חברים. צריכה עזרה

b r o n z a

New member
../images/Emo101.gifחברים. צריכה עזרה../images/Emo92.gif

בין משבר למשבר, הצלחנו זוגי ואני להתעלם באופן הראוי לגנאי מיום ההולדת של הבת שלנו בת ה-10. וככה מצאנו את עצמנו דוחים את ארגון המסיבה משבוע לשבוע... היום היא כבר בת 10 וחצי... וכבר לא ניתן לדחות יותר... מה גם שהחופש הגדול מגיע... (אמאל'ה
) ככה שאם אנחנו רוצים לעשות משהו עם ילדי הכיתה, זה צריך להיות עכשיו!!!). בקיצור. אנחנו עושים לה בהפתעה יומולדת "עשר וחצי". יש למישהו רעיונות לפעילויות שקשורות לוחצי? דחוף
...אני יודעת שזה לא פורום הורים וילדים... אבל בטח לפני כל המשברים היינו כולנו עסוקים גם בהכנות לימי הולדת.... כל שנה ועוד שנה ועוד שנה... וחוץ מזה שכולם בפורום הזה אנשים טובים, ממש צדיקים... אז תעזרו לי, נכון
תודה
(וליתר בטחון אפנה גם לפורום הורים וילדים ...)

niva99

New member
../images/Emo77.gif|בלון |מה שלא תחליטו לעשות....

חשוב שיודגש עניין המקוריות והמיוחדות של חגיגת והחצי. זה יהפוך מיד את החיסרון ליתרון-בבחינת ראי כמה את מיוחדת-לאף אחד מעולם לא חגגו ים הולדת של החצי-רק לך.קני לה עוגה וחצי,הדליקי לה 11 נרות וחצי (אחד לשנה הבאה). כך היא תרגיש הכי מיוחדת בעולם... וזה בעצם מה שהילדים רוצים.

b r o n z a

New member
../images/Emo7.gifחיכיתי חיכיתי... בכיתי בכיתי...

ניבה'לה. תודה רבה לך! צדיקה בסדום.... סתאאםםםםםםםם. באמת תודה. אשמח אם יהיו עוד רעיונות.

sagiberg

New member
מזל טוב ל"חצי"../images/Emo65.gif - הילד הפרטי

שלי חוגג היום יום הולדת 10 והנה מגוון רעיונות שהציע לי (מרביתם ירוששו אותנו מן הסתם אבל...)
בילוי כתתי בטורנדו או ביערנה (נמצאים בקניון ארנה)
קומזיץ כתתי בחולות (האופציה הזולה)
בילוי עם מספר חברים (מצומצם) במימדיון
בילוי כתתי בבריכה השכונתית (הפעלות באחריותי) עזרתי לך ?

מה שניבה אמרה זה רעיון מקורי ביותר

ומעניין ששמעתי עד כה. תוסיפי את הילדים שתאמרי להם שיופיעו בהפתעה בגן או בבית ויאללה בלגאן ולרקוד וסרט וידאו מעניין. מה עוד צריך בגיל הזה יותר מזה. וגם ברכות מכולם. בזמני בקושי שקית פופקורן היתה לכל ילד ונגמר העניין. היינו אומרים תודה ומשתחווים.

b r o n z a

New member
תודה תודה תודה ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

אני חושבת שעזרתן לי מאד. תודה.

למעלה