למשחק האהוב עליך יש פורום?

../images/Emo103.gif למשחק האהוב עליך יש פורום?

יש לכם משחק אהוב שאתם משחקים ללא הפסקה? אז למה שלא יהיה לו פורום?
אנו מחפשים מנהלים לפורומים חדשים באשכול משחקים, ואנו פתוחים להצעותיכם בכל תחום של משחקים:
משחקי מחשב נוסטלגיים
Gunz Online
Ikariam
WarRock
משחקי קלפים
משחקי תפקידים
משחקי חברה
אנחנו רוצים לפתוח פורום למשחק האהוב עליך
– פורום שתתפתח בו קהילה עבור כל המשחקים ללא הרף, שבו יהיה אפשר ללמוד, לשתף לאיזה שלב הגעתם, להנות והכי חשוב לשחק ולהכיר פרטנרים למשחק השבת. תפוז רוצה לבנות בית לדבר שאותו אתם הכי אוהבים, אז למה אתם מחכים? משחק ללא הפסקה במשחקים שאתה אוהב? מכיר טיפים טובים למתחילים? זוכר את כל הכללים בעל-פה? הגש מועמדות דרך הקישור, ואולי תעמוד בראש פורום שיעסוק כולו במשחק האהוב עליך! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp
ניהול פורומים נעשה בהתנדבות
הפנייה מיועדת לגברים ולנשים כאחד, מעל גיל 16
תשובות יינתנו לפונים תוך 10 ימי עבודה

EnchantedS

New member
בחירת מרצה לאינפי1 למדמ"ח

נרשמתי לשיעור של צביק בעקבות המלצה של כמה אנשים. ובמערכת הרישום ראיתי עכשיו שהקבוצה של סלע מלאה למחצה ושל צביק לא. האם אתם חושבים שיש לכך חשיבות כלשהי או שזה סתם שטויות?

samuel80

New member
קח עצה אישית ממישהו שלמד אצל שניהם שנה שעברה

(צביק באינפי 2, צליל בליניארית 2) לא הייתי ממליץ על צליל כמרצה להתחיל איתו אינפי שזה נחשב מקצוע טראומטי ל-99.99% ממי שלומד אותו. עוד עצה? יאללה, עליי. בשבוע הראשון לך להרצאה אחת של צליל והרצאה שנייה של צביק ותחליט מי יותר מתאים לך. לדעתי? ייתכן וצליל מרצה יותר טוב מבחינת ידע, אבל האישיות של צביק לדעתי תעזור לרכך את ההתחלה הקשה... אבל כמובן שמדובר בדבר אישי לחלוטין.

halmazelmelet

New member
רוץ בן סוסי, רוץ ודהר

שלום שני, מה שלומך? הדעות בנוגע לצביק חלוקות - יש כאלה שאוהבים אותו מאוד, ויש כאלה שחושבים שהוא מספר יותר מדי בדיחות ופחות מדי אינפי. אני למדתי אינפי 1 אצל צביק, וממש נהניתי מהחוויה. הוא מרצה בחסד, ומאוד מקפיד על דידקטיקה נכונה. בנוסף, הוא מנסה להמחיש הכל ולתת אינטרפטציות גיאומטריות וכו'. בנוסף, הכל תמיד נעשה עם חיוך ולא מעט בדיחות. עם זאת, יש לצביק אי דיוקים מדי פעם, אך הם אינם כאלה שתלמיד עירני לא יכול להבחין בהם ולתקן (וכאשר תיקנתי את צביק, הוא תמיד שמח). עבורי אינפי 1 היה חוויה צרופה. בנוגע לצליל, אני הייתי בסך הכל בשיעור בודד שהוא העביר בקבוצות, והוא היה - לדעתי- מרצה טוב. הוא מסודר, עונה לשאלות בצורה חדה, ומעביר חומר בצורה ברורה. יש לו גם קול מאוד חזק וסמכותי (השיעור נערך באולם "קנדה", שהוא אולם עצום ורוב המרצים משתמשים בו במיקרופון. אני ישבתי בשורות האחרונות ושמעתי היטב את צליל, שדיבר ללא רמקול..) שני המרצים בסה"כ טובים, ובאמת הייתי ממליץ אולי לנסות ולהגיע בשבוע/ שבועיים הראשונים לכמה הרצאות של כל אחד ולבחור לפי טעמך האישי. בנוגע לאינפי 2, שאמנם לא שאלת אבל אענה בכל זאת, מחברים שלמדו אצל צביק אינפי 2 הבנתי ששם הוא פחות מומלץ. בנוסף, הבנתי שדן מנגובי מעביר השנה את אינפי 2, והוא מלך הדידקטיקה והסדר. לדעתי (ראיתי כמה הרצאות שהוא העביר במושגי יסוד באנליזה 2) הוא המרצה המושלם לתלמידי שנה א - דידקטי להפליא, הולך לאט, מסודר מאוד (גם בתשובות) ואני חושב שהוא מומלץ בחום.

