לא חשבתי שאחזור לפורום הזה ...

../images/Emo10.gif לא חשבתי שאחזור לפורום הזה ...

ושוב חזרתי, ועכשיו אני שוב עם אמא בשדרות, אחרי שניסיתי להתאבד לפני 4 חודשיים בצבא. מתגעגע לאבא ובוכה כל היום מבלי להבין למה, על אבא זה הבנתי, אבל נראה לי שזה רק בכדי למצוא תרוץ לבכות ויש סיבה אחרת שאני מנסה להבין מהי, למה אני בוכה כל היום? אני חייב להישאר חזק, יום שני הבא יש לי ראיון עבודה לתפקיד שתמיד רציתי (אני הולך להיות שוטר עאם ביום שני אני יעבור את הראיון עבודה).

מכתב שלא נשלח

בגיל 17 עברתי לגור איתך, אחרי שאתה ואמא התגרשתם בגיל נורא צעיר. מעולם איני זוכר אותך בבית. כשעברתי לגור איתך אבא, הכל כבר היה בלתי ניתן לשינוי, זה לא היה החינוך המוטעה שלך אבא, אתה לא אשם שיצא לך ילד כזה שלא נראה לי לפחות שאתה רוצה, הילד שלך שפעם כל כך בכית שהוא א גר איתך, ניסה להתאבד, השתמש בסמים, נתפס על גנבה (של אוכל, בגלל שהיה ברחוב ולא היה אוכל, אחרי שאמא זרקה אותו מהבית), והכל בשביל מה אבא? לא בגלל שאני ילד רע, הכל בשביל לשרוד, בשביל לברוח מהמציאות השחורה הזאת. בסוף שכבר עברתי לגור איתך, הייתי בן אדם אחר, בן אדם סגור ועצוב שעבר בחייו שלל של התעללויות והזנחות, חסר ביטחון עצמי, מפוחד, ונורא הייתי זקוק ליד מחבקת, לכמה מילות אהבה, אבל אתה עסוק אבא, אתה בן אדם עובד, ואחרי העבודה אתה הולך ללמוד, ואשתך כשהיא בבית היא כועסת, ושהיא לא אני לבד, אבל בוא נעזוב אותה בצד. אתה היית הולך לעבודה, לומד, מפרנס אותי, ואילו אני נשארתי בבית לבד, והכל היה כל כך שחור , וכל כך מפחיד, ואז הייתי בורח לסמים. והייתי בוכה למה אינך לידי כרגע, למה אתה? הבן אדם שאני הכי אוהב ולא יודע איך לומר לו זאת, לא לידי? היינו יושבים לפעמיים ביחד לראות טלויזיה, צוחקים ביחד, הסברתי לך איך משתמשים במחשב החדש שקנית, הסברת לי עם מי כדאי להסתובב ועם מי לא. התגייסתי, אמא הבטיחה שהיא תקנה לי כל מה שצריך לצבא, ויומיים לפני הגיוס היא ביטלה הכל ואני ישבתי בחדר ובכיתי, וכששאלת למה לא ידעתי מה לומר, כי אין לך הרבה כסף, ואתה קנית לי הכל, ודאגת לי . הגעתי לטירונות, ושם כל כך התגעגעתי אלייך אבא, לא יכלתי לסבול את זה ששוב מרחיקים בינינו. ואז מגיע תפנית חדה, אחת הידידות שלי התקשרה אלייך הביתה ושאלה : "שלום, אתה אבא של כפיר?" ואמרת לה שכן, ושאלת אם קרה משהו כי חשבת שזה מהצבא, והיא הודיעה לך שהבן שלך עבר הרבה עם אמא שלו (התעללות), ועקב כך הוא תיכנן להתאבד בטירונות, ואם אתה רוצה הוכחה לך לחדר שלו ושם בקופסא תמצא מכתב התאבדות, בנך חשב ללכת לשירותים, להצמיד את הנשק לקיר כדי שההדף לא יגרום לי לפספס כדור להישען על הקנה, וללחוץ על ההדק. באותו יום בו תיכננתי לקיים מכתב זה, באה מפקדת המחלקה שלי ובקול רועד אומרת לכל אותם חיילים שהיו לידי ללכת לאכול, ולי אומרת, אני רוצה לדבר איתך, אני שואל על מה ואז היא אומרת לי אני מעדיפה שתשב קודם, חשבתי שקרה לך משהו, אבא. ואז היא מבקשת יפה שאני יעביר לה את הנשק שלי, ואומרת לי שמישהו הודיע להם שברצוני להתאבד, ושואלת על מנת לאמת את המידע. מכאן לא אפרט עוד. כמובן שאתה דאגת לי, וגם המפקדת נורא דאגה ועזרה לי, ויום לפני סיום הטירונות נורא תיכננתי לחזור למחרת הביתה לחבק אותך, לומר שהתגעגעתי. ובאותו יום, השעה 7 וחצי בבוקר , אני מתקשר אלייך מבית החולים "הלל יפה" בחדרה, ומודיע לך, "אבא, אל תפחד, אני בסדר, אני בבית חולים", ואתה שואל מה קרה, ואני עונה לך שנסגרה עליי המיטה הצבאית ושברתי אצבע, לא סיפרתי לך שהיא כמעט נפלה לגמרי בכדי לא להדאיג אותך. שלושה ימי אישפוז, וחודש ימי חופשת מחלה היו לי. ביליתי חודש שלם איתך, ואז כבר הפסקתי עם הסמים. עוד חודשיים מלפני הגיוס. בשלב מסוים השתחררתי מהצבא לאחר ניסיון התאבדות , כשהייתי בחופשת חמישי שישי שבת בבית. ומאז ביקשת שאני יעזוב את הבית כי אני ואשתך רבים כל הזמן. מאז שחזרתי לאמא , זו שאני כל כך שונא, שהתעללה בי מהיותי קטן, לא ראיתי אותך, ולא שמעתי ממך. לפני שבוע התקשרת, וכל כך רציתי לומר לך שאני אוהב אותך ובאותו זמן גם פגוע, שאני מתגעגע אלייך, שאני דואג לך ולבריאות שלך. אבל ההרגשה הכי גרועה היא ההרגשה שייש לי אותך, אבא עם לב טוב שאני כל כך אוהב, שכשהוא יכל הוא היה שם לצידי, אבל, שאני מפספס אותך. שאני שומע את קולך פעם בכמה חודשים והלב שלי נקרע מבפנים. אבא , אני מתגעגע אלייך, אבל כנראה שפספסתי אותך אבא, כנראה שאם כשהייתי יותר קטן, הייתי פונה לרווחה, כל חיי היו משתנים. אוהב אותך, ושלך תמיד.

