חברים אני עוזבת את הפורום הזה, בצער

../images/Emo10.gif חברים אני עוזבת את הפורום הזה, בצער

כבר התרעתי מספר פעמים בפני מנהלת הפורום, שבעיני הפורום הפך להיות משהו אחר, מדברים על כל מיני נושאים ועל הדרך, קצת על העדה שלנו, וזה מעציב אותי כי חשבתי שהגעתי לבית הטבעי שלי. במקום להתהדר, להלל, לרומם ולשבח ולהנציח את העדה שלנו, להביא את השירים, המאכלים שלנו, את הריקודים, אני נכנסת וכבד לי מאוד מה שאני קוראת בפורום. מתעסקים פה בפוליטיקה, גזענות ועוד, מה הם קשורים לעדה? יש מספיק פורומים לנושאים אלה, את הפורום הזה אנחנו צריכים לייחד רק לעדה שלנו. אבל אם זה מה שאתם רוצים שיהיה בפורום הזה, שיהיה לכם בכיף, אני לא אהיה כאן.

ARIE56

New member
בתיה בוקר טוב ! חשוב מאוד כנסי !

עצם העזיבה שלך מחלישה את הנושאים שלשמם הפורום נועד ! ומחזקת את הנושאים הלא רצויים, אל תהיי קטנונית פשוט דלגי , שימי לב גם אני מדלג ולא תמיד מיתייחס !צרבי אי היתייחסות הוא הגורם מיספר אחד להחלשותם ולהעלמותם!!! בעצם הצעד שלך גורם ניצחון בעבורם ! הישארי איתנו כי חוזקינו באחדותינו ! וציבעך מוסיף המון לפורום ובילעדייך התבשיל יהיה חסר טעם תרתי משמע !! ותלתי משמע !!! וארבעי משמע !!!! וכמשי משמע !!!!! אריה !

o l i v i a

New member
ברת חלאתי

לא אוזתה איכה אנא כתלבאן מנך. בתיה יקרה למרות ואף על פי שאני לא כל כך פעילה כאן צר לי לשמוע/ יותר נכון לקרוא שאת עוזבת את הפורום. אני מסכימה איתך בכל מה שכתבת כי גם אני בימים האחרונים נכנסתי לכאן וקראתי בריפרוף מה את הנכתב באי אילו שירשורים שאף לא אחד מהם קשור למהות הפורום, אבל קטונתי ומי אני שאביע כאן דיעה ואני רק שעה וחצי כאן ולא תורמת מי יודע אם בכלל??? אבל, וזהו אבל גדול לך יקירתי יש חלק גדול בהנאה שלי מפורום זה ומהמקום הזה בכלל. בכלל לראות את תמונתך הפנים המאירות הכל כך מוכרות המתכונים הנפלאים שאני מאמצת בחום ואני דיי מבשלת ואופה ( אני כורדית לא?
) יקירתי אריה צודק!!! הישארי כאן בשל מה שנכנסת לכאן. ראיתי פורומים מתפרקים ומתפוררים מהסיבות הללו חבל לי. מרי מה גבת אוזן וובוזן. חיי תאלך קסי וולך ברת חלאתי אניה כולו תאלך. שרה'לה.

../images/Emo24.gif ברת כאלתי היקרה - כנסי../images/Emo24.gif

תודה תודה תודה על כל המחמאות שלך, מחמם את הלב תודה רבה מנך, לא החמיתי לך על האפיה, נראה מדהים, מה זה? מה את מכינה היום? ספרי לנו ואני פה בשביל להשאר

o l i v i a

New member
בתיה אלו רולדות תמרים

שאני מכינה כמעט כל שבוע כי החתן שלי מאדדדדדדדדד אוהב אותם והוא מין עוגיפלצת כזה. מה הקשר אלייך? אני מאדד אוהבת אותו ומכינה לו תמיד וזה מתחבר לי אלייך. הגשתי לך משהו שאני מכינה לאהובים.

דבר מדהים ומשותף אצל הכורדים

שחובה חובה לשבת לאפות רולדות שמרים בכול סוגי המלית - פרג שוקולד תפוחים תמרים וכול מה שעולה על יד המלך..... הבחירה שלי הכי טעימה רולדות מפוצצות בפרג
נראה שהגנטיקה הכורדית אצלנו חזקה ביותר ...........

