לשעת הדימדומים

../images/Emo1.gif../images/Emo1.gifלשעת הדימדומים../images/Emo1.gif

שיר לעושה צרכיו מאת: מוקי ונותן משתין יקר משתין חביב השתן ישר ולא מסביב חרבן בכיף חרבן בנחת ואל תשכח לנגב את התחת ביציאה תשטוף את הידיים עם סבון והרבה מים ליד המראה על תתרוצץ מרוב כיעור היא תתנפץ מה עוד אפשר ממך לבקש? על הקירות בבקשה אל תקשקש ואף פעם על תאכל במהירת כי אז תיהיה לך עצירות ועל תיתן לשתן לחכות אחרת תתפוצץ ואני אצטרך לנקות חרבן בשקט בלי הנחות או שממני תקבל מכות עכשיו צא לדרך ובהצלחה וזה כל מה שיש לי להגיד לך !!!

איפה קרן קיימת כמה טובים בשבילה..

רק תדפיסי לרומני שלך..ותקראי לסער לקרוא לו
הזאב ושלושת החזירונים מאת: אנונימי היה היו שלושה חזירונים שכל היום רק חיפשו זיונים בביתם התקשו למצוא בחורה ולכן החליטו לעבור דירה אחד את ביתו הגדול נטש והלך ובנה לו בית מקש הבחורות החמות לא איחרו להגיע וזיינו עמד עד הרקיע החזירון השני מקנאה התפוצץ הלך ובנה לו בית מעץ עוד ביומו הראשון נוכח לדעת שכל בחורה שם נותנת לגעת השלישי שהיה חכם מהאחרים הלך ובנה לו בית מלבנים כל כוסית שגרה באזור נדלקה על הבית ורצתה לגמור וכך נהנו להם שלושת החזירונים מחיים טובים מלאי זיונים עד שיום אחד בא הזאב ואמר: "גם אני לזיין רוצה כבר!" הלך לביתו של החזירון הבכור והציץ לבפנים מבעד לחור הוא תפס אותו באמצע מעשה כשלגמור הוא בכל כוחו מנסה הוא נשף ונשף על בית הקש בעוד החזירון מזיין במהירות 36 קמ"ש הבית עף והחזירון נותר ללא כל כיסוי על האיבר זיון קצר של דקה או שתיים והזאב כבר על הרגליים אחרי שדפק את החברה של הבכור הלך לשני לחפש עם מי לגמור הוא נשף על בית העץ עד שהוא נפל וגילה את החזירון בוכה ומושפל הקטן לא עמד לו והוא עם 2 בחורות כיצד יגמרו כעת הנערות? הזאב התפלא אך בליבו שמח "כעת אשיג לי זיון מוצלח!" ריחם הזאב על שתי המסכנות והחל לזיין אותן ללא הכנות לבסוף הוא הגיע לבית הצעיר בית אבן ענק, מפואר ואדיר הזאב נשף ונשף והבית לא עף הוא ניסה להדליק אותו - והוא לא נשרף התיישב בפינה הזאב המסכן לקח ידו והחל לאונן ריחמו החזירונים על הזאב האומלל וערכו איתו אורגייה לעיני הקהל מאז הם חיים באושר ובעושר, מזדיינים בכיף ושומרים על כושר.

../images/Emo68.gifסינדרלה למבוגרים../images/Emo2.gif

סינדרלה מאת: סיון אוחיון סינדרלה הייתה היפה בבנות היא לא הייתה משתרמטת כמו כל הזונות אמה החורגת הייתה הזונה הראשית ואחותה הגדולה הייתה השכונתית אחותה האמצעית הייתה דיי טובה לא באופי אלא במיטה יום אחד הייתה מסיבה וסינדרלה ניקתה את הבית, זה היה תחביבה סינדרלה רצתה ללכת למסיבה אך לא הייתה לה שמלה טובה פתאום באה הפיה וחשבה לעצמה בתהייה "למה סינדרלה לא הלכה?" "אני אביא לה בגד בהשאלה" הפיה עשתה קליק עם המקל וסינדרלה קיבלה שמלה של שנטל אך זאת לא הייתה שמלה רגילה זאת הייתה שמלה קטנה לא גדולה שמלה שתמשוך כל עין כדי שסינדרלה תקבל כבר זין סינדרלה יצאה מיד לדרך והגיעה למסיבה תוך דקה בערך הנסיך נדלק על סינדרלה מיד ורצה שסינדרלה תעשה לו ביד הנסיך ניגש אל סינדרלה ואמר "בא לך לפגוש אותי מחר ? " סינדרלה אמרה "לא מחר , היום" מה זה בא לי לקבל פתאום הנסיך וסינדרלה עלו לחדרו הנסיך נעל את דלתו הוא הביא לסינדרלה יין ואחר כך מיד הביא לה זין פתאום השעון צלצל וקרא סינדרלה קמה וברחה יום למחרת התחילו החיפושים אחריי סינדרלה מלכת הזיונים החיפושים ארכו שעות והנסיך התעייף קלות פתאום הגיעה לביתה של סינדרלה ואמר " אני רוצה להביא לה " הנסיך לקח את סינדרלה למיטה הוריד לה ת´תחתונים וליטף אותה סינדרלה הורידה לו גם ת´תחתונים וליקקה את גופו מכל הכיוונים היא אפילו עשתה לו ביד והתחננה שיתן לה מיד ואז הנסיך הציעה לה נישואים לזאת שהכי טובה בביצועים מאז הם חיים באושר ועושר והנסיך שומר על הכושר הם כל היום מזדיינים הנסיך וסינדרלה החרמנים

