התפקדות והכרות

y י ר י ת

New member
בשמחה מממאיה, ומה עם התשובות שלך?

כינוי: y י ר י ת הסיבה לכינוי: עירית היה תפוס, נעזרתי באותיות באנגלית גיל: 46 שלושה דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: איך הגעתי לפורום - ממממאיה הזמינה אותי כשקראה אצלי בבלוג שהתמכרתי [זה קורה לי בגלים] אני מרכיב/ה פאזלים מגיל – אני מרכיב/ה פאזלים כי – בהרכבת פאזל יש משהו מרגיע והמון רגעי סיפוק, כל חלק שמתחבר הוא רגע שכזה. פורומים נוספים שאני גולש/ת בהם – הבלוגיה, ביקורת מסעדות, כלבים, ולאחרונה ישראלים באירופה ומשחקי לוח הדבר הראשון שאני עושה כשאני פותח/ת את העיניים בבוקר - פותחת את הלפטופ מאכל אהוב – אוכל אסייתי צבע אהוב – סגול שיר שמלווה אותי בימים האחרונים - I wish you a merry christmas המוטו שלי בחיים הוא – להשתדל לקבל בשלווה את מה שלא ניתן לשנות ולסיום – השלימו את המשפט – הכי הייתי רוצה ש... שיהיה טוב.

y י ר י ת

New member
אם אני מכירה?!?!

האם לדג יש קשקשים?! מכורה למרק תירס שלהם [התירס טחון עם חלב קוקוס וכוזברה יאמיייייי] וגם לסושי שרימפס טמפורה החריף שלהם וגם להכללללללללל שם תהני מממאיוש בתאבון!

מממאיה35

New member
בדיוק אכלתי את זה!

מרק תירס, יאמי! אם כי הגרסה הקודמת שלהם היתה עם בשר סרטנים, פי אלף יותר טעים!

גם אני6

New member
סושי

מפגש פורום הבא על טהרת הכנת הסושי? או אצל מישהו עם סושי home made?

אני בעד

הכנה משותפת. כל אחד יכול להביא איתו משהו ולהכין ביחד. לצערי המטבח שלי לא מתאים לזה, אם לא הייתי מזמינה בשמחה.

L FALCON

New member
מתפקדת

כינוי: L FALCON הסיבה לכינוי: השם המדעי של חיה שאהבתי כשנרשמתי גיל: שלושה דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: אני מנהלת קומונה בתפוז, סיימתי תואר שני במדעי הרפואה בטכניון, אני מאוד אוהבת לקרוא איך הגעתי לפורום - במקרה, כבר לא זוכרת איך אני מרכיב/ה פאזלים מגיל – ילדות אני מרכיב/ה פאזלים כי – כיף לי לעשות את זה, לפעמים גם סוג של תרפיה פורומים נוספים שאני גולש/ת בהם – אומנות שימושית ב-YNET, ספרים ב-YNET, הקומונה שאני מנהלת, קומונת נישה צפונית יוצרת בתפוז, סדנת כתיבה ב-YNET הדבר הראשון שאני עושה כשאני פותח/ת את העיניים בבוקר - מאכל אהוב – צבע אהוב – כחולים למיניהם (לא טורקיז) שיר שמלווה אותי בימים האחרונים – אין המוטו שלי בחיים הוא – אין לי ולסיום – השלימו את המשפט – הכי הייתי רוצה ש...

anuterhi

New member
עכשיו אני

כינוי- anuterhi סיבה - שמות הפרטיים שלי - anu terhi גיל - 50 שלושה דברים שאנחנו לא יודעים עליהם: 1. גדלתי בפינלנד. 2. אני אוהבת לדוג. 3. וגם לקרוא, לבשל, לאפות... איך הגעתי לפורום: לא זוכרת. אולי ברגע של שעמום בעבודה דיפדפתי ברשימת פורומים. אני מרכיבה פאזלים- אולי 3 שנים. אני מרכיבה פאזלים כדי להרגע פורומים נוספים שאני גולשת בהם - לפעמים בפורום של מזג האוויר ומסעדות. דבר ראשון שאני עושה בבוקר - קפה גדוווול. שחור עם חלב, בלי סוכר. מאכל אהוב - הרוב. סטייקים. צבע אהוב - תלוי במצב רוח. שיר שמלווה אותי לאחרונה - אני גיטרה של בני אמדורסקי. מוטו שלי בחיים - עיניים גדולות , סוף חרה. פתגם פיני ידוע. הכי הייתי רוצה ש...יהיה קצת שקט פה בארץ פעם. כן, מממאיה, איפה תשובות שלך?

