געגועים

WinnerMan13

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif געגועים ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

לפני בערך חודש קצת אחרי סיום הלימודים חבר שלי אחד הטובים טס לברזיל כולם חשבו שזה יעבור די מהר ואף אחד לא ירגיש שהוא לא פה... אבל בנינו אולי אני לא היחיד אבל אני מאוד מתגעגע אליו אני כבר מת שהוא יחזור... אתם צריכים להכיר את הילד הזה כדי להבין למה אני כל כך מתגעגע אליו אין הוא פשוט מסוגל לצחוק על כל דבר הוא שרוט כזה אתם יודעים מהילדים שיש להם קריזות רגע אחד הם שקטים ורגע אחר הם "תחת השפעת סמים".... הוא ילד מה זה מדליק ומצחיק כולם אוהבים אותו אני בטוח והוא חוזר עוד שבוע בדיוק מהיום! לא ראינו אותו כבר מלא זמן ואני וכמה חברים רוצים לארגן לו מסיבה קטנה רק כמה חברים כשהוא יחזור... שתבינו בתחילת הלימודים היינו "אוייבים" לא דיברנו ובכלל לא הסתדרנו ועכשיו אנחנו חברים מה זה טובים!! אין אני מה זה מתגעגע אליו ובטח כולכם תחשבו "מה זה? הוא בן וזה איך אפשר להתגעגע לחבר?" אבל לא אכפת לי...הוא פשוט אחד החברים הכי טובים שלי ונכון שלא תמיד הסתדרנו אבל עכשיו אנחנו חברים מאוד מאוד טובים ואנחנו מתייעצים על הכל ומספרים הכל אחד לשני... עבדתי עד עכשיו מתחילת החופש ואני מתכוון להפסיק לעבוד ביום שהוא יחזור..לא רק בגלל שהוא חוזר אלא גם בגלל שדי נמאס לי! אז עכשיו אני וחבר שלי מארגנים מסיבה קטנטנה סתם הוא ועוד כמה חברים וידידות חטיפים ושטויות עלי! רק כדי שהוא יבין שבאמת התגעגענו אליו ולא סתם!!! היו בערב אני וחבר שלי מתקשרים אליו לברזיל (דרך כרטיס חיוג בינלאומי) נשאל אותו מה קורה וכל מיני סתם נדבר איתו... שיר שכתבתי בשבילו ואני אתן לו אותו כשהוא יחזור במסיבה שאנחנו מארגנים לו : אילון!!!! אתם חגגת בברזיל ואנחנו השתעממנו כאן נראה כאילו טסת מזמן מזמן מזמן הזמן לא זז ונראה כאילו תחזור בעוד שנה אבל הינה אתה פה ודבר לא השתנה אנחנו אותם אנחנו אתה אותו אתה אתה בטח עייף ורוצה לישון במיטה אבל אנחנו התגעגענו לא ראינו אותך כולם התגעגעו...אני אורי נחום...ואהובתך! סתם סתם...הכל בצחוקיה עכשיו ברצינות : התגעגענו אלייך כשהייתי רחוק רחוק לשטיות שלך שגרמו לנו לצחוק לצחוק המוזר שכולם אהבו הצחוק ששמעו ומיד צחקו השטויות שלך והבדיחות המצחיקות שגרמו לכולם לצחוק דקות ארוכות עכשיו אתה פה זה הכי חשוב נצא ונצחק כמו קודם...שוב.. אין הרבה מה לכתוב אין הרבה מה להגיד התגעגענו אלייך לא משנה איך...בתור חבר...בתור ידיד! אז קבל זאת מאיתנו החברים והידידות שחיכו לך כאן ספרו ימים שעות ודקות! באהבה ענקיתתתת והמון שמחה בלב! כולם פה...כל מי שאותך אוהב!!

נראה לך שאנשים עד כדי כך בעלי דעות

קדומות? ברור שאם אתה בן מותר לך להתגעגע לחבר שלך! גם אני מתגעגע לחבר הכי טוב שלי, רק שבניגוד אליך-אנחנו עדיין חברים

למעלה