בן ערב, בן נצרת ובני

mirkuz

New member
../images/Emo10.gif בן ערב, בן נצרת ובני

המדינה הדו-לאומית בהתהוותה "דו-קיום יהודי-ערבי בחסות ז'בוטינסקי בפסגת זאב, שקרויה על שם מנהיג בית"ר, אין רחוב בלי משפחה פלסטינית אחת. אפילו השכנים היהודים התחילו להתרגל לעניין דווקא בפסגת זאב, שכונה שהוקמה בתחילת שנות ה-80 של המאה הקודמת, במטרה ליצור "רצף יהודי" עם שכונת נווה יעקב, מצאנו השבוע ערבים שמחים, ואפילו כמה שכנים יהודים מרוצים." אם העם היהודי, החי במדינת ישראל, לא יעשה מעשה ? המדינה הדו-לאומית היא רק עניין של זמן.
בן ערב, בן נצרת ובני http://news.walla.co.il/?w=//888158

והכל בעידוד המשפחה הלוחמת של

אולמרט. הרחק מזרקור התקשורת הוציאה לשכת אולמרט , הוראה להפוך שני בתי ספר בחיפה ובירושלים (רחוב פת) לבתי ספר יהודים-ערביים, על אפם וחמתם של שני המגיזרים. לכאן בדיוק מובילה התודעה של "שלום עכשיו" ודומיה. כוונה שיש בה להפוך את ישראל לקוסמופולטית שבה יהודים יתוו לבמנה שבו הם יגדלו ואף יתחתנו עם ערבים. הניסיון העולמי מוכיח שאפילו בין לאומים בעלי פוטנציאל קירבה גדול הרבה יותר כמו למשל בין הסרבים לקרואטים ועוד עשרות מקרים אחרים , ברגע האמת הדברים יגרמו בפיצוץ גדול.

dov12

New member
שטויות במיץ

תראה את השלטון בסינגפור שמורכב :מסינים, מלאויים, מוסלמים , הודים ,וקצת יהודים שהגיעו בזמנו מעירק לפני כשמונים שנים . אחרי מלחמות קשים בשנות השישים הנהיג מנהיג שכיום בנו הוא המנהיג ביד קשה את המדינה. אין מנהיגי דת בפוליטיקה. אומנם היה מוטב שקצת יורידו מהלחץ מהתושבים אבל כבר רואים רפורמות גם בנושא זה אני ביקרתי שם במשך 3 שבועות וזה חוויה מיוחדת מדינה נקייה . אין בה פשע . רוב ההוצאות הולכים לחינוך אם הלחות לא היה גבוה כ-90 אחוז כל השנה בגלל קירובה לקו המשווה . גשם כמעט יום יומי במשך מספר שעות המקום היה נחשב כגן עדן

אמורוסו

New member
תיקון טעויות

קודם כל בסינגפור יש רק 100 יהודים. אז לא הייתי אומר שהם פקטור בחברה שמונה כמעט 3 מיליון תושבים. דבר שני סינגפור היא דיקטטורה. אמנם נחמד מאוד לטייל שם אבל לא כל האזרחים כ"כ שמחים, הבחירות שם מזויפות ואותו מנהיג (לי קואן יו והיורשים שלו) הם השולטים במדינה מאז שהיא קמה. ככה שהיא לא השוואה אלינו. דבר שני סינגפור היא מדינה שהוקמה כשלוחה של מלזיה, כלומר מלזיה הוקיעה אותו וקמה לה מדינת סינגפור. היא הוקמה כמדינה שמורכבת מהודים, מלזים ומסינים. זה האוכלוסייה שלה, לא מה שאתה אמרת. אלא החלוקה הזו. הסינים הם השולטים במדינה כאשר ההודים הם המגזר הנמוך ביותר והעני ביותר באוכלוסייה. איך זה קשור לעובדה שעמים שרוצים להשמיד אחד את השני ולא מכירים בקיומו של העם השני ובזכותו להקמת בית משלו בארץ משלו (לסין להודו ולמלזיה כולן מדינות משלהן) רק שמאלני הזוי אולי יודע. אגב, אחת הסיבות שהפשע בסינגפור נמוך, והוא אכן נמוך זה הוצאות להורג שבועיות. רק לידע כללי. והלחות מגיעה גם ל-98% אבל זה לא קשור. אכן המדינה נקייה וזה אחלה מדינה אבל אין שום קשר בין זה לבין משהו שכתבת.

