שרשור מכירות/החלפות

../images/Emo100.gifשרשור מכירות/החלפות../images/Emo100.gif

מממ למרות שהשרשור של שבוע שעבר עדיין בעמוד הזה.. צריך אחד חדש, לא? אז הנה עוד שרשור מכירות והחלפות שבועי ^ ^
הנה חוקי השרשור הקבועים ואיך שהוא מתנהל- בשרשור הזה ורק בשרשור הזה מציעים למכירה או להחלפה פריטים שאך ורק קשורים לאופנה אלטרנטיבית. הפורום הוא אופנה אלטרנטיבית, לא אופנה 2. הפרטים שמותר לפרסם פה הם: תיאור הפריט, תמונה של הפריט, שם, אייסיקיו/מסנג'ר/אימייל או כל דרך תקשורת אינטרנטית אחרת. אין לפרסם מספרי טלפון או כתובות אישיות. אין לנצל"ש בשרשור זה. אז בבקשה עקבו אחרי חוקי השרשור המצויינים כאן ואחריי כל שאר חוקי הפורום. רונה xxx

האמת היא,

שמאז ששמת אותה פה לראשונה, היא מצאה חן בעיני ביותר, עד עכשיו, מה היה המחיר הגבוה ביותר?!

Just Angel

New member
[זאת רונה, Fairy Goth Mother]

אני פשוט בבית של ליז. מממ הייתה הצעה של 200 ש"ח אבל זה כבר היה לפניי כמעט חודש וההיא נעלמה...התכוונתי למכור לה אותה במחיר הזה אבל מי שרצתה אותה פשוט נעלמה לי ולי לא היו שום פרטים שלה אז טכנית ההצעה הזאת לא רלוונטית ;/ XD אז...פשוט תציעי הצעה כלשהי אם בא לך ויש מצב גדול שהיא תימכר למעוניינת הבאה כי אני נורא צריכה כסף בזמן הקרוב..^ ^ רונה xxx

../images/Emo41.gifשמלת קטיפה מדהימה../images/Emo41.gif

שמלת קטיפה שחורה ויפייפיה, שלצערי אני נאלצת לוותר עליה בגלל מחסור בכסף. היא במידה S-M, צמודה *עליי היא לא*, קצרה, מאוד מחממת ונעימה, עשויה מבד איכותי ויפה. בקשר למכיר-הציעו הצעות, שיהיה בסביבות ה-150, [המרבה במחיר יקבל אותה] היא נקנתה מדניאל בהרבה יותר ;// מממ הייתה אמורה להימכר לאחת אבל היא נעלמה לי;/
להצעות, שאלות או כל דבר אחר
*במסרים *מסנג'ר- [email protected] *אייסיקיו- 219537650 רונה xxx

../images/Emo41.gifמעיל סאטן שחור../images/Emo41.gif

מממ אוקע, מעיל שחור, עם לא מעט כיסים. הוא עשוי מסאטן.ממש נעים וחם. אני חושבת שהוא מידה 1-פלוס מינוס. שוב. בקשר למחיר- פשוט תציעו ^ ^
להצעות, שאלות או כל דבר אחר
*במסרים *מסנג'ר- [email protected] *אייסיקיו- 219537650 רונה xxx

WickedBitch

New member
../images/Emo184.gifChuck Taylor®All Star../images/Emo184.gif

אולסטאר מושי ביותר .!! נו אני חוסכת לפירסינגים וזה..
ושוב... אולסטאר שחור-שחור ... תמונה קיצר--->
קניתי ב180. מוכרת ב140.
לבשתי אותן אולי .. 5 פעמים.. מאקסימום.
את השרוכים הירוקים אני שמתי.. יכולה להחזיר תשחורים בעיקרון.. אבל עם ירוק הרבה יותר יפה לדעתי P:
מידה 40 בערך.. למרות שהן טיפונת גדולות עליי אז כנראה גם יתאימו ל41.. ובכלל.. רשום עליהן שיורופ 39 ><' כך ש.. צריך למדוד ולנסות..
באמריקאי זה 6... ושוב.. מתאים ל3 מידות שונות לדעתי. ];

lein

New member
היי... :)

כתבת שאת גרה בחיפה.. אפשר מיקום יותר ספציפי? ואפשר לראות אותן על הרגל?

WickedBitch

New member
את רוצה לדעת איפה בחיפה?

בנווה דוד. שם ליד החוף.. ועל הרגע.. אמממ... אני אצלם בשבילך מאוחר יותר [=

lein

New member
חחח

האמת שהתכוונתי לשאול איפה באיזור חיפה כמו שרשמת בפרטים
לא נורא.

lein

New member
אני...

שלושת רבעי שעה משם, אחזיר לך תשובה בסופשבוע, קיי?

Got XD

New member
פאק, זה ממש קרוב אליי.

אבל אני לא קונה אולסטאר יד ראשונה ביותר ממאה- עקרון, אז גם יד שנייה לא. 3:

זכוכיות

New member
גם אותי זה מעניין...

הכי זולות שמצאתי הן האולסטאר הסטנדרטיות ב120... וגם אותי זה מעצבן, הן אמורות להיות זולות וזמינות לכולם. זה הרעיון.

bleedforme

New member
../images/Emo45.gif ^______________^

שתפי אותנו איפה את קונה אותם במאה, ואני אוהב אותך לנצח!

למעלה