עזרה דחופה !!!

איבגי1

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif עזרה דחופה !!! ../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif

לפני כחודש וחצי התץחלתי ללמוד נהיגה (לא הקשבתי לכם
) עכשיו עשיתי כבר 10 שיעורי נהיגה והכל הולך סבבה, יש לי כבר שני טפסים ירוקים שבאחד רשושם שיש לי סוכרת ובשני שאני בריא לחלוטין, אז מה אתם אומרים מה כדי לעשות?! עדיף לספר להם ולחכות 3 חודשים עד שאקבל אישור ? (ואם אקבל ביכלל) ואולי ישלחו אותי לוועדה רפואית שעולה קרוב ל 800 ש"ח, וגם הביטוח של הרחב יעלה לי יותר אם רשום שיש לי סוכרת. וגם כל שיעורי הנהיגה יתעכבו ! או שפשוט אני יגש לשם עם הטופס הנורמלי ללא סוכרת וזהו יעשה טיאוריה ויעשה טסט בשלום. אבל הבעייה היא שאם יעלו על זה מה יעשו לי ? על זה אני נורא מפחד, ואני רוצה גם בעתיד לעשות רישיון על רכב ציבורי. תציעו לי הצעות בבקשה. חייב את עזרתכם.

איבגי1

New member
ועוד משהו...

יש כמה אנישם שאני מכיר שיש להם סוכרת, 2 שעדיין לא עשו רישיון ושניים שיש להם כבר ורשום שיש להם סוכרת אבל אצל אחד עושים עכשיו בעיות... חלק אומרים (גם ידיות) אל תגיד חלק אומרים תגיד. ?!?!? אפשר להישתגע

weekend21

New member
אסור לאדם עם סכרת לנהוג ברכב ציבורי

אסור לאדם עם סכרת לנהוג ברכב ציבורי - אז קח את זה בחשבון מבחינה חוקית וכמובן מבחינה מוסרית והגיונית (אם יש ירידת סוכר פתאומית או אפילו התעלפות...). מעבר לכך - בנוגע לרשיון שלך: אני עשיתי רישיון לפני כשנתיים והיה כתוב שיש לי סכרת והכל הלך סבבה... נכון, עברו 3 חודשים עד שאישרו לי אבל זה הגיע מה שחוב זה שהרופא יכתוב שאין לך עבר של התעלפויות ואם אתה חדש בעניין ואין לך הרבה זמן סכרת אז תשאל את הרופא האם הוא יכתוב לך את זה או האם כבר אפשר לדעת אם אתה מהסוג שנוטה להתעלף או לא... אם אתה כן אז כדאי לך להיזהר בעצמך ואם לא אז למה לא לכתוב את האמת?? אם אתה נוטה להתעלף אז אולי לא כדאי להוציא רישיון... חבל אבל מה לעשות... אם אתה לא נוטה להתעלף - אז סבבה , תכתוב שאתה סכרתי ותוך 3 חודשים יש לך אישור אין ועדה רפואיתב800 שח אני לא שמעתי על זה בחיים וכמובן שביטוח לא עולה יותר!!! לפחות בביטוח שלנו לא... בהצלחה

איבגי1

New member
תודה......

אין לי ירידות פיתאומיות, הרופא הרוסיה רשמה לי "מאוזן ע"י אינסולין" חחח ככה השארתי את זה. ולא רדום לי שי התעלפויות.

איבגי1

New member
ועוד משהו שאולי יעניין אתכם ויעזור

בעתיד, למי כדי להיתחבר ולמי לא

p7m13

New member
הקישור לא קשור לפורום סוכרת

ומעבר לכך, רק מצביע על יחס ילדותי וקטנוני... מצידך, לצערי. לגבי הרשיון שלך, אין שום הבדל בביטוח. ולגבי הרופא, חשוב מאוד לציין כי אינך מגיע למצבי "היפו" או התעלפויות (כמובן, רק במקרה שזה כך - אחרת - אתה עלול לסכן את עצמך ואת הנהגים סביבך, אם אינך יודע לזהות או להתמודד עם היפו בזמן).

אתה סוכרתי

ואתה לא יכול לכתוב משהו אחר - זו רמאות. אין לי מושג לגבי ועדה שעולה 800ש"ח
אבל הימים בהם אני הוצאתי רשיון כבר רחוקים
אין הבדל בביטוח, אבל נדמה לי שאם לא תצהיר שאתה סוכרתי ומשהו יקרה - אז עלולות לצוץ בעיות. קצת לא ברור לי העיניין הרי ידעת מראש שבשל היותך סוכרתי העיניינים יתעכבו- למה חיכית כול-כך הרבה זמן?

שום 800 שקל...

אני עברתי כבר את הועדה הרפואית של משרד הרישוי ולא צריך לשלם שום 800 שקל.. צריך להוסיף לטופס הירוק 113שקל ( אל תתפוס אותי במילה..) בערך, ואז אם הA1c שלך קטן מ7, ואין לך מצבי היפו קיצוניים מאשרים לך ישרות עם הטופס הירוק, זה המון בריוקרטיה - כן אבל אני חושבת שיש משהו הגיוני בדרישה הזאת, אם אתה עולה על הכביש כאשר לא מצויין לך בטופס שאתה סוכרתי, אתה מסכן את עצמך, ואת שאר הנהגים בכביש..

weekend21

New member
בזמן הוצאת הרישיון היה לי 9.7 HA1c

לצערי (כיום תודה לאל כבר לא...)... והאישורים הגיעו תוך שלושה חודשים חשבתי על הסוגיה הזו בבוקר למען האמת... ורציתי לומר לך שתדע שאם לא כתוב לך סכרת ולא יודעים על זה - אז זה כאילו אין לך רישיון ואתה נוהג עם רישיון של מישהו אחר או משהו כזה יכולים לשלול לך את הרישיון לעולם אם תהיה פתאום איזו בעיה למרות שעכשיו אתה "מת" לרישיון וכמה שיותר מהר תחשוב על הצער וחוסר הניידות שיהיו לך כשישללו לך לעולמים את הרישיון בגלל טעות טיפשית או תאונה קטנה וכו' תשמע לי - תגיד "יש לי סכרת" ותהיה גאה

איבגי1

New member
רגע רכגע רגע....

ואם ההמוגלובין שלי 11 נגיד, מה יעשהו לי ? לא יתנו רישיון או שיעשו את הוועדה הרפואית של 800 שקל ? כי ככה הרופא אמרה יש דבר כזה וועדה של 760 ש"ח.

זה נראה לך הגיוני?

זה נראה לך הגיוני שמי שלא מאוזן צריך לשלם "קנס"?... לא יודעת לי זה נראה מופרך, ובקשר ל9.7 אני לא יודעת כי לי היה 7 כשהגשתי את הבקשה וידיד לי היה לו 8 משהו ולא קיבלו את הבקשה שלו אז הינחתי שזה 7, מודה בטעות:)

איבגי1

New member
עוד כמה שאלות...

נגיד ההמוגלובין שלי 11, אני צריך להביא להם איזה אישור מהרופא ?

למעלה