התפקדות והכרות

נכון מאד

ולרבים יש בעלי חיים, קוראים ספרים, התחילו את ההרכבה בגיל מאוחר יחסית והסיבות להרכבה אצל הרוב הן אותן סיבות.

וגם אותם הצבעים כמעט

כחול, אדום וסגול. אחד אוהב כתום. אף אחד לא כתב ירוק למשל.

מממאיה35

New member
מה שאני שמתי לב הוא

שרובנו - הדבר הראשון שאנחנו עושים בבוקר זה.... ללחוץ על השעון המעורר לעוד עשר דקות (סנוזזזז)

anuterhi

New member
והסיבה היא:

שהלכנו לישון בשעה 2 בגלל שרצינו למצוא מקום לעוד חלק...ועוד אחד..ורק עוד...

דגנית

New member
גם אני פה

הרכבתי פאזלים בילדות, היה לי פאזל עגול שמאוד אהבתי, הרכבתי פירקתי הרכבתי שוב, לדעתי מתישהו היו יותר מידי חלקים חסרים והוא נזרק. חזרתי לפאזלים לפני כמה שנים, לפני יום כיפור, חיפשתי משהו להעביר את הזמן וקניתי פאזל כדורי - התחלתי להרכיב לפי המספרים ואז החלטתי שממש משעמם כך, ערבבתי הכללל והתחלתי לחפש חלקים ולהרכיב, היה מאתגר, לקח זמן... נהנתי, ומאז חזרתי להרכיב פאזלים. אני מחפשת פאזלים לפי מה שאני רוצה לתלות על הקירות בבית, לוקח לי חודשים לכל פאזל.. ועדיין אני נהנית, סוג של מדיטציה, כניסה לשקט, ריכוז, הנאה. כיף.

הריני מתפקד.....

כינוי: בני88. בני זה שמי. הסיבה לכינוי: בשנת 88 פתחתי עסק בשם מסגלריה88 גיל: לפי החתך גילאים שכאן, אני "האבא" של כולכם
שלושה דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: גילי... משקלי.... ומס' חשבון הבנק
איך הגעתי לפורום - אני פה בגלל אישתי....
אני מרכיב/ה פאזלים מגיל – יותר ממסגר אותם מאשר מפאזל. התחלתי לפאזל לפני 3 שנים. אני מרכיב/ה פאזלים כי – זה מרגיע אותי וגם מחזק את התאים במוח. נו.... בגילי חייבים....
פורומים נוספים שאני גולש/ת בהם – הדבר הראשון שאני עושה כשאני פותח/ת את העיניים בבוקר - רואה את רעייתי שתחייה וממשיך לישון....
מאכל אהוב – מה לא??? צבע אהוב – טיפוס של שלל צבעים טכניקולור . שיר שמלווה אותי בימים האחרונים – השיר המלווה את הסרט "אסקימו לימון" - "סוף העולם". המוטו שלי בחיים הוא – חייה ותן לחיות. תנו לחתולים לחיות. ולסיום – השלימו את המשפט – הכי הייתי רוצה ש... שכולנו נהייה בריאים, מאושרים ושיבוא כבר השלום - שיבוא.

מממאיה35

New member
תנו לחתולים לחיות

החתולה שלי ואני מסכימות עם המוטו הזה
ועכשיו אני סקרנית לגילך... אולי תתן לנו רמז או תחוד לנו אותו באיזו חידה מתמטית קשה לפיצוח? ככה נוכל לעשות שת"פ עם פורום מתמטיקה

סקרמנטה

New member
גם אני! גם אני!

סקרמנטה - כי זה שילוב סקרנית+מנטה, שזה אני :) אפילו שהגעתי לכינוי לא באופן יזום אלא במקרה. גיל - אמממ.... כבר לא בת 20
, אבל עדיין צעירה ;) 3 דברים - אני לא אוהבת לקרוא ספרי קריאה, הם מרדימים אותי. אני מעדיפה ואוהבת ספרות טכנית. יש לי אוסף של כ-30 לקים, שמונחים בסלסלה, לאו דווקא על ציפורניי
הגעתי לפורום - בדף הראשי היה קישור לפאזל החיים 24,000 חלקים שהרכיבה נעמי. הקלקתי עליו ונשארתי. מרכיבה פאזלים מ...- בגיל 20 בערך הרכבתי אחד של 2000 חלקים, ורק בשנים האחרונות התחלתי להרכיב באופן קבוע. מרכיבה פאזלים כי - זה כייף! זה מדיטציה! זה אתגר! אבל גם כי זה ריפוי בעיסוק, במיוחד כשהמחשבות מטרידות. פורומים נוספים - לא... ובטח לא בקביעות. לאחרונה לצערי גם פורום פאזלים זה הרבה בשבילי, אבל זה לא אומר שזה יימשך כך :) בעבר ביקרתי בקביעות גם בפורום לקים, אבל ירדתי מזה. הדבר ראשון - מודה לה'. אומרת "מודה אני לפניך, מלך חי וקיים, שהחזרת בי נשמתי בחמלה, רבה אמונתך". מאכל אהוב - רק אחד?! נו טוב, טחינה. כמעט עם כל דבר. צבע אהוב - ורוד פסטל. אבל גם כחול. שיר - שירים שהילדים מבית הספר למוסיקה שרו. תענוג של ביצועים. המוטו שלי בחיים - חייך אל העולם והעולם יחייך אליך. הכי הייתי רוצה ש... - אזכה בזכיה הגדולה בפיס :) גם בפיס של החיים...

תשובות:

כינוי: בעל הקופסאות. הסיבה לכינוי: הכינוי רומז על התחביב שלי - איסוף קופסאות גפרורים גיל: 46 שלושה דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: איך הגעתי לפורום - שיטוט בפרדס. אני מרכיב/ה פאזלים מגיל – 6 אני מרכיב/ה פאזלים כי – אני אוהב להרכיב פאזלים, זה מרגיע ומהנה. פורומים נוספים שאני גולש/ת בהם – אוספים ואספנות הדבר הראשון שאני עושה כשאני פותח/ת את העיניים בבוקר - הולך לעבודה מאכל אהוב – שוקולד צבע אהוב – אדום שיר שמלווה אותי בימים האחרונים – הנעימה של סיינפלד (בהנחה שזה נחשב שיר) המוטו שלי בחיים הוא – חיה ותן לחיות ולסיום – השלימו את המשפט – הכי הייתי רוצה ש... כולם במשפחה יהיו בריאים.

למעלה