!

As I Am

New member
! ../images/Emo103.gif

טוב, אנשים, זה לא הולך ככה... בהתחלה הייתי בטוחה שאני אהיה בסין בזמן פורים, כך שלא הייתי צריכה להעסיק את מחשבותי ברעיונות כאלו ואחרים לתחפושות, ופתאום באים ההורים האלו ו - לאלא, לין, הטיסה שלך נדחתה..! הא?? איק. בכלמקרה. הרעיון המרכזי של ההודעה - שרשור תחפושות..! D: למה אתם מתחפשים, או, איזה תחפושת הייתם מתאימים לאיזה אנשים מהפורום. [*רמזרמז* ותחפושות מסויימות בשבילי ייתקבלו בברכה, בלי קשר.
]

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif|פתאום| חוצפנים!

אני חושבת המ אעשה לי בחופשת פורים כשלפתע באים אליי אנשים מוסיימים ואומרים לי- יש לך סמינר בתאריכים האלה. >< גרררר בכלאופן. שרה ואנוכי חשבנו להתחפש לכלמני צמדים כמו- הירו ושואיצ'י בראנרד וברט
(הארג.. כן יש לי אל בישים ארוכי שער חום שמנגנים ב
ות
) הממ ובכן.. קודם אכתוב דברים שהתחפשתי אליהם פעם- גן חובה- מלכת הלילה.. כשכל הבנות בגן שלי היו מלכות אסתר.. והן עשו תחרות יופי בגן.. ואני הייתי מלכת הלילה.. וזכיתי אממ.. מקום שני.. הייתכן?
מתנה- אני ושרה התחפשנולמתנות היה מסורבל אבל משעשע. האממ... אישה שמנה ומרובעת- גכן מסורבל אבל משעשע. פיית הסימן שאלה ומכשפת הסימן קריאה- אבוי!0_0 הממ.. תיירת מיפן(?) אחת הפיות מהיפיפיה הנרדמת. הממ.. המון תחפושות מוזרות. השנה? חשבתיח פשוט ללבוש מלא דברים מוזרים שיש לי בארון בגדים וללבוש אותם יחד (כלמני גלימות וכאלה) אנ לא יודעת.. אורן- יתחפש למישהוא משנות ה70 או למלפפון. גורן יתחפשו-לעוגן.סתם כי זה מתחרז לי. לין תתחפש לפרחה היפית מאושרת האר... חתול.. אני רוצה תחפושת מקורית

Thestral

New member
השנה הממממ...../images/Emo143.gif../images/Emo108.gif

שנה שעברה התחפשתי לקוסם (לא להארי פוטר, לקוסם) וחשבתי ללכת על זה עוד פעם^_____________________________________^ את קסם הייתי מחפש לשטן תשוקתי^_^ את הילה הייתי מחפש לשוטרת במשמר האזרחי^_^ את לין הייתי מחפש לשודד ים^_^ את גוני הייתי מחפש לאורן^_^ את אורן הייתי מחפש לגוני^_^ את אורה הייתי מחפש לערסית^_^ את משה הייתי מחפש לשק"ש^_^ את קטי הייתי מחפש לכבשה^_^ את אופיר ג'ון הייתי מחפש לכבשה (מיללת לירח)^_^ את אופיר (קטני?) הייתי מחפש לבלונדיני מגרוויטיישן^_^ את הדס נייטליין הייתי מחפש למאדים^_^ את גנית הייתי מחפש לאוטו(ואז זה היה אוטו נוהג באוטו)^_^

Thestral

New member
-המשך-../images/Emo145.gif../images/Emo143.gif../images/Emo108.gif

את צחי הייתי מחפש להארי פוטר^_^ את שניצל הייתי מחפש לשליח פיצה^_^ את רוני הייתי מחפש לשמש^_^ את גל הייתי מחפש לQUEEN OF JOY^_^ את רחלי הייתי מחפש לחתולה^_^ את דניעל הייתי מחפש לבלונדינית(אבל היא כזאת כבר לא?)^_^ את דניאל באףגירל הייתי מחפש לרועת פרות^_^ את סיגל הייתי מחפש לתפוז (מכאני)^_^ את טל הייתי מחפש לאייקון מיצי^_^ את לירון הייתי מחפש לזברה!^_^ את הדס הייתי מחפש לג'חנון בהאנגרובר בחורש^_^

