מבקשת את עיצתכם

../images/Emo101.gifמבקשת את עיצתכם ../images/Emo122.gif

הסיפור הוא כזה דור בני [בן 8.5 ] מאובחן אספרגר כבר כמה חודשים ניצאה בנסיגה משמעותית מאוד ההתנתקויות שלו מרובות ואף בלימודים יש ירידה משמעותית מאוד , סף תיסקול נמוך להחריד התפרצויות ואף אלימות במיוחד בבית הספר . היום הינו אצל הפסיכיטרית ולאחר שגוללנו את כל הסיפור ואף הבנו מכתב מיועצת בית הספר היא החליטה שהבעיות שלו הם רגשיות בגלל כל מיני סיבות וחלקם הם התפתחות הורמונית מוקדמת , וכן המליצה לנו על מתן של RISPERDAC 0.5 [יכול להיות שזה לא מאוית נכון מכיוון שאינני מבינה את כתב ידה של הרופאה] לעקל עליו את ההרגשה של התיסקול . רציתי בראשית לדעת מדעתכם על זה העם לתת לילד את זה ? שנית העם יש לתרופה הזאת תחליף טבעי ? [שיתן את אותה התוצאה ] זקוקה דחוף לחוות דעת שלכם , חייבת לציין שהמצב די קשה וילד חסר מנוחה תודה מראש אדית

אם יתכן שזה ריספרדל ?

אדית שלום, אם התרופה המומלצת היא ריספרדל היא עשויה להקל מאוד על בנך אבל לוקח כשבועיים עד שרואים תוצאות. תרופה זו מאוד מקובלת בקרב הרבה מילדי הפ.ד.ד כולל אספרגר. אינני יודעת מהי הסיבה להתפרצות של בנך אבל יש לבדוק בבית הספר שאכן הוא מקבל את הסיוע הדרוש, שהוא יושב בכיתה שמתאימה לו , שהילדים לא מציקים/פוגעים בו. כמו כן רצוי לשלוח אותו לחוג של אחד מאומנויות הלחימה כגון ג'ודו שם ילמד כללי התנהגות וגם יעסוק בספורט (ויוציא המון מרץ ואנרגיה). האם הסיבה להתנהגותו תלויה בהתבגרותו המוקדמת - יתכן . אני מציעה שתכיני דף מעקב לעצמך ותסמני מתי הילד התפרץ,האם היתה סיבה להתפרצות,מה גרם לו להתפרץ וכן לציין גם את תדירות ההתפרצויות. עשי זאת במשך חודש. יכול להיות שתגלי מה גורם לו להתנהג כפי שהוא מתנהג. מאחלת לכם שהתקופה הרעה תיגמר מהר!

Felicia1

New member
אדית שלום

הבן שלי לקח רספירדל גם לתקופה של שבועיים וקצת. לפני הריספרדל הוא היה מטופל עם ריטלין מזה 4 שנים. החליטו על רספירדל עקב בעיות רגשיות והתפרצויות זעם. בנוסך ל-pdd הוא גם adhd (קשב וריכוז והיפראקטיביות). אצלינו הריספרדל לא עזר בכלל, הוא היה קפיצי כל הזמן וההתנהגות שלו הייתה הרבה יותר גרועה מאשר עם ריטלין. ההתפרצויות לא נעלמו והוא אפילו אמר לי שהוא רוצה לחזור לריטלין. אצלינו זה לא פעל לטובה. אז חזרנו לריטלין. מקוה שאצלכם זה יפעל.

למעלה