שרשור יום העצמאות

אני חושב...

שתשרשרי שירשור על יום העצמאות ושם תשימי גם את ההודעה שלי וגם את ההודעה של זמני הזיקוקים, וגם תשרשרי את ההודעות התורניות לשירשור אחד. תודה מראש.

אלישיר

New member
לא לא לא ועוד פעם לא.

בעזי"ת הציבור החרדי משלם מיסים כמו כל אזרח אחר, למעט מס השירות בצבא, והפלייתו בתקציבים מוחלטת. לא יכול להיות שלאירוע בו מגיעים מעל חצי מליון אזרחים, כהילולת רשב"י במירון, ידרש תורם מחו"ל למימון עלויות הביטחון- כשלאירועים שאליהם יגיעו הרבה פחות מעשירית, ישפכו תקציבים שמנים. ואם זה לבד מספיק להרגשת מיעוט שלבדד ישכון ובכנסת המינים לא יתחשב, באה האג'נדה האנטי דתית של התנועה הציונית בשעתו, והמשכה במדינת ישראל -אג'נדה שהביאה לשמד המוני, ולשנאה כללית אל כל מה שרוח ישראל סבא שרויה בו, כפי שנהיר לנו מפרס ישראל שמחולק למי שקרא לתלות חרדים על עצים, והוא מבין היטב את פועלם הנאדר של הנאצים ימ"ש, כדי להבהיר חד וחלק: אין לנו חלק עם התרבות שבמדינה הישראלית, וזאת במקרה הטוב של הענין. יחד עם זאת, צריך לזכור לאהוב כל יהודי באשר הוא, ואפילו ישראל שחטא, וק"ו תינוק שנשבה. את ההתבדלות צריכה לווסת, כימין מקרבת, אהבת ישראל עמוקה, ועשיית "את אחי אנכי מבקש".

דבריאל

New member
אין לי שום מטרה ליפגוע באיזה אדם

אלא כתבתי את דעתי על יום העצמאות לפי דעת רבותינו(שא"א לפורטם)

עיין לעיל. ובכלל-

על איזה רבנים עלומים אתה מדבר? אני לא מכיר שום רב (ובמקרה אני מכיר הרבה) שסבור כך.

דבריאל

New member
לא ניראה לי שאתה מכיר

רב לטאי רגיל שלא יאמר כך וכיון שבטוח שלא שאלת אז עדיף או שתשאל או...! בכל ספר השקפה פשוט כתוב כך! וזה עוד ליפני הדיבורים על הכרת הטוב שברור לי שלוקים בחסר אצלך!

לא נראה לי שאתה צודק.

יש הרבה מקומות בעולם כדוגמת ארה"ב למשל שאפשר לשבת ללמוד שם ביתר נוחות, בתנאים יותר טובים ובלי חשש של פיגועים יומיומיים בכל פינה שזזים. וכמו"כ שם לא מטרטרים אותך עם צבא וכדו`. (שלא לדבר על כאלה שחיבים לעבוד קצת בשביל להתפרנס למשל חצי יום, שחייבים לעשות צבא ולהכנס למקומות לא ראויים.) ועוד לא הזכרתי את הבעיות שעושים פה לסמינרים בנוגע לתעודות מוסמכות לעבודה, כך שאתה קצת תלוש מהמציאות, במחילה.

דבריאל

New member
תישאל את החוצניקים והם

יגידו לך שאין כמו לחיות כאן ויש בכל מקום פחדים ובעיות יש בחול גם כושים וגם ערבים כדאי שתיבדוק את הבעיות לפני שאתה תולש אחרים ויש מקומות באירופה שמסוכן ללכת אם כיפות ועוד לא היזכרנו את בעיית האנטישמות!

פראזניק

New member
"יש בחול גם כושים וגם ערבים"../images/Emo3.gif

ובארץ אין ערבים בכלל, וגם לא שנאת חרדים סתם. כמה בטוח לחיות כאן. תגיד, מתי היית בחו"ל פעם אחרונה? (לא יודע מה עשה ה' באייר שנגזר עליו שתוקם בו המדינה... מסכן.)

MENIMEN M

New member
תודה ...

רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה

למעלה