dim dim

New member
../images/Emo10.gif

כפיר ברוך השב לפורום.. אני ממש לא יודע מה לכתוה
אני זוכר את המקרה עם הצבא.. אני חסר מילים

ס י ר

New member
../images/Emo10.gif

לא יודע מה להגיד אולי תשכור לעצמך דירה? עם סטודנטים או משהו? קרוב לאבא שלך חיים

../images/Emo7.gif

נוגע ללב... אני לא מכירה את הסיפור אבל לפי דעתי הרעיון שחיים נתן לך יכול לעזור לך.. תשקול את זה תמיד פה!

shani שני

New member
כפיר....דאגתי לך כשלא שמעתי ממך...

אז קודם כל - אני שמחה לשמוע ממך. אני מוכנה לעזור לך לחשוב למה אתה בוכה כ"כ...אתה יכול להתחבר לאינטנרט בלילה? אעשה מה שאני יכולה. אם לא, אז תירגע...תנשום עמוק...שלא תתמוטט...תחשוב למה ותכתוב לנו (או לי). אני בטוחה שתעלה על הסיבה. כי אתה לא יכול כל היום לבכות...לא בריא בכלל. תוציא הכל עד יום ראשון כדי שיהיה לך יום להתאושש, לאסוף את עצמך לקראת הראיון. שיהיה לך בהצלחה!! אני סומכת עליך ומאמינה שתעשה את הרושם הנכון. רק תיפטר מכל השליליות עד יום ראשון. אני כאן אם אתה צריך את עזרתי...בכל דבר. -
- עכשיו, לגבי המכתב. קודם כל, אתה כותב פשוט יפיפה... חשבת אולי כן לתת אותו לאבא? או חלק ממנו? זה שאתה בן 19 לא אומר שהחיים הסתיימו ושהפסדת את כל האפשרויות שלך! מי אמר שפספסת אותו? אולי לא לגור איתו כי אתה רב עם אשתו אבל אתה יכול עדיין לנסות לתקן משהו ביחסים... למרות שאני יודעת שניסית הרבה. כפיר, אני מקווה שאתה לא מאשים את עצמך שיצאת ככה...שדברים נדפקו לך בחיים...כי זה לא היה מכוון! אתה לא ילד רע ואני מקווה שלא תחשוב כך אף פעם. אתה יצאת מכ"כ הרבה דברים רעים בחיים...אני מאוד מאוד מעריכה אותך על זה. מאוד. כואב לי לקרוא את כל מה שכתבת...אתה בנאדם טוב כפיר, דואג, אוהב...יש בך המון. ועברת המון. כפיר, אל תתייאש...בבקשה.. אני זוכרת את הסיפור עם הצבא....את הבלגאן....אבל שזה לא יעשה לך בעיות. מפריע לך מה שקורה <או יותר נכון לא קורה> עם אבא שלך? תנסה לתקן. למרות שכבר ניסית. איך בבית עם אמא? איך הולך? אשמח לדבר איתך, לא נעים לי כבר לכתוב יותר...בטח לא קראת את כל האורך הזה... אז תענה לי אם אתה רוצה, ואם תרצה לדבר - תודיע. מאמינה בך כפיר, אל תשכח. ואל תתייאש!
, אני.

