אני עצובהההה

../images/Emo10.gifאני עצובהההה../images/Emo7.gif

טוב חברי היקרים ..... אני רוצה להגיד לכם שאני ממש ממש עצבוה לאחר שנה של השקעה ועבודה קשה בחברת כ"א שעבדתי בא היום פוטרתי ..... ואני מזה עצובה ....
תשתפו אותי בבקשה ... בהצעות איך לעבור את התקופה הלא נעימה הזאת !!! תודה
מיוחדת במינה 22 ===========רויטל=============

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום שמנות ויפות במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

boazt25

New member
טוב את תמיד יכלה

להנעים את זמנך איתנו לשמוח שהוריך יוכלו לסייע לך עד שתמצאי עבודה חדשה לחשוב על כך שיש כאלו שבזמן שאת עבדת היו יכולים לחלום על עבודה.

מה יגידו אלה שפוטרו לאחר 10 שנים???

ויש כאלה שיותר? אז השקעת, נכון זה כואב....תמצאי מקום אחר...את צעירה....קדימה, מעכשיו תפתחי עיתונים ותמצאי משהו.... לא צריך להיות בבאסה וכו'.... נסגרה דלת, יפתחו 100!!!!

anati31

New member
בדיחונת שקשורה בנושא..

>ניר מובטל כבר כמה שבועות ומחפש עבודה. יום אחד הוא עובר ליד גן החיות ורואה שלט: >"דרושים עובדים". הוא נכנס למשרד ומנהל גן החיות מסביר לו שבגלל המצב אין כסף לרכוש חיות חדשות "ולכן אנחנו מחפשים מישהו שילבש תחפושת של גורילה וישעשע את המבקרים". ניר חושב, מחליט שאין לו הצעות טובות יותר כרגע ומסכים. >למחרת הוא מתייצב לעבודה, לובש את החליפה ונכנס לכלוב. כל היום הוא קופץ מצד לצד ואוכל את הבוטנים והבננות שזורקים לו. בתחילה הוא מבסוט מהעבודה הקלה, אבל אחרי כמה ימים הוא מתחיל להשתעמם. > >בכלוב לידו יש אריה וניר מחליט לשגע אותו. הוא עולה על העץ וזורק בוטנים על האריה ששואג בכעס. המבקרים מתים על זה והוא מקבל העלאה במשכורת עד שיום אחד הוא מטפס על ענף דק מדי ונופל ישר אל הכלוב - שני מטר מהאריה השואג. >מבוהל כולו הוא מתחיל לצעוק: "הצילו, הצילו..." >האריה נוהם נהמה גרונית ומזנק. ניר בפאניקה צורח שוב בכל כוחו: "הצילו, הצילו..." אבל איך שהוא מתחיל לצעוק האריה נשכב עליו ולוחש לו באוזן: "שתוק טיפש, יפטרו את כולנו". >

DREAM111

New member
גם אני פוטרתי ולא עצובה

אני מאמינה שכשדלת אחת נסגרת שתיים אחרות נפתחות. אז זה הזמן לקחת אוויר לסכם את כל השנה הזאת ולהמשיך הלאה. בעיתונים יש המון הצעות (נכון לכל הצעה יש 700 מועמדים) וצריך לנסות ללכת לראיונות ולהיות סבלניים ובסוף מוצאים. מה גם שאם עבדת שנה מגיע לך תקופת אבטלה ואם יש צורך אז משתמשים גם בזה.

אוףףףףףף זה נוראאאא

גם אני אומנם לא פוטרתי ועזבתי מרצוני החופשי כי חשבתי להתקדם אני פקידת ביטוח עם נסיון של 6 שנים ולא מוצאת כלום אני אומנם אופטימית,,, יהיה טוב ,,,והכל יהיה בסדר ,,,, ואני תוהה מתי זה יקרה כשכל המדינה לא עובדת,,, צר לי אם אני מאכזבת אותך אבל המצב קשה מאוד בחוץ מאוד קשה !!! צריך המון כוח נפשי וביטחון ומאחלת לך מכל ה
בהצלחה !!!!!!

למעלה