Thestral

New member
-המשך-../images/Emo144.gif../images/Emo143.gif../images/Emo108.gif

את שלי הייתי מחפש לפרח (דההה)^_^ את מעיין הייתי מחפש לנמלה^_^ את נטע הייתי מחפש לחסה(כרוב?)^_^ את קובי הייתי מחפש לענק^_^ את שניש הייתי מחפש לעלפית^_^ את יותם הייתי מחפש לרוני^_^ את דליה הייתי מחפש לפריקית דראקו מאלפןו^_^ את מאיה הייתי מחפש לנסיך(שמנשק צפרדע)^_^ את יעל הייתי מחפש לבראוני^_^ את שרה הייתי מחפש לתאילנדית^_^ את נדב הייתי מחפש לקיבוצניק^_^ את יובל הייתי מחפש לבת-ים^_^ את ליאת הייתי מחפש לנטליה אוריירו^_^ וזהו

oO yUvAl Oo

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

חשבתי על זה, אבל הגעתי למסקנה שזה לא פרקטי....

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני נשבעת לך שלא ראיתי את ההודעה שלך לפני שכתבתי את שלי.
אימאל'ה

Thestral

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo143.gif../images/Emo108.gif

הו, כמה ע-נ-ק
האם זה אומר שיש בינינו קשר טלפתי

וונקי

New member
אודי

שאלה לי אילך איך יתחפש בדיוק לג'חנון בהאנגורבור בחורש? אני כנראה יתחפש עם אני יתחפש אז זה היה לפיטר פן או בולי הקטן או לסימבה

De-Panther

New member
../images/Emo6.gif דווקא אני וגוני|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

חשבנו על דבר כזה שבמפגשפורים נלבש את הבגדים אחד של השניה... למרות שמניסיון הפורום עם לראות אותי במכנסיים של גוני... לא נראה שאנשים יתלהבו מזה

זוג מהשכבה שלנו... ../images/Emo57.gif

התחפש בשנה שעברה לצייר וזמרת ברים אדומה. זה היה מגניב
ויש גם את אדם וחוה, רומיאו ויוליה, מלח ופלפל, שמעון ולימור (אורן, תהיה לימור
), שרלוק ווטסון. לוידעת, יש מלא

De-Panther

New member
אדם וחווה?? אלו שיש|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

להם בלוגTV למבוגרים בלבד?? אני לא חושב שגוני תסכים ללכת בלי בגדים כשיש לה רק מסיכה שחורה עם פונפון מאחורה

Asrai

New member
../images/Emo101.gif

השנה אני מתחפשת לגות'ית. והיו לי עוד תחפושות מפגרות בשנים קודמות. ^_^

As I Am

New member
"גות'ית"? Oo ../images/Emo103.gif

אפאחד שכותב "גות'ית" לא נעזר בלין.. ;; ג ו ת י ת. תודה.
(נושא רגיש, אני מתנצלת). הממ. אם אי-פעם תגיעי למפגש *לפני* פורים (או גם אח"כ, בעצם
), אני אוכל להפוך אותך לגותית למופת עם המלתחה-איפור-תכשיטים-שטיפת-מוח שלי. ^^ לשיקולך.
ותחלקי איתנו תמונות! ^^ בהצלחה.

אין לי שום רעיון.. ../images/Emo4.gif

חשבתי על להתחפש לשליח פיצה, אבל אני לא יודעת איך בדיוק ליישם את זה. ^_^ דניעל צריכה להתחפש לפריקית (אין ספק) סיגל למריצה (צפוי) וקסם לאורנה דץ

למעלה