באר שבע

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo104.gif באר שבע

באר שבע
כדי להגיע לאוניברסיטה- איזה קו אפשר לתפוס מאיזו תחנת רכבת (צפון או מרכז)?

ישראל ב

New member
צביקה הדר ../images/Emo6.gif

באר שבע
צביקה הדר

לא...ברצינות ! שאלת שאלה ממש לא ברורה. אני מנסה להבין ותגידי לי אם הבנתי נכון כדי שאוכל לענות לך (או אולי מישהו אחר יענה) או שתשאלי בבקשה בצורה יותר ברורה ואל תחסכי במילים... האם את רוצה לדעת איך מגיעים לאוניברסיטת באר שבע מתחנת רכבת בבאר שבע ? או מתל אביב ? או מאיפה? תעזרי לנו לעזור לך.

ישראל ב

New member
ועוד משהו

צביקה הדר

לא...ברצינות ! שאלת שאלה ממש לא ברורה. אני מנסה להבין ותגידי לי אם הבנתי נכון כדי שאוכל לענות לך (או אולי מישהו אחר יענה) או שתשאלי בבקשה בצורה יותר ברורה ואל תחסכי במילים... האם את רוצה לדעת איך מגיעים לאוניברסיטת באר שבע מתחנת רכבת בבאר שבע ? או מתל אביב ? או מאיפה? תעזרי לנו לעזור לך.
ועוד משהו
יש בתפוז פורום באר-שבע. תנסי אולי לשאול גם שם.

../images/Emo104.gif תודה

צביקה הדר

תודה
איך מגיעים לאוניברסיטה מהתחנת רכבת בבאר שבע (ושאלתי גם באיזו לרדת, ז"א מהתחנה הצפונית או המרכזית של באר שבע).

ישראל ב

New member
מצטער שלא יכול לעזור יותר

תודה
איך מגיעים לאוניברסיטה מהתחנת רכבת בבאר שבע (ושאלתי גם באיזו לרדת, ז"א מהתחנה הצפונית או המרכזית של באר שבע).
מצטער שלא יכול לעזור יותר
אני מאזור תל אביב ולא מכיר טוב את באר שבע אבל ראיתי שאחד החברים כאן "הדרומי" כבר הסביר לך.

ה דרומי

New member
כאשר את יוצאת מתחנת הרכבת ב"ש

באר שבע
צפון הפנים שלך היו לכיון מערב בקיצור צאי מהתחנה פני ימינה ולכי ישר לאונברסיטה ולא לשכוח לחצות רק במעבר חציה.

fireman

New member
לוותר על ה"ברגל"

צפון הפנים שלך היו לכיון מערב בקיצור צאי מהתחנה פני ימינה ולכי ישר לאונברסיטה ולא לשכוח לחצות רק במעבר חציה.
לוותר על ה"ברגל"
סעי עד לתחנת רכבת מרכז בסמוך לתחנה נמצאים מסופי התחבורה של "מטרודן" קווים 4 ו-5 מגיעים לאוניברסיטה (4 בטוח, 5 בספק) הכי בטוח לשאול את הנהג. וותרי על ההליכה ברגל מתחנת רכבת צפון לאוניברסיטה. אם את צריכה להגיע לקצה המרוחק של האוניברסיטה צפויה לך צעדה של קילומטר לפחות.

../images/Emo104.gif זאת לא בעיית ה"ברגל"

לוותר על ה"ברגל"
סעי עד לתחנת רכבת מרכז בסמוך לתחנה נמצאים מסופי התחבורה של "מטרודן" קווים 4 ו-5 מגיעים לאוניברסיטה (4 בטוח, 5 בספק) הכי בטוח לשאול את הנהג. וותרי על ההליכה ברגל מתחנת רכבת צפון לאוניברסיטה. אם את צריכה להגיע לקצה המרוחק של האוניברסיטה צפויה לך צעדה של קילומטר לפחות.
זאת לא בעיית ה"ברגל"
זאת בעיית ה"בזמן". יש מצב למספר כדי שאני אוכל לברר את העניין?

מצב
הנושא נעול.
למעלה