EnchantedS

New member
אוקיי תודה (גם לשני שענה).. דוקא על מנגובי לא

ראיתי בכלל דעות. ואני דו חוגית, אז יש מצב גדול שאני אקח את מת"פ, אבל אולי כדאי להירשם בכל זאת. מה שהיה לי עוד יותר קשה לבחור זה לאלגברה 2: סטרוב או ורשבסקי. על סטרחוב היו דעות מאוד חלוקות (הרבה יותר מאשר המרצים לאינפי), ועל ורשבסקי לא היו דעות בכלל. מאוד חשוב לי שזה יהיה מרצה טוב ומובן.

halmazelmelet

New member
אני ממליץ על אינפי 2 מול מת"פ

ההבדל הוא במטרת הקורס: מת"פ מטרתו להקנות כלים , וכמה שיותר, להם נזקקים הפיסיקאים. אין הוכחות או נסיון להבין לעומקם של דברים מה קורה מאחורי הקלעים. [רות, האחראית על הקורס, מנסה שתהא גם הבנה עד כמה שניתן בהתחשב בכמות החומר שהיא צריכה ללמד בקורסי המת"פ. מאידך, מאחר שגם הפיסיקאים אמורים לקחת אינםי למדעים לפחות, אין בקורס ריגורוזיות ופורמליות.] אינפי, לעומת זאת, הוא הקורס למתמטיקאים, וככזה, הוא מעמיק בסיבה להתרחשותם של הדברים, מלא הוכחות, ולומדים הכל לעומק ובצורה יסודית. בקורס מנסים גם לתת במה (אמנם קטנה אבל בכ"ז) לחלק הטכני- יש תרגיל די גדול על חישובי אינטגרלים וכד', על מנת שגם בוגרי החוג למתמטיקה ידעו קצת לעבוד בידיים. אבל המטרה היא הבנה, ולא טכניקה. בקורסי האינפי את לומדת לחשוב בצורה מתמטית יותר נכונה, ולהתנסח בצורה פורמלית, דברים מאוד בסיסיים להמשך הדרך, ושם את נתקלת בדקויות ובדברים עדינים. לא למדתי לא אצל סטרחוב ולא אצל ורשבסקי, אבל שמעתי שורשבסקי מומלץ בליניארית.

EnchantedS

New member
ד"א, אי אפשר לבחור את ורשבסקי ומנגובי ביחד

כי השיעורים מתנגשים. אתה מכיר מישהו שכן למד אצל סטרחוב או ורשבסקי שניתן לשאול אותו?

EnchantedS

New member
בנוסף,

השיעור של ורשבסקי הוא "לתלפיות ואחרים". אני לא יודעת אם כל כך כדאי ללמוד יחד אם תלפיות/:

halmazelmelet

New member
קודם כל, שנה טובה :)

לגבי ורשבסקי - הטעיתי אותך, ואני מתנצל. זכרתי שאהבו את המרצה של ליניארית 2 לפני שנתיים ובעצם זה היה ליניארית 1.. לא שמעתי על ורשבסקי המלצות כמרצה טוב , אלא כחוויה (לטוב ולרע...). אני יודע שבלוגיקה של מבנים מתמטיים הוא בעיקר נחשב ל...מאוד מאתגר, קופצני ובכלל לא מובן (ואני הולך לחוות את זה על בשרי בסמסטר הקרוב).. לגבי סטרחוב אני רק זוכר שנאמר לי שהוא מאוד מסודר, ומאוד נוקשה ביחס כלפי הסטודנטים. כך שאני לא ממש יכול לסייע לך בנושא.. בנוגע ל"תלפיות ואחרים" - ללמוד עם תלפיות, בייחוד בסמסטר ב, זה אותו דבר כמו ללמוד עם כל קבוצת סטודנטים אחרת. (ובל נשכח שתלפיונים הם בסה"כ סטודנטים על מדים, שלרוב הם אנשים חכמים). זה ממש לא צריך להיות שיקול מבחינתך. [בסמסטר א של שנה א יש להם קבוצות ממש משלהם והם מתחילים מוקדם יותר עכב אילוצי לו"ז בסוף הסמסטר, אבל החל מסמטר ב שנה א, הם לומדים עם כולם].