בתיה דורון את לא הולכת לשום מקום../images/Emo24.gif

נכון הפורום גולש למושאים שלא קשורים לנושא הפורום ואני לא בתפקיד של שוטרת כדי לשמור כאן על הגולשים אני חושבת קצת אחרת בלתת במה לכול נושא מעניין שגולש חושב לנכון לעניין את חברי הפורום... אני בטוחה שבכול בית כורדי מדברים ומשתפים בכול סוגי הנושאים ולא רק סביב הנושא הכורדי 24/7 אם פלוני מרגיש לנכון לשתף את החברים על כדורגל אני לא אבקש ממנו שיפסיק ואם זה בנושא בפוליטיקה אופנה בישול ואפיה וכו' וכו' וכו'... הפורום הוא הבית של כולנו ומותר לשתף בהכול אם בנושא זה או אחר במקום שנתפזר בפורומים אחרים עלינו להיות סובלנים לנושאים של האחרים - למי שלא נחמד שלא יגיב אני לא בדיעה שנהיה רובוטים מתוכנתים - אנו בני אנוש ולכול אחד ואחת יש רגשות ומחשבות שונות כול אחד ואחת על פי מצב הרוח - זה כול היופי בבני האדם לא להיות דומים אחד לשני אני אתן דוגמא אישית אני בתקופת התחזקות וחזרה בתשובה ומה שנכון לי לרגע זה ברוח התקופה הזאת להתעניין ביהדות אף אחד לא יכול למנוע ממני להעלות מושאים הקשורים לזה עכשיו אני פחות מתענינת במוזיקה כורדית ויותר במוזיקה יהודית חסידית לצערי אין לנו מספיק חומרים שיהדות כורדיסטאן מבחינת דתית מדברת עליהם - אני מחפשת ולא מוצאת אם היה 24/7 הייתי שוקעת בתוכם למי שיש מוזמן להעלות אני אנשק לו את הידיים ואת הראש - אני צמאה לנושאים יהודיים דתיים מהעדה הכורדית חפשו תהפכו ולא תמצאו דבר בעניין - פשוט אין אין כלום
אני לא יכולה למנוע שפלוני יעלה מה שנכון לו בתקופה זאת - אני חושבת שהפורום אמור להיות מגוון ולא רק בגוון אחד יש לקבל את השחור ואת הלבן גם את הנעים והלא כול כך נעים....... בתיה פינות בישול שלך מאוד תורמות לנו וחבל שאת עוזבת ונוטשת את הכול - אם תלכי את תחסרי לנו מאוד מבקשים שתישארי מושא שלא נראה לך תעשי עליו התעלם ואת לא חייבת להגיב.......... אם משהו חושב שהניהול שלי כושל בשימחה אני מוכנה לתמוך במי שחושב לנכון לנהל את הפורום אם עד לרגע זה אין תלונה נגדי מצד הנהלתה זה אומר שהניהול שלי בסדר - אם משהו מרגיש שעדיין יש מקום לשפר מוזמן לשלוח מסר להנהלת תפוז אנשים כול תלונה תתקבל בברכה מקווה שהעברתי את המסר שלי בצורה היפה והחיובית ללא כעס בברכה ויום טוב שפע אור ואהבה ולימים פורחים - חיוך לא יזיק לנו
עמנואלה

ARIE56

New member
עימנואלה שלום !אני רוצה להבין

באם אני אביא צילומים מערבי פיוטים שירי דת כורדים זה יתאים לך ? או פיוטים ביתיים גם יתאים כמובן בלחן כורדי ?אם כן יש לי בנתיים כמה פיוטי דת מאבי אני מקווה שהם לא עוברים את 100MB כדי שאוכל להעביר אותם לאתר הורדת קבצים משותפים !

