בילויים עם ילדים- אחרון לחופש זה
ע עוגת כושית New member 31/8/10 #1 ../images/Emo103.gif../images/Emo42.gifבילויים עם ילדים- אחרון לחופש זה
ע עוגת כושית New member 31/8/10 #2 דרושה פעילות מחר בבוקר לשני פעוטות מחר יש לנו יום היכרות בגן, מה שאומר שב- 10 אנחנו כבר משוחררים על טפינו. אני וחברה מחפשות משהו לעשות עם שני הילדים, בני 2.8 ו- 2.4 אחד מהם פרא אדם קטן באזור הוד"ש-כפ"ס-רעננה ושות' בשעות הבוקר (עד 13.00-13.30 כזה).
דרושה פעילות מחר בבוקר לשני פעוטות מחר יש לנו יום היכרות בגן, מה שאומר שב- 10 אנחנו כבר משוחררים על טפינו. אני וחברה מחפשות משהו לעשות עם שני הילדים, בני 2.8 ו- 2.4 אחד מהם פרא אדם קטן באזור הוד"ש-כפ"ס-רעננה ושות' בשעות הבוקר (עד 13.00-13.30 כזה).
M maracuja New member 1/9/10 #3 ג'ימבורי נהדר לפראי אדם ש לי שניים כאלו בבית חחח יש בכל הקניונין, ברננים הכי מוצלח לגילאים האלו, אבל ב-G גם בסדר. בקניון ערים אני לא אוהבת.
ג'ימבורי נהדר לפראי אדם ש לי שניים כאלו בבית חחח יש בכל הקניונין, ברננים הכי מוצלח לגילאים האלו, אבל ב-G גם בסדר. בקניון ערים אני לא אוהבת.
ע עוגת כושית New member 1/9/10 #4 ../images/Emo51.gif אני זוכרת משהו על משחקיה משודרגת בהוד השרון, אזור נווה נאמן- מישהי יודעת על מה אני מדברת? לא הייתי שם, אבל הלשינו לי שזה שווה ושאפילו יש בית קפה להורים
../images/Emo51.gif אני זוכרת משהו על משחקיה משודרגת בהוד השרון, אזור נווה נאמן- מישהי יודעת על מה אני מדברת? לא הייתי שם, אבל הלשינו לי שזה שווה ושאפילו יש בית קפה להורים