dov12

New member
הסינים לא שולטים שם

הנכון שהם רוב . וגם נכון שבודים בהודו הקטנה נראים יותר עניים. אבל אני מאשים אותם. זה לא שלטון דיקטטורה כלל וכלל. זה שלטון נכון שלאופוזיציה קשה יותר . וכן לעיתונות אסור לבקר את השלטון. אבל יש בקיעים אצל בנו הוא נותן יותר חופש. האזרחים שמחים מאד אני התארחתי לפחות שלוש פעמים בבתים של סינגפורים. אלה משפחות שלא חסר להם כלום. ותאמינו לי כי הם מעדיפים את המדינה ככה עם תיקונים קלים ד"א הם מאד אוהבים את ישראל .ישראל מאד עזרה לסינגפור לבסס את מערכת הבטחון שלהם. וכל פעם כשבתחנות הרכבת התחתית . עשו ביקורות (הם מאד בודקים אם אנשים לא נשארים בסינגפור בניגוד לויזה או מעל חודש) הם שיבחו בעיקר את גנדי שהיה יועץ בטחוני שלהם כשסיפרתי להם כי גנדי נרצח הם ידעו בחדשות ובקריאת העיתונים יש באמת מעט ישראלים עם 2 בתי כנסת בקרבת הרחוב הראשי בסינגפור היכן שרוב הקניונים ומרכזי הבילוי את בתי הכנסת מטפלים 2 אחים מבוגרים הנושקים לגיל 80 שאביהם היה מאלה שהכיעו בעקבות המסחר והכבף למקום . ומצחיק לשמוע אותם מדברים באנגלית במבא עירקאי . הנשיא שלהם נחשב הבן גורין הסינגפורי ופסלו הלבן ע"י בנין הפרלמנט בטיילת הארוכה לאורך נהר סינגפור

אמורוסו

New member
הם בהחלט שולטים שם

הממשלה תמיד היתה בשליטת המפלגה של לי קואן יו, סיני. הסינים בשלטון והם רוב מוחלט במדינה. השאר מיעוטים שלא מקבלים כיסאות בשלטון. יש 2 בתי כנסת, אבל אחד פתוח רק ביום כיפור כדי שלא יסגרו אותו. למעשה יש רק בתי כנסת אחד. יש 100 יהודים, זה בלי קשר לישראלים. הם דיקטטורה כמעט לגמרי. מי שמצביע נגד הממשלה אותו איזור במדינה לא מקבל אח"כ תקציבים. מי שיוצא נגד הממשלה בפומבי המדינה תובעת אותו ומענה אותו בעינויי דין משפטים. התקשורת וכל האמצעים השונים במדינה נשלטים על ידי המדינה, וגם הסדרי הבחירות מסודרים כך שתמיד אותה מפלגה תהיה בשלטון בלי קשר לרצון הדמוקרטי של האזרחים. האזרחים גם פוחדים לדבר נגד השלטון, אבל חלקם באמת מאוד שמחים - זה מדינה טובה. אבל שוב אין שום קשר בין מה שאמרת למציאות. וגם נושא הדיון כאן הוא לא ישראל.

vantan

New member
תחליפו את תמונת ז'בוטינסקי בכהנא

ז'בוטינסקי היה ליברל יהודי לאומי גאה, חניך הלאומיות האיטלקית הליברלית והנאורה מבית מדרשם של גריבלדי ומאציני. הליכוד של היום הוא תערובת דוחה של כהניסטים גזעניים ואופורטוניסטים מלחכי פנכה. הגיע הזמן להוריד במצודת זאב את תמונת ז'בוטינסקי הליברל ולתלות במקומה את תמונת כהנא. גם את שם 'המצודה' צריך להחליף ל'מצודת מאיר'.

mean girl 16

New member
וונטן

ככה מתחילים ברגל שמאל?(תרתי משמע) בליכוד נשארו כהניסטים גזעניים? טוב לדעת.. למה אני לא מכירה אותם?

vantan

New member
תקראי את התגובות בשרשור הזה

חוץ מגזענות אנטי-ערבית אין בהן כלום. השמאל הקיצוני מאוס עלי באותה המידה כמו הימין הקיצוני.