שילגיה למבוגרים../images/Emo66.gif

שילגיה מאת: ניב פועל ותום לב סיפור זה סופר לא מכבר הימים אולי שמעתם אותו לפני כמה שנים סיפרו אותו אז לילדים הקטנים וזו הגרסה לילדים הגדולים לפני הרבה שנים חייתה לה נסיכה מפותחת מושכת עדינה וחתיכה שלגיה שמה, הייתה מוקפת בנים ואמה קנאה בה - כי השיגה זיונים יום אחד, בבוקר בהיר אמה הסתכלה במראה שבקיר: "מראה מראה שעל הקיר מי הכי שווה בעיר?" אמרה המראה: "לא רוצה לשקר, ביתך שלגייה היא השווה ביותר." כעסה המלכה והחליטה מהר: "אני חייבת משלגיה להיפטר." מיהרה המלכה אל חדרה של ביתה ותפסה אותה עם מישהו במיטה כעסה היא מאד וצרחה בשיגעון: "עופי לי מייד מן הארמון!!!!" שלגיה הכירה מקום מיוחד שם מעשנים ומקבלים כל אחד יצאה היא אחר המקום לגשש כדי שתוכל להתחיל לחשש הלכה וחיפשה ושמעה היא פתאום את קולות הגמדים - מנהלי המקום הם הבחינו בה פעורי פה כולם "איזה כוסית - פשוט יופי מושלם!" הם הובילו אותה אל הבית שמולם בתנאי שתיתן ´סיבוב´ לכולם היא הסכימה בכיף - הרי זה מגניב וחוץ מזה סקס - בשבילה זה תחביב כשהגיעו לבית היא קראה לכולם: ואז הם הלכו וביצעו את זממם... מה היה שם בדיוק אסור לי לומר בכל זאת הסיפור הוא קצת מצונזר... למחרת בבוקר הלכו הגמדים ושלגיה נשארה להחליף הסדינים.. לשלגיה היה משהו דחוף לשאול איך זה גמדים עם זין כה גדול?! לפתע נשמעה דפיקה בדלת "תפתחי חמודה, זו אני הרוכלת" פתחה שלגייה , וראתה זקנה היא הציעה לשלגיה סמים במתנה שלגיה שהייתה מסוממת תמימה לקחה ההרואין והחלה במשימה אחר כך הרגישה שמשהו לא בסדר כן זה ברור.. היא לקחה מנת יתר הגמדים חזרו וראו אותה מוטלת "שלגיה! מדוע פתחת את הדלת?!" הם הביטו בעצב בגופה השזוף ולא התאפקו לשלוח ליטוף אבל כולם ידעו שלהציל אותה אפשר רק בעזרת הנסיך המוכשר שיבוא פתאום באופן מזדמן ואז מאחור אותה יזיין לא הספיקו לחשוב והגיע נסיך רכוב על סוס וממש חתיך הוא ניגש למלאכה והיה מאושר ומה שהיה שם ממש מצונזר שלגיה התעוררה עם חיוך על הפנים ואז עשו ´סיבוב´ גם הגמדים שלגיה נופפה לגמדים בידיים - ישנוני לא התאפק ונגע לה בשדיים ומאז היא חייה עם הנסיך בארמון זיונים ביחד הם עושים המון שלגיה מאושרת - זה הכי חשוב ולפעמים גם באים הגמדים לסיבוב

מה משותף בין גוף האישה לבית:../images/Emo8.gif

כפות הרגליים כמו מרתף. בין הרגליים זה חדר העבודה. בבטן חדר הילדים. חזה מיועד לחדר המשחקים. והראש הוא החדר האטום...

במהלך חייהן לכל הנשים יש מספר סוגי

במהלך חייהן לכל הנשים יש מספר סוגי ציצים מרגע הוולדן ועד גיל 15 הם כמו צימוקים - קטנים. מגיל 15 ועד גיל 35 הם כמו לימונים - בגודל בינוני, קשים ומחודדים. מגיל 35 ועד גיל 55 הם כמו אגסים - יפים אבל נראים מעט נפולים. מגיל 55 והלאה הם כמו בצלים - אתה מסתכל עליהם, ובוכה

