זקוקה לרעיון לאריזה

Springy

New member
../images/Emo104.gif זקוקה לרעיון לאריזה

אחי נוסע בשבוע הבא לגרמניה עם משלחת נוער, ויתארח אצל משפחה שם. כמתנה למארחים אמא שלי קנתה ספר על ישראל בגרמנית, וכמה מוצרי טיפוח מים המלח, לאם המשפחה. היא מתכוונת לשים את המוצרים בסלסלה עטופה בצלופן. חשבתי ללכת היום בערב לים, ולאסוף צדפים כדי להוסיף לסלסלה, ואולי גם חלוקי נחל קטנים. יש למישהו רעיון איך לקשט את חלוקי הנחל, משהו בנושא "ים" או "ישראל"? אף פעם לא עבדתי עם חלוקי נחל, אז אשמח גם לטיפים והמלצות לחומרים. ואם יש למישהי רעיונות אחרים לאריזה, הם יתקבלו בברכה. תודה לכולן ובוקר קסום!

רחל248

New member
סלסלה עם צלופן נשמע מסורבל לקחת

לחול, נראה לי שצריך משהו יותר פרקטי לנסיעה, אולי בתוך שקית יפה, וכל מה שכתבת נראה ממש בסדר, על חלוקי נחל אפשר לצייר רק אחרי שמורחים סילר או צבע ראשון עם דבק נגרים. נסיעה טובה.

Springy

New member
תודה! מה זה אומרת "צבע ראשון עם דבק

נגרים"? מצטערת על הבורות, אני מבינה רק בפימו...

nuky1

New member
מה פתאום? אפילו סתם לצבוע עם צבעי

גואש אפשר. מקסימום לערבב עם קצת דבק פלסטי ורסס עם ספרי לקה.

דדשא

New member
אפשר בהחלט להדביק מפיות

על חלוקי נחל אפשר להדביק מפיות . יוצא מקסים!! מנסיון. המפית הופכת להיות שקופה אחרי שמדביקים אותה. אז אם את רוצה שיראו את הרקע של חלוק הנחל תדביקי את המפית בלי לצבוע קודם. אם האבן לא בהירה יש אפשרות לצבוע אותה קודם בלבן.

Springy

New member
תודה לכולן! איזו לכה מתאימה לחלוקי

נחל? יש לי רק יאכט ורניש בבית, יש סיכוי שיתפוס? אשמח להמלצות על לכות ספציפיות, כי אני לא מבינה בזה כלום...

מ ש כ י ת

New member
מפיות על חלוקי נחל

אפשדר בהחלט להדביק מפיות על חלוקי נחל, עם דבק מפיות רגיל. לעמידות גבוהה מומלץ למרוח ביאכט ורניש.

מ ש כ י ת

New member
מפיות על חלוקי נחל

אפשדר בהחלט להדביק מפיות על חלוקי נחל, עם דבק מפיות רגיל. לעמידות גבוהה מומלץ למרוח ביאכט ורניש.

למעלה