היי שני מתוקה . . .

אני יודע שאולי לא התכוונתי אבל ככה יצאתי, האבא שלי קיבל בן שהוא כנראה לא רצה, הוא קיבל בן עם דיכאונות, עם סמים אלכהול, שניסה להתאבד, שגנב אוכל כי לא היה לו מה לאכול. אולי לא ככה הוא רצה אותי?! איך אחרי 17 שנה שהוא בוכה כי אני לא גר איתו הוא מבקש ממני לעזוב את הבית?

shani שני

New member
כפיר

נכון, כך היית. אבל השתקמת (ואני מעריכה אותך כ"כ על כך...אתה לא יודע כמה!) הוא יודע שיצאת מהכל? אני מציעה לך לדבר איתו... כואב לי לשמוע אותך ככה....אני מרגישה כמה כואב לך.. אני מקווה שתוכל להתגבר גם על זה, כמו שניצחת כל דבר בחיים עד כה. רק אל תתייאש...ואל תשכח להעזר בחברים ישנים
אני כאן בשבילך. לא שוכח? ואולי באמת תדבר איתו? שיחה אמיתית כזו? אני דואגת לך, תמשיך לכתוב כאן בבקשה. ובהצלחה בראיון! איך אתה מרגיש לגבי זה? יותר טוב?

חמוד...

ברוך שובך... אני לא מכירה אותך אני נעמה בת 14... ממ איכשהו אני מבינה את הכאב שלך... זה טוב לבכות זה משחרר המון לחץ..ורגשות זה אולי יישמע אכזרי...אבל תמשיך לבכות...עד שתרגיש יותר קל...נעים בשביל לדעת מה הסיבה שאתה באמת בוכה רק אתה יכול לברר... אתה צריך לשבת עם עצמך להסתכל לקיר ולא לחשוב על כלום אני בטוחה שזה יעזור לך! שולחת לך
ים ו
ות! תמיד פה...ובאייסיקיו271006605

א ו ד ל

New member
כפירוש../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif

בהצלחה בראיון נשמה, מתגעגעת המון. >תבדוק מסרים<

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
כפיר...

קראנו את ההודעה... התרגשנו והתעצבנו לקרוא את המכתב... אנחנו זוכרים...זוכרים את המיקרה... מאחלים לך את מלוא ההצלחה בהגשמת החלום הזה... ביכולת להישאר חזק... חיבוק עז... ספר לנו איך היה...

שטן לבן

New member
גם אני לא.

לא שהלכתי אבל לא חשבתי שאצטרך לכתוב כאן יותר...חשבתי שהכל יהיה טוב ושהכל יהיה מעכשיו נהדר אבל כנראה שטעיתי. ואני לא יכולה להשלים עם העובדה שיהיה כך. פשוט לא. תירוצים לבכות... מכירה את זה כל כך. לפעמים אני בוכה על שטויות כשהסיבה האמיתי היא משהו אחר. אני מקווה שתרגיש טוב יותר אחרי שתקבל את התפקיד שרצית!

../images/Emo23.gifתודה לכולכם , אתם אנשים נפלאים

אתם (פורום סה"ר שיקמתם אותי והפכתם אותי לבן אדם טוב יותר, עם רגשות, עם רצון לעזור, לי ולאחרים) אוהב אותכם ובאמת מכל הלב

תמיד פה בשבילך../images/Emo24.gif

אני רוצה להגיד שאני מסכימה איתך בפוורם הזה..יש אנשים...שמוכנים לעזור ולתמוך, יש פה אנשים נפלאים! כל הכבוד לסה"ר...הכל בזכותכם

RollerBoy

New member
כפיר...

בהצלחה עם העבודה... יהיה לך טוב שוב, אתה יודע... גם אני לא ממש מבין ד הסוף למה אני עצוב כל הזמן. לא דיברנו כבר הרבה זמן... אוף. תרגיש טוב.

למעלה