הנה לכם הסוגים של הפלוצים שקיימים

הפלוץ הרגיל - זהו הפלוץ שמתאים לכל אירוע, אין לו יותר מדי ריח כי לא תוקעים אותו עם יותר מדי כעס. זהו הפלוץ הטיפוסי למקרה שהינך הולך ברחוב, אתה מתכוון לתקוע אותו בעדינות אך הוא בוגד בך. הפלוץ בסלון - אתה נמצא באמצע המסיבה ואין לך חשק לקום ולגשת לשירותים. אז, מה יותר טוב מלחפש פינה בסלון, לשחק אותה אהבל, להסתכל לכיוון אחר, להרים בעדינות את הרגל ולהקפיד על עוצמה נמוכה ו...ברוך הבא לפלוץ של הסלון. הפלוץ שמסווים אותו עם השיעול - הפלוץ במשרד. זהו הפלוץ שמתחבא הכי טוב, אבל אי אפשר להעלים את הריח. פלוץ עם מתנה קטנה לא צפויה (איזה עיתוי רע!!) - הפלוץ הטיפוסי המיצי. כאשר הינך הולך ברוחב והפלוץ מקלקל לך את היום כי אתה חייב לרוץ לשירותים הראשונים שתמצא כדי לנגב. מהגרועים ביותר. הפלוץ של הבוקר - איזו דרך מצויינת להתחיל את הבוקר עם פלוץ טוב, להתחבא מתחת לסדין ולהריח אותו רק אתה לבד. הוא מוכר גם כן כ"הפלוץ האנוכי". אף אחד לא אוהב לחלוק אותו. הפלוץ שמוחצים אותו על הכסא - הפלוץ הטיפוסי שתוקעים אותו בתיכון או כשמשחקים "איקס-עיגול" עם החבר´ה. משאיר לך בועה מסביב לתחת. כאשר אתה קם מהכסא...אלוהים ישמור!! הפלוץ ששורף לך ת´תחת - אחד מהשנואים ביותר על ידי האנשים. כאשר אתה תוקע אותו אתה מרגיש כאילו תלשו לך את כל השערות של התחת

הדברים שאישתך/חברתך בחיים לא תגיד:

"אתה בטוח ששתית מספיק?" "אתה לא צריך ללכת לבר ולהיות עם החברים שלך?" "זה היה גרפס אדיר, תעשה עוד אחד." "החלטתי להפסיק ללבוש בגדים בתוך הבית." "אתה כל כך סקסי כשאתה שתוי." "אני מעדיפה לראות איתך כדורגל ולשתות בירה מאשר לצאת לקניות עם החברות שלי." "בוא נקנה פנטאוס." "אתה רוצה לראות אותי יורדת לחברה שלי?" "אני אבלע את כולו, אני אוהבת את הטעם." "משעמם לי, אני רוצה אותך במיטה שלי תוך חמש דקות." "האם אתה חושב שהשמלה הזאת עושה אותי חתיכה מדי?" "אתה לוקח אותי ליותר מדי בילויים. בוא נישאר בבית." "טבעת מזוייפת תספיק." "אתה נראה לחוץ נורא. תן לי להביא לך מציצה." "לך לבלות עם החברים שלך. הרווחת את זה ביושר." "לפמלה אנדרסון יש גוף יפה." "אמא שלי באמת כלבה זקנה." "לא, לא, קנית בשבילי כבר מספיק." "החלטתי למכור את האוטו שלי כדי לקנות לך את הפררי שתמיד רצית." "מה זה כאב ראש?" "תחזיר את הכסף לארנק. תן לי לשלם."

10 שורות הפתיחה המובחרות של גמדים:

"היי, אני כאן למטה." "לא, לא. אני לא אופה עוגיות." "תאמיני לי, כשאני מקבל טיפת טקילה ואני נהפך לאדם פראי." "אני ישות קסומה, תורידי את החזייה שלך." "מי עוד יכול לאכול נקניקיה ששוקלת יותר ממנו?" "את מכירה עוד מישהו שנכנס לכל האטרקציות בקרקס בחינם?" "אומרים שלגבוהים יש קטן ולנמוכים..." "יש לי צרכים מסוימים שלא יכולים להגיע לסיפוקם רק על ידי עבודה עם צעצועים." "את תראי טוב באדום ופיאה נוכרית." "זה בסדר, כולם מתבלבלים וחושבים שאני הגמד מהטלוויזיה."

הנה משהו בשבילך ציצי../images/Emo13.gif

שאלה: "איך יודעים שלבלונדיניות יש חמש אחוז יותר שכל מסוסים?" תשובה: "אחרת גם בלונדיניות היו הולכות ומחרבנות..." מה לא מצחיק בחייייייייייייאת ציצי

עוד אחת טובה נשבע לכםםםםםם

סבתא מבקרת בבית של הנכדים, כשהיא באה להשכיב את הנכד היא רואה שהוא עירום. אומר לה הנכד: "אל תשתגעי, זו פיג´מה של שנת אלפיים!" כשחזרה הסבתא הביתה היא גם החליטה ללבוש פיג´מה של שנת אלפיים, ונכנסה למיטה עירומה. בא הסבא לחדר ואומר: "את עירומה, תתביישי לך!" הסבתא עונה: "זו פיג´מה של שנת אלפיים!!!" אומר הסבא: "אהה, טוב, אז לפחות תגהצי אותה קודם..."

יעעעעעעעעעעעעעעעע

קרן למה למה למה?????????? מה יש לך עם הקיא? בקשת סיפורים לא? אז קיבלת גם בדיחות מה להקיא איפה כמה?

למעלה