שרשור יום העצמאות

אם אני יושבת כאן כל היום?

לא, ממש לא. עוד מעט איש הרוח יקום ואז אני אסתלק מכאן לענייני ואשאיר את החצי השני שלי לפקח עליכם
בקשר להלל - היתה לי בעיה גדולה עם זה. אני מודה לה' יתברך שהעניק לנו את המדינה הזאת. קשה לי להגיע עד כדי אמירת הלל בשביל זה. למה? מכיוון שבד בבד עם הקמת המדינה ראשיה החליטו וביצעו חילון בכפיה של כ"כ הרבה ילדים למשפחות שומרי מצוות. הרוב החילוני בראשית ימיה של המדינה עושה בכפיה חילונית מבישה. שכנעו את ההורים לתת להם את ילדיהם, ההורים חשבו שיתנו להם חינוך דתי שכן זה ארץ ישראל, ולכן הסכימו. עוד באוניה אנשי הסוכנות היהודית התחילו בכפיה חילונית מבישה קראתי ספרים וכתבות עם הרבה עדויות על כך. בטוחני שהתימנים של אז לא ישכחו את גזיזת פאותיהם...שלא לדבר על עדות חיה של תימנים שרצו לשלוח את ילדיהם להתחנך במוסדות של שומרי מצוות ואנשים שאמורים ליצג את המדינה ולקלוט את כל העולים היהודים באשר הם יהודים ולעזור לכולם באותה המידה - אמרו להם שאם הם לא שולחים את הילדים שלהם למוסדות חילוניים של המדינה הם לא יקבלו מהם עזרה. צר לי, כשאני רוצה להגיד הלל כדי להודות על הנס - הדברים האלה לא נותנים לי מנוחה ולכן אני לא מסוגלת להגיד הלל. אז תגידי לי, אבל בכל זאת צריך להודות על נס כל כך גדול. אגיד לך, הרבה ניסים גדולים עשה הקב"ה עם מדינת ישראל מאז: מלחמות ישראל שבהם נצחנו מעטים מול רבים, מלחמת המפרץ הראשונה שרוב רובם של הטילים ששיגרו אלינו ה' יתברך כיוון והם נפלו לים התיכון ועוד. אלו נסים גלוים שה' יתברך עשה לנו ובלעדיהם לא היינו כאן היום. גם עליהם צריך להודות לה' יתברך על הנס. מדוע עליהם לא אומרים הלל? עוד לפני שהוקמה המדינה ראשיה ידוע כבר איזה מדינה הם רוצים להקים. הם ידעו שרוב העם - בין אם זה אשכנזים או ספרדים - כולם שומרי מצוות במידה זו או אחרת. עוד לפני קום המדינה ראשיה ידעו שכדי להקים את המדינה שהם רוצים להקים הם יצטרכו לעשות כפיה חילונית אכזרית מאין כמוה כדי להשיג רוב חילוני. ביום הזה, משום מה, צצים לי כל הדברים האלה ומפריעים לי. זאת נקודה שחורה גדולה מאוד ואפלה למדינת ישראל בראשיתה ימיה.

א. מי זה החצי השני שלך שיפקח?

סליחה על הבורות.. חחח ב. הזדהיתי עם כל מילה שאמרת! גם לי זה כואב מאד.. אשריך שכך הן דעותיך..

איש הרוח

מה? יש כאן עוד גולשים שלא יודעים שמנהלי הפורום הם זוג נשוי?
חחחחחחח

אההההההההה לא הבנתי שהתכוונת אליו

חשבתי שיש עוד מישהו חוץ ממכם.. לכן שאלתי!! ברור שידעתי שאתם זוג נשוי

למעלה