לחוסר אהבה שלנו לערבים

אתה קורא גזענות?! אתה מצפה שנאהב אותם אחרי כל הפוגרומים שהם עוללו לעם שלנו???!!!

גם בלוד, בנצרת עילית, ביפו, בבאר

שבע, ברמלה ובעוד עשרות יישובים בארץ זה המצב - מה רצית לומר?

../images/Emo155.gifהחמאס בשערי ת"א. תזכורת

ביום רביעי, התקיים לראשונה יום הנכבה (יום האדמה)-יום לאחר הבחירות בחסות מלאה של ממשלה ישראלית (אי פעם) - שמבטא את שאיפתם הלאומית של הפלסטינים - בלוד, עיר ישראלית שאוכלוסיית הערבים בה מגיעה לכ-40% מתושבי העיר. אלפי ערבים מכל רחבי הארץ הגיעו ללוד כדי "לחגוג". בטקס הונפו דגלי אש"ף וחמאס וכרזות בגנות ישראל, וכן נקראו קריאות אנטישמיות הקוראות להרג יהודים. מחסומים הוצבו בכניסה לעיר ובמרכזה, ותנועת היהודים בה הוגבלה. שוטרים ישראלים איבטחו את משתתפי האירוע. מספר יהודים שהביעו את מחאתם נגד הטקס האנטישמי הוכו ע"י שוטרי יס"מ ועוכבו לחקירה. אחד העצורים - חבר מועצת העיר לוד - הניף שלט ושוטר יס"מ ניגש אליו וביקש ממנו לעזוב את המקום. כשסירב, התנפל עליו השוטר ודחף אותו בכח לאחת הניידות. הוא עוכב לחקירה בתחנת המשטרה בלוד. יש הסוברים שהרצון והדרישה לקיים את האירוע דווקא בעיר מעורבת - שרוב תושביה יהודים - היא תחילת המאבק של ערביי ישראל לקבלת אוטונומיה משלהם במרכז מדינת ישראל. נתון זה לא מפתיע לאור הבריחה מלבנון, הגירוש של גוש-קטיף וצפון השומרון וההצהרות של אולמרט לבצע נסיגות נוספות. ערביי ישראל הבינו שהמנהיגות הישראלית התייאשה והתעייפה מלנצח במלחמות התשה, ולכן דווקא עכשיו החליטו להניף את דגל תחילת המאבק בלוד - על מנת שישראל תבצע התקפלות נוספת. אם לא נעצור את הטירוף עכשיו - נאלץ לספוג טרור תוצרת הארץ, שמקורו יהיה רמלה, לוד, יפו, חיפה ועכו

Charlie

New member
תיק תק, תיק תק, דופק שעון בן חיל...

תיק תק...תיק תק... השעון של מדינת היהודים
הזמן הולך ואוזל... אני חושב שכדאי לי לחפש בעוד כמה שנים דירה בבניין גבוה מאד בת"א - אני רוצה את ה-Best Seats לאירוע הסיום של הקיץ - הורדת המסך על הפארסה הציונית... (אלא אם תהיה ריאקציה אליבא דמשקיף כמובן, אשרי המאמין)

אם אתה לא מאמין, אז כדאי שתברח

אתה לא עושה עלי רושם של מישהו שילחם עד הסוף לשמירת הבית ה-3 היהודי , עליו אבותינו ואימותינו לחמו . כזה שבלעדיו , במוקדם ובמאוחר אין בטחון כלל לשרידותו של העם היהודי בגולה. ואולי בעצם הדרכון לאוסטרליה עם האזרחות האירופית כבר בקנה ? נ.ב. קח את הדברים בידידות.

