר i don't know היו להיטי מועדנים גדולים בארץ. ז"א אנשים בני 22 - 26 בערך.

odemn

New member
../images/Emo142.gif >.<

זה מקומות נפוצים שיש בהם את כל הדיסקים האפשרים בעיקרון אבל במקומות קטנים ועיירות מוזנחות אין אבל עד שלא התמכרתי אליהם לא חיפשתי בת"א.. וכשכן, קניתי את השתים האחרונים מהסנטר .. קיצר, סבבה הם מוכרים בארץ מה שלא ידעתי עד עכשיו

bloody marey

New member
../images/Emo41.gif מי שרוצה לשלוח מכתבים לראש 1

זאתי הכתובת : [email protected] וזה עוזר!! שלחנו להם מכתבים כדי שיפרסמו על דה יוזד והם הביאו ראיון אישי עם ג'ף!! אז תשלחו
אה וכמובן ש-

SsomeoneE

New member
שלחתי מכתב כזה בשביל התחלה

שיראו שיש להם מעריצים אז קודם מבקשים פוסטר P: שלום. קוראים לי אור ואני קוראת של העיתון :) אני מאוד אוהבת את הלהקה לוסטפרופטס ושמתי לב שאתם בקושי מפרסמים משהו עליהם. רציתי לבקש שתשימו פוסטר גדול שלהם [כאלה של אמצע עיתון ] ולא נגיד תמונה כמו שבדר"כ כשקוראים מבקשים אתם שמים. תודה :) אור מי שמנוי לעיתון שיבדוק אם הם פירסמו את המכתב שלי כי אין לי מנוי P:

o DaNiEl o

New member
../images/Emo45.gifהצבעתי.

ופורום MCR התאמצו הרבה כדי לקדם את הלהקה בארץ :/ וכן, היה מיאש להצביע הרבה אבל עובדה שזה השתלם לנו.

טרודייי

New member
הצבעתי.

ורק להזכיר לכם, גם פורום אוונסנס התחיל רק ב"עצומה". זה משתלם בסוף

StartSomething

New member
28 חתימות נכון לעכשיו.

XD כל הכבוד לנו ^^. סתם, זה עוד לא כלום. זה יתחיל לתפוס תאוצה שנתחיל קשר עם תפוז וראש 1. למישהו יש ראש 1 ? תעקבו בעקביות.

למעלה