אריה שלום וברכה

כול נושא שקשור ליהדות כורדיסטאן מהמקורות הדתיים יתקבלו בשמחה - אני צמאה לכך כשאני מסתכלת לעומקה של יהדות כורדיסטאן מהמקורות הדתיים אני רואה את הדברים בכאב איך שהם התפוררו להם מאז שיהדות כורדיסטאן איבדה את החכמים הגדולים חכם יצחק ברזאני זצ"ל ועוד רבנים וחכמים גדולים לא ידוע לי נכון לעכשיו שיש לאותם חכמים ממשיכים בדור הזה - אולי יש ואני לא מכירה - אני אשמח להכיר אם אשמע על חכמים כאלה אני בטוחה שמתורתם יש מה ללמוד ואני לא רואה בהם פחות צדיקים מרבנים אחרים... אני שואלת את עצמי איך יהדות כורדיסטאן לא שמרה את כבודו של חכם יצחק ברזאני זצ"ל גם לאחר מותו,ידוע לי היטב שהיה כול כך נעים לשמוע את הדרשות שיצאו מפיו כמעיין מיים מתוקים, ובחיו תרם המון בתוך יהדות כורדיסטאן. כשאני נוסעת למושב בעין העמק ויוצא לי לעלות להר המנוחות אני מדליקה נר לנשמתו של חכם יצחק ברזאני זצ"ל אני מתפללת ומבקשת בקשות ואני מודה שחלק מהבקשות והתפילות שלי נענו ע"י חכם יצק ברזאני זצ"ל אני גם בטוחה שקבלתי כוח גדול ... רבנים וצדיקים בישראל ביום מותם מקבלים כבוד וביום זה נערכים הילולות וטקסי זכרון ומה שבתוך הבית יהודי ביהדות כורדיסטאן נשכח כלא היה..
אני שואלת איך עד היום לא קם בית מדרש על שמו של אותו צדיק? אני חושבת שהמשכיות וזיכרון של זיכרם לא פחות חשוב מחגיגות סהרנה או חוגים לשימור פולקלור תרבות ומנהגים ביהדות כורדיסטאן.... זאת רק דוגמא אחת מתוך רבים שמתעוררות אצלי בתקופה זאת..... הייתי שמחה ללמוד ולהכיר מקרוב על מורשת היהדות ע"פ יהדות כורדיסטאן

ARIE56

New member
אומרים על הצדיקים ככל שהם עולים במדרגות

הקדושה, כך ענוותם גדלה ! וולכן נאמר דרך ארץ קדמה לתורה ! עלייה לקיברות צדיקים היא אחת המיצוות הגדולות בתורה ! 3 פעמים בשנה יראה כל זכורך וכל המוסיף מוסיפים לו ! חיזקי ואמצי אישה צדיקה ! הנה קישורים הורידי ושימעי ! צולם בחול ! http://www.upf.co.il/file/20179.html http://www.upf.co.il/file/329032.html הקישור הראשון חמודה קדושה ! השני אני השם בראתי לאחר עריכה במובי מייקר אני מקווה שיעלה אני שר עם אבי ביחד ! אני לא יודע אם את מכירה את השירים ? אני מאוד נהנה לשיר עם אבי ויש עוד הרבה שירים מיתוך הסיפרון שירי שמחות אני כבר שלחתי סריקה של מילות השיר שולטנא !

ARIE56

New member
עימנואלה מה קרה ? ליפרוש ?מי מה ?

מניהול הפורום ? מה קורה כאן ? הפורום הולך להיתפורר ? עימנואלה הירגעי ! שתי כוס צ'אי חשבי טוב טוב ! הפורום לא יהיה שווה בילעדייך !

ARIE56

New member
היום יש חוג במרכז גוננים חמי אמור להגיע לשם !

לבתיה ולכל החברים החברות אתם מוזמנים ועוד עם חמי הענק יהיה שמח ! קחו איתכם הרבה מצב רוח ובואו נישכח מהנושא הזה, החלפת אווירה תהיה לתועלתינו והסירו מליבכם מחשבות שווא !רבות מחשבות בלב אדם והמה הבל ! חישבו דרך הראש ולא מהלב ! הרגשנות אינה צריכה להשפיע על הכורדים , ראשינו הוא קשה ! החליפו דיסק, יש לוותר, להיתעלם ולהמשיך הלאה יש עוד הרבה מה לילמוד מהתרבות הכורדית !!!!!!!!! וכל מי שלא מעוניין ההפסד שלו בילבד !!! צירבו זאת !מה קורה אתם רוצים מקל על הראש ? זה מקל עליכם ויביא לכם חשיבה מחודשת !

