שרשור מידע והמלצות יום ד'

shmenah

New member
קאזאן -אולקר

אולקר: בבית המוקדם מאזן החוץ של אולקר היה 2-3. אם ננפה את המשחקים נגד הקבוצה החלשה בבית (נאנסי), הרי שאולקר ניצחה פעמיים קבוצות ברמה של טופ-16 בהפרשים של 3 (בילבאו) ו-7 (קאנטו). את המשחק עם לבוראל סיימה בהארכה, והפסידה רק לאולימפיאקוס ב-7. לעומת זאת, בליגה המקומית החלשה מאזנה בחוץ לא יותר מדי מרשים - 3-5 , כאשר את ההפסדים היא ספגה לבשיקטאש, באנביטספור, בורסה. גם בניצחונותיה, בדר"כ ההפרשים היו מזעריים.5-10, כאשר לפני מספר ימים היא הפסידה בחוץ לבורסה ב-2 הפרש. קאזאן: בבית המוקדם מאזנה בבית היה 2-3. אם ננפה את המשחקים נגד קבוצות שלא ברמה של טופ-16 (פרוקום ולובליאנה), הרי שקאזאן ניצחה רק פעם אחת את גלאטסראיי (11 הפרש) והפסידה פעמיים לשתי קבוצות עדיפות ממנה - ברצלונה (28 הפרש) וסיינה (8 הפרש). בליגה המקומית מאזנה הביתי של קאזאן הוא 1-2, כאשר את המשחק האחרון מלפני שבועיים היא מנצחת בצורה מרשימה את סנט פטרסבורג ב-12 הפרש. נוסיף לסטטיסטיקה היבשה את העובדה כי זהו מחזור ראשון בטופ-16. עם כל הלחץ, קאזאן יודעת שכדי לעלות יחד עם פנתנאייקוס להצלבה (והיא בהחלט מסוגלת לעשות את זה), היא חייבת לנצח משחק ביתי, ועדיף עם הפרש משמעותי. לאור כל זאת, אני מנחש שקאזאן תנצח ניצחון ביתי יפה ותעבור את הליין. ההימור: 1.

so into you

New member
חשוב להוסיף כי פנרבחצ'ה תחסר את אחד השחקנים

החשובים שלה רנו אוקי'ץ וזה חיסרון משמעותי מאוד,טורצ'ן חוזר אבל הוא כבר מעבר לשיאו. לעומת זאת קאזאן בסגל מלא בתוספת של נאכבאר. לדעתי קאזאן -5 הימור טוב.

asaf9955

New member
איזה חוצפה לתת +6 לאולימפיאקוס בבית

עם כל הכבוד לצסק"א, ויש הרבה כבוד. אולימפיאקוס מושלמת העונה בביתה בכל המסגרות. ניצחה בהפרשים לא קטנים קבוצות חזקות כמו קאחה לאבורל, בילבאו וקאנטו. צסק"א היא כנראה הקבוצה הטובה באירופה, אבל לא יהיה לה קל ביוון. היא ניצחה בהארכה בחוץ את פנאתינייקוס ובסל עם הבאזר בבאמברג וגם בליגה התקשתה בחוץ מול קבוצות חזקות והפסידה לאחרונה בחימקי. הפלוס מאוד קורץ, אם כי קשה ללכת נגד המפלצת מרוסיה. אם הפלוס יעלה בנקודה ליוונים, בהחלט אשקול לקחת אותם כסינגל.

זה הליין בעולם והוא נכון ביותר

צסק"א יכולה לקחת את ה 6 בלי ספק . אם זאת היתה חוצפה היית שולח כבר... אבל לא שלחת אז כנראה שזאת חוצפה. אני עם הרוסים (הלכתי במינוס 5 אבל שוקל לקחת גם במינוס 6 ). אם היה 9 ליונים הייתי שוקל ללכת איתם אבל זה כנראה לא נראה .

asaf9955

New member
שיהיה בהצלחה מסי..