EnchantedS

New member
שנה טוב:)

תלפיות הם בני 18 חכמים. אחלה לביטחון עצמי חח.. טוב, בחרתי את סטרחוב (תמיד אפשר להחליף), אם ורשבסקי לא מובן, והשיעור שלו גם מתנגש עם מנגובי שעליו כן המלצתי, אז הבחירה ברורה. אוקיי, תודה רבה, ובהצלחה לך!

elhiln

New member
לגבי ורשסבקי

הוא העביר את לינארית 2 בשנה שעברה. אני לא למדתי אצלו אבל מה שכן, הכיתה של ורשבסקי די התרוקנה במהלך השנה והמון עברו למרצה השני (דן רומיק). התלונות לגביו היו שהדיבור שלו לא כל כך מובן, שהוא קופצני ולא מסודר. אני הייתי בשיעור אחד שלו (כשהוא החליף את רומיק), ולפי השיעור הבודד ההוא, הטענות היו די מוצדקות.

EnchantedS

New member
אחלה תודה. תגידו, בודקים את המרצים מבחינת רמת

ההוראה שלהם או שכל מי שהוא חוקר באוניברסיטה יכול/צריך ללמד?

EnchantedS

New member
מערכת הרישום של מדעי הטבע

נרשמתי לשיעורים, אבל הסימון נשאר רשום, ולא שובץ (הוי הירוק), למרות שבחרתי את כל השיעורים, התרגילים והמעבדות, ובסוף אישרתי את המערכת. זה אמור להיות בסדר, או שכשאני נכנסת לזה שוב זה אמור להיות בסטטוס שובץ? תודה

halmazelmelet

New member
רוץ בבקעה, טוס בהר!

האמת שאני כבר לא ממש זוכר את הסימונים של המערכת, אבל הסימון אמור להשתנות. נסי להכנס למערכת, למשל, ובאחד הקורסים לשנות את הקבוצה אליה את רשומה (בשיעור או תרגול). [אל דאגה, זה לא ישנה את המערכת המאושרת כל עור לא תאשרי אתזה, זה יישמר כטיוטא]. הסימןו של קהורס הזה צריך להשתנות כעת ולהיות אחר מכל יתר הקורסים, שאושרו. אם זה כך, הכל בסדר. אם לא- כנראה שהמערכת הקודמת לא אושרה מסיבה כלשהי. אם זה המצב - הייתה איזו בעיה קודם. הודעה כלשהי ?

EnchantedS

New member
אם מסתכלים במסך הראשי

של בחירת קורסים, אז לכל הקורסים שבחרתי כתוב "רשום". שעוברים למסך של בניית קורסים יש 4 סטטוסים: בהמתנה, שובץ, רשום, וטרם שובץ. לי כתוב "רשום". השאלה אם צריך להיות רשום או שובץ? אם אני בוחרת קבוצה אחרת זה הופך לשובץ (וי ירוק). יכול להיות שרשום זה אומר שאני כבר רשומה לקבוצה לאחר האישור?.. או משהו אחר?

halmazelmelet

New member
אה, אז הכל טוב.

אם כשאת עוברת קבוצה, לקבוצה פנויה, שאליה לא נרשמת במערכת המאושרת, והסימון שונה, זה אומר שכרגע את אכן רשומה סופית, ועל מנת לשנות את המערכת את צריכה לאשר מחדש. אם אני זוכר נכון, וי ירוק מסמן שניתן להירשם לקבוצה, אבל עוד לא נרשמת באופן רשמי (כלומר אישרת את המערכת כאשר את רשומה לקבוצה זו), ומעין נעץ כזה מסמן שאת רשומה באופן מסודר מאושר ורשמי.

למעלה