צריכה עצות

V e n u s 18

New member
../images/Emo101.gif צריכה עצות

אני וחבר שלי לשעבר כרגע בקשר. יש איזה סיכוי בעתיד שאולי נחזור. הבעיה היא שבזמן שלא היינו חברים הוא יצר קשר עם הרבה בנות וכרגע יש לו מלא ידידות. האם זה אמור להפריע לי? כי אני יודעת שאין לו קשר רומנטי ולא יהיה עם אף אחת כל עוד הוא איתי... אבל בכל זאת, זה הרגשה שאני לא אוהבת. אז אם יש מישהו שיש לו ניסיון בזה וגם למי שאין - עצות יתקבלו בשמחה:) תודה

d o o r

New member
זה אותה בחורה שהבחור שלה

אוהב את חופש על פני האהבה?!אם כן,מה שלומך?
למה זה אמור להפריע לך שהיו לו קשרים עם בנות? לא הייתם חברים אז,אז הייתה לו זכות מלאה להכיר את הבנות החדשות.

הידידות שלו ישארו...

כל עוד הוא מעוניין בהם- בין אם זה לרוחך או לא. אז אם את מאמינה שכל עוד אתם ביחד הוא לא יהיה איתן בקשר רומנטי ורק בקשר ידידותי אז לכי על זה. למרות שאישית לא מאמינה בלחזור לעבר.

קבלי את הידידות שלו באהבה

הן אולי תעלמנה מתישהו, יש הבדל בין ידידים לחברים.תסיטי את הרגשת הקינאה הצידה. באם בחרתם לחזור תנו לעצמכם את הצ'אנס לעמוד בבוחן המציאות כל אחד בדרך שלו ולתקן את מה שהיה אז ולשפר את הרצון המשותף שלכם. תמיד ישארו לאנשים ידידות/ידידים שתרמו כל אחד בדרך שלו את תקופת המשבר. אם תתעסקי רק בהן כל הזמן תאבדי את המומנט להתחבר אליו בשנית. האהבה המחודשת שלו כלפייך תיהייה ההוכחה שאת שלו.

תגובה

זה לא צריך להפריע לך. אם הוא מכיר אנשים נחמדים ואוהב אותם זה טוב, ותוכלי להשתתף ולהכירם גם-כן. כל זמן שהוא מאוהב רק בך טוב שיש לכם חיי חברה ולא צריך לכבול אותם.

למעלה