מה אני קוראת כאן? למה אתם מאכזבים?../images/Emo7.gif

נו די די כבר עם הקטנוניות הזאת אני רואה שהחום עולם לכם לראש והאגו הכורדי מתחיל להתפוצץ לכם אני מבקשת ודורשת שכול הכוחות יחזרו הביתה בשלום בתיה את לא פיירית את רק מכאיבה אם את עוזבת אותנו עמנואלה את עושה עבודה מכובדת שתיכן ישרו כוחות ובואו נלבין את הדברים באמת כייף בפורום וכול כך נחמד שחבל מאוד בגלל שטויות נזרוק על הפורום פצצות ולא תהיה לנו דרך חזרה תחשבו בפעם השניה לא חבל לסגור מקום שעמלנו עליו שעות ימים לילולת שבועות חודשים ושנים?

hemiitz

New member
שלום לבתיה ועמנואלה אני מציע

שתקחו חופש כמה ימים להירגע קצת,ואז תחזרו עם כוחות חדשים לפה לא עוזבים את הספינה כך סתם,נכון היו דיונים שליפעמים יצאו משליטה אבל זה לא אומר כלום,גם אני לא אוהב לקרוא חלק מתגובות של חברים ובודי חלק לא אוהבים לקרוא תגובות מסוימות שלי,אבל כול אחד ראשי להביע את דעתו גם כאשר אינה מקובלת על האחר,כול עוד אנחנו יודעים לכבד אחד את השני זה בסדר גמור,יש חברים שאופי ההודעות והתגובות שלהם ליפעמים צורמים,אבל אני לפחות מוכן לקרוא ואם יש לי מה להגיב אז אני מגיב,המחשבה ליפרוש ולעזוב אינה תורמת,יש לכן את הדברים היפים שאתן מביאות לפורום,ואני בטוח שזה תורם גם לכם עצם האובדה שאתן מביאות לכאן את הדברים היפים שלכן, לכן צאו לחופש וחיזרו עם כוחות חדשים,אנחנו צרכים לשמוע לפחות מה שהאחר רוצה להגיד ולהביע,אם יש תגובה מגיבים ואם לא אז לא, אן כזה פורום או רשת חברתית שהכול מקובל על כולם, חישבו ועשו את הטוב בעניכם,אנחנו פה ממשיכים הלאה,הדלת תמיד פתוחה לכול מי שרוצה לצאת ולהיכנס, אני מקווה שתמשיכו איתנו הלאה,לא קיבלנו על מגש את הפורום הזה, ולא נוותר כול כך מהר, היו שלום באשר תבחרו.

../images/Emo24.gifלחברים שכתבו לי ובמיוחד עמנואלה - כנסו

ראשית, תודה לכולם, אני באמת התאהבתי בפורום ובכם שנית, בשום פנים ואופן, לא היתה בליבי תלונה ובטח לא נגד עמנואלה הגדולה והאחת והיחידה. עמנואלה, אסור לך לעזוב את הפורום, את מובילה אותו בדרכך הטובה ובאמונתך. אני אישית, כמו שכתבתי, התאכזבתי מעט מהתכנים שהועלו כאן בימים האחרונים, זה לא אומר כלום לגביך, את גדולה ואת חייבת להמשיך ולנהל את הפורום. מאוד התחברתי לכולם, אבל כשהיה לנו מכנה משותף, ופתאום, הרגשתי שזה כבר לא ושאפילו הותיקים נמשכים לשם. אם נמשיך בדרך שלנו, לפאר את העדה שלנו, אני בכיף אתכם, אבל אם יש תכנים כבדים שלא קשורים לעדה, וסוחבים אתכם למקומות אחרים, אני לא יכולה להיות שם, אתם יכולים להמשיך בלעדי, אבל אני לא יכולה, גם לא יכולה להתעלם כפי שחלק כתבו לי. זה בכל זאת פורום כיפי, לא צריך להסיט אותו לכיוונים אחרים. ושוב אוהבת אתכם.
ואת עמנואלה, כולם אוהבים אותך, אל תלכי, קבלי חיבוקים גדולים ממני ואם תרצי ממני עזרה על מנת שתשארי, בכיף, אעזור לך, רק אל תלכי.

Avigail levi1

New member
אף אחד לא הולך

אי אפשר להיות משהו אחר יש לנו עדה מפוארת שאפשר ללמוד ולהשכיל מתוכה בתיה אני מצדיקה את הטענות שלך ואני מקווה שהפורום ילמד מחכמת החיים שלך אם נראה שינוי בעתיד זה יראה כמה נכונים הדברים וההערות שהעלת מקווה לכולנו שבאמת נעשה עבודת קודש להרים את הפורום למקום טוב יותר אני אישית אוהבת את כול מה שכותבים בפורום מפני שבחיים לא הכול מלקק דבש קבלו חיבוקים ממני

למעלה