המשחק החדש לשבוע הבא

../images/Emo103.gifהמשחק החדש לשבוע הבא../images/Emo103.gif

תודה לכל המנהלים הזמניים שגרמו לפורום לפרוח בשבועיים האחרונים, היה כיף לגלות את כל הכישרונות המבוזבזים שאיתנו, היה כיף להסתכל מהצד ולראות כמה הפורום הזה חשוב לכולנו, היה כייף לראות את שיתוף הפעולה של כולם.... אבל החיים זורמים ואיתם גם המשחקים מתחלפים...... המשחק החדש לשבוע הבא: כל ערב אשלח מסר לאחד מחברי הפורום ובו המשימה שלו למחרת, על כל חברי הפורום לנסות לגלות מי קיבל את המשימה ומה היתה המשימה..... המשימה יכולה להיות החלפת אותיות או איזכור שם מסוים בכל הודעה של מקבל המשימה....... בהצלחה

חיפופית

New member
רגע, שאני אבין -

קיבלתי מסר מגורם בלתי מזוהה. הציע שיפור באופן הגשת עוגת הגבינה שכתבתי עליה אתמול (באמת מקורי...), אז זאת היית את ???? או שלא הבנתי את כללי המשחק ???

אם קבלת למה אמרתתתתתתתתת?

אנחנ הינו צריכים לנחששששששש, חיפופית נשמהההההה זה המשחק! לא לספר לרשום הודעה, ואנחנו צריכים לזהות מי קיבל ת´מטלה.

חחחחחחחחחחחח אהבלה.....

זאת לא הייתי אני, כנראה רמי המרים....... לגבי מחר, כבר יש חבר שקיבל מסר עם המשימה......

מקפיצה......

כדי להזכיר לכולם את המשחק החדש של השבוע.... לידיעתכם מישהו\י קיבל\ה כבר משימה להיום...... אז קדימה לניחושים.... מי קיבל\ה משימה ומה היא המשימה...... בוקר נפלא לכולם ליהי

למעלה