Charlie

New member
אני עוד כאן, לא?! אני לא בורח לשום

מקום... ואני כרגע סתם יוצא עם העולה החדשה מאוסטרליה - אני קולט עליה
בוודאי שלא בשביל דרכון זה או אחר. אני יכול להוציא דרך אמא שלי דרכון אירופי ואני לא עושה כן. מדוע? כי אם אני צודק אז בריחה לא תעזור לי בטווח הארוך ואם אתה צודק ו"נצח ישראל לא ישקר" - אזי למה לי לברוח ולא להיות ממובילי הריאקציה המיוחלת?! ואולי משיח בא ואני אשב בסידני או מנהטן?!

עד המשפט האחרון חייכתי חיוך

של תמיכה. הבנתי מלכתחילה שיש לך אפשרות להוציא דרכון-אזרחות אירופאי דרך האמא (בדיוק כמו שלי היתה אפשרות כזו -בגלל הסבא ..רק שאני כתבתי לשגרירות הנ"ל שלא אקח מהם לעולם דרכון).. אבל,עד שהגעתי למשפט האחרון, לא ברור אם זו היתה שאלה רטורית - "ואולי משיח בא ואני אשב בסידני או מנהטן?" משמע, יש סבירות שאתה כן תעבור בעתיד לגולה? ( משיח או לא משיח)?

Charlie

New member
ממש לא משקיף - כוונתי היתה שאולי

הדתיים צודקים והמשיח כבר בפתח - אז היכן כדאי ליהודי להיות כשמלך המשיח מביא עימו את בשורת הגאולה לעם ישראל ולעולם כולו - בתל אביב או בסידני? כלומר, גם אם לא תהיה ריאקציה אני כאן. ואם לא יבוא משיח - אני כאן. תל אביב היא הבית שלי, שם נולדתי, שם אני מתגורר כיום ושם גם אמות.

זה ממש היה צפוי. מי אשם? לדעתי זה

מדינת ישראל. כבר עברו 58 שנים מאז קום המדינה ובהחלט היתה אפשרות לגרום להתבוללות מלאה של האוכלוסייה הערבית. הרי כל מיעוט תמיד שואף להתבולל בתוך הרוב במיוחד עם הרוב הוא חזק, מוצלח, חי טוב יותר וגם לוחץ להתבולל. מה שטירפד את התבוללות ההערבים בתוך הרוב היהודי זה מצד אחד הגזענות היהודית המטורפת שבאה מימי הביניים ומצד שני חוסר מעש מול הגזענות הערבית שהולכת ומתעצמת. איזה אידיוט המציא לרשום ליאום בתעודות זהות? בשביל מה? אולי, כדי להזכיר לערבים ולחלק מהעולים שהם לא שייכים לפה? אז האידיוט הזה הצליח. איזה אידיוט הרשה להתקיים פה, בלב מדינת ישראל, לבתי ספר ערביים? במקום לקחת את הילדים הערביים ולערבב אותם בין הילדים היהודיים המדינה מאפשרת להם ליצור קהילה סגורה ובמו ידיה מגבירה את המודעות האנטי-ישראלית שלהם. מי אסר על הנישואין האזרחיים? אני בטוח כי כ-80 אחוז מהזוגות המעורבים היו מחנכים את ילדיהם כיהודים כי זה יותר שווה. אנחנו צועקים על הצביון היהודי של המדינה אך אין לנו עדיין הסכמה בעניין מי זה יהודי. זה רק קצה הקרחון. קיצר, האורוות שלנו מלוכלכות ומדיפות ריח רע של לוואנט. אם נוסיף לפה מערכת בחירות שתעניק לנו בעוד כמה עשורים ראש ממשלה בכופייה, אי-יציבות של המערכת הפוליטית, חוסר המשכיות בין הממשלות שמתחלפות כמו בקליידוסקופ אז אין פלא שהטורף האיסלמי מתחיל להריח את החולשה של ה"יישות הציונית" ומתנהג בהתאם.

אמורוסו

New member
איכס להתבולל איתם מה אתה בסדר

כל יהודי שהיה מתחתן עם מוסלמית כורת גזר דין מוות על ילדיו שכבר אינם יהודים. השתגעת לגמרי.

Charlie

New member
אני מניח אמורוסו שהוא התכוון להפך

יש לא מעט בנות יהודיות שמתחתנות עם ערבים.

למעלה