אני בכל מקרה חושב הפוך ממך. לא חייבים להסכים. אחד מאיתנו ירוויח היום

alextz5

New member
הסבר מצוין אבל אני מאמין שהיחס לא נכון

ולכן אני ממליץ 2

יובלי63

New member
סלובניה‎ (+3) ‎ - קרואטיה 19:05 כדוריד

סינגל כדוריד. נראה הימור טוב לקראוטיה לפי התוצאות. האמת לא כל כך בקיא בכדוריד , אבל אם יש מישהו שיכול לשפוך קצת מידע על הנבחרות האלו זה יהיה נחמד.

כדוריד להיום

אין אף משחק ששווה להמר עליו בליין שהמועצה נתנה. אין היום מתנות באגף זה. ממליץ לא לשלוח ואם מישהו מעוניין אז סינגל על איקס ביחס 8 יכול להיות כרטיס חיש גד לא רע. (סיכוי יותר מ 1 ל 8 לתפוס).

sitelcool

New member
חברה מה אומרים על מכבי -5 יחס 1.9 ? למחר ?

אני דווקא נוטה לכיוון של מכבי

sitelcool

New member
מה האתר של פינקשלטיין שאני יוכל להשוות

להשוות יחסים עם העולם ?

montella

New member
צרפתית2, לאנס-קלרמונט, 49-51

קלרמונט, מוליכת הליגה השנייה, תחסר 4 שחקנים מרכזיים מההרכב הראשון, לקראת המשחק הערב: Jean-François Rivière - חלוץ, מלך השערים של הקבוצה ושל הליגה השנייה. Cédric Bockhorni, Ekobo - שני שחקני הגנה Damien Perrinelle שחקן הגנה וקפטן הקבוצה. לאנס ממוקמת בתחתית, מאמנה Jean-Louis Garcia היה מרוצה מאד מתיקו 0-0 שהקבוצה השיגה מול לה-האבר מהצמרת, מכיוון שהקבוצה לא ספגה. יחס 2 בווינר על נצחון של לאנס, ברשת אפשר למצוא יחסים אף נמוכים מזה... (10BET 1.96) היחסים ברשת החלו ב2.5 וירדו כבר ל2.02. לזהירים 0.25- ב1.8 כרגע (התחיל ב2.05 למי שהספיק) מקור למידע: http://www.clermontfoot.com/les-groupes-pour-lens-clermont

montella

New member
חחח, כן אני הלכתי בגדול לכסות את ההפסדים של

המכשפה והגבר המוכה...

montella

New member
גביע פורטוגלי, פאריירה - סאטובל (17-19)

שתי קבוצות שנמצאות במקום ה14 וה16 בליגה הראשונה, עמוק עמוק בתחתית. היום נפגשות למשחק גביע, בעוד מספר ימים, ביום ראשון, יפגשו בקרב תחתית במסגרת הליגה. מאמן סאטובל הודיע כי ישמור מספר שחקנים לקראת ההתמודדות בליגה, הוא נותן עדיפות לליגה בה הקבוצה זקוקה לנקודות: http://www.vfc.pt/noticias/modalidades/futebol/16_01_12_reforcosjogam מי שלא ישחקו הם השוער Diego, בהגנה Ricardo Silva בקישור Hugo Leal ,Bruno Gallo, Neca בהתקפה Jorge Gonçalves. מאמן פאריירה גם יתן מנוחה למספר שחקנים: http://www.fcpf.pt/catalogo_noticias.php?ID=2560 אבל עולה הרושם כי הקבוצה תקח את המשחק קצת יותר ברצינות מאשר סטובאל, והקבוצה רואה במשחק הזה מעין "חזרה גנרלית" לקראת ההתמודדות היותר חשובה ביום א'. ברשת היחסים על פאריירה, התחילו ב2.2 ויורדים למטה ל2.01 בממוצע, 1.91 בBWIN, בווינר ביחס 1.9 למעוניינים. בהצלחה

למעלה