התפקדות והכרות

noale noale

New member
טוב, עכשיו אני

כינוי: noale noale סיבה לכינוי - כאשר הגעתי לתפוז, זה היה בשביל למצוא אינפורמציה בנושא מסויים. רציתי לכתוב בפורום הרלוונטי ובכלל לא הכרתי אז את עולם הפורומים והצ'אטים למיניהם - את זה שאפשר או אפילו רצוי לכתוב כינוי "מומצא" כמיטב הדמיון (שזה בכלל די מצחיק או הזוי בהתחשב בכך שעיסוקי הוא במחשבים). בקיצור - נעה היה תפוס וגם נעהלה וגם באנגלית, ואני רק רציתי שתפוז יפסיק לעצבן ויתן לי כבר לכתוב, אז ניסיתי כל מיני וריאציות על השם עד שמצאתי אחת שאיננה תפוסה. גיל: 42 שלושה דברים שאתם לא יודעים עלי: רוקדת המון שנים. וגם שרה. ואני לא תימניה למרות שאני גרה בראש העין
איך הגעתי לפורום. לפני שנים הרכבתי די הרבה. בשלב הילדים הקטנים התחביב הנ"ל הוזנח. ולפני כמה שנים כאשר חזרתי לפזל, והייתי פעילה בפורומים אחרים בתפוז, הדרך לפורום הזה היתה קצרה. מרכיבה מגיל: בילדות לא זוכרת, אך זכורים לי פאזלים שהרכבתי ופרקתי והרכבתי שוב בגילאי תיכון... ומאז לסרוגין... לא באופן רציף. השנים האחרונות הן היותר מפוזלות שלי. מרכיבה כי: סוג של תרפיה, סוג של אתגר סיזיפי
שמשום מה אני נהנית ממנו.. נהנית לראות איך "כבשתי וניצחתי " את הפזל פורומים נוספים שאני גולשת בהם: מוזיקה עברית ישנה וחדשה, ריקודי עם. הדבר הראשון שאני עושה כשאני פותחת העיניי ם בבוקר: נו באמת.. בודקת מה השעה
מאכל אהוב: המממ... לחם טוב לכל סוגיו, ופסטה, ובכלל מאפים.. מלוחים בד"כ צבע אהוב: תורכיז כהה (צבע ים עמוק...) השתלבות טובה עם הסגול והבורדו לידו... שיר שמלווה אותי בימים האחרונים - נחל התנינים (נושא השירים בכלל משתנה תכופות בגלל העיסוק בשירה ובריקודי עם) המוטו בחיים: יש כל מיני סיסמאות - אין מוטו אחד... הכי הייתי רוצה ש: יהיו לי ולילדי חיים מספקים.

noale noale

New member
דרך אגב...

אולי בכל זאת שני "משפטים" שהם מעין "מוטו" עבורי- "חייך אל העולם והעולם יחייך אליך" - ויעידו חברי והמכירים אותי שאני במרבית זמני מנסה לישם..
וגם , בתור אחת שהריקוד הוא עבורה כל כך הרבה " לרקוד זה לחיות"

מממאיה35

New member
לרקוד זה טעם החיים

אני מבינה שאת רוקדת ריקודי עם? אגב גם חברה שלי גרה בראש העין, וגם היא לא תימניה (וגם היא רוקדת ריקודי עם!)

למעלה