מרעננה עד חדרה....

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo101.gifמרעננה עד חדרה.... ../images/Emo101.gif

מרעננה עד חדרה....

שלום, אין לי שום מושג באוטובוסים ואני רוצה לדעת בבקשה איזה קו צריך כדי להגיע מרעננה עד חדרה. איזה מס' קו יש בחדרה שעובר בכל הרחובות? מלשל, אצלינו [ברעננה] זה קו 29 אז איזה קו זה בחדרה? אותו קו שנסעתי עליו מרעננה עד לחדרה או שיש קו פנימי רק בחדרה והסביבה? עד מתי האוטובוס האחרון של הקו הנ"ל וכמה בערך עולה נסיעה? אשמח אם תענו לי על כל השאלות
תודה מראש, דנה.

omer landau

New member
נצל"ש-../images/Emo5.gif../images/Emo12.gif יופי תאשימו את הרכבת

מרעננה עד חדרה....

שלום, אין לי שום מושג באוטובוסים ואני רוצה לדעת בבקשה איזה קו צריך כדי להגיע מרעננה עד חדרה. איזה מס' קו יש בחדרה שעובר בכל הרחובות? מלשל, אצלינו [ברעננה] זה קו 29 אז איזה קו זה בחדרה? אותו קו שנסעתי עליו מרעננה עד לחדרה או שיש קו פנימי רק בחדרה והסביבה? עד מתי האוטובוס האחרון של הקו הנ"ל וכמה בערך עולה נסיעה? אשמח אם תענו לי על כל השאלות
תודה מראש, דנה.
נצל"ש-
יופי תאשימו את הרכבת
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2957510,00.html גם אני לא ממש מאמין לו .....

ארזS

New member
מרעננה עד חדרה

מרעננה עד חדרה....

תודה מראש, דנה.
מרעננה עד חדרה
כל הפרטים ניתנים כאן בחינם

תודה.. ../images/Emo13.gif אבל עדיין נשארו לי שאלות

מרעננה עד חדרה
כל הפרטים ניתנים כאן בחינם
תודה..
אבל עדיין נשארו לי שאלות
...
האם הקו של צומת רעננה לחדרה מגיע גם בתוך חדרה עצמה? למשל, כמו אצלינו [באיזור כ"ס, הרצליה, רעננה] שיש קו 29 שמגיע לכל התחנות באיזורים הנ"ל. יש פה מישהו מחדרה במקרה שיכול לענות לי על כך?

ארזS

New member
בכיף

תודה..
אבל עדיין נשארו לי שאלות
...
האם הקו של צומת רעננה לחדרה מגיע גם בתוך חדרה עצמה? למשל, כמו אצלינו [באיזור כ"ס, הרצליה, רעננה] שיש קו 29 שמגיע לכל התחנות באיזורים הנ"ל. יש פה מישהו מחדרה במקרה שיכול לענות לי על כך?
בכיף
רק שגם אני ממש במקרה מרעננה ולא יודע איך זה בחדרה

מצב
הנושא נעול.
למעלה