מממאיה35

New member
תכף אני... |

נראה לי שהתחביב הזה של דייג די דומה לפאזלים - צריך הרבה סבלנות, ומי שמתעסק עם זה זה סוג של מדיטציה, לא?

123נעמי

New member
מתפקדת

כינוי : נעמי123 הסיבה לכינוי: נעמי היה תפוס גיל: תנחשו שלושה דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: לא עולה לי כרגע בראש איך הגעתי לפורום: במקרה מצאתי אותו אני מרכיבה פאזלים מגיל; 17 בערך אני מרכיבה פאזלים כי: זה הנאה שלי. אוהבת את השקט והרוגע כשאני מרוכזת בפאזל פורומים נוספים שאני גולשת בהם: חתולים - רק בקריאה הדבר הראשון שאני עושה כשאני פותחת עיניים בבוקר: מסתובבת לצד השני ועוצמת את העיניים לעוד רבע שעה של נמנום מאכל אהוב: לחם עוגות וכל הדברים הטובים האלו צבע אהוב: גווני כחול שיר שמלווה אותי בימים האחרונים: אין כזה -אני לא שומעת רדיו - אוהבת שקט המוטו שלי בחיים: להסתכל על הכוס המלאה ולא על הריקה- מה שיש מצויין השלימו את המשפט: הכי הייתי רוצה שנהיה בריאים ומאושרים

JAMES DEAN

New member
אני

כינוי: ג'יימס דין הסיבה לכינוי: חיבה לשחקן ואת מה שהוא מייצג גיל: 32 שלושה דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: חובב טטריס, מת על טריויה, בן אדם נוסטלגי איך הגעתי לפורום - בגלל ליהי, נשארתי בגלל המנהל(ו)ת אני מרכיב/ה פאזלים מגיל – לא מרכיב אני מרכיב/ה פאזלים כי – כנ"ל ^ פורומים נוספים שאני גולש/ת בהם – אוספים ואספנות, היאבקות, המירוץ למיליון הדבר הראשון שאני עושה כשאני פותח/ת את העיניים בבוקר - סוגר כדי להמשיך לישון מאכל אהוב – על האש, שוקולד, ומאכלים המכילים ביצים (חביתה, שקשוקה, עין) צבע אהוב – כחול לסוגיו שיר שמלווה אותי בימים האחרונים – הנעימה "פופקורן" המוטו שלי בחיים הוא – be yourself no matter what they say (ג. סאמנר) ולסיום – השלימו את המשפט – הכי הייתי רוצה ש... יגיע סופ"ש

Elia4

New member
גמאני גמאני

יאללה, מתחילים: כינוי:Elia4 הסיבה לכינוי: כל שם שניסיתי היה תפוס, חוץ מאליה. אליה היא ילדה שהייתה בגן שלי, ואהבתי אותה מאוד. לא פלא שהשם היה פנוי, ילדה מאוד מיוחדת. גיל: 34 שלושה דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: לא יודעת לבשל, אוהבת עוגות ומאפים והמון פירות וחולה על בעלי. איך הגעתי לפורום - חיפשתי ברשת קבוצה שאוהבת את תחביב ומתעסקת בו. אני מרכיב/ה פאזלים מגיל – 28 אני מרכיב/ה פאזלים כי – זה תחביב שלי ושלי בלבד. לא תלויה באיש כדי לחיות אותו. אוהבת את החשיבה, האתגר ובעיקר את ההתכנסות עם עצמי. פורומים נוספים שאני גולש/ת בהם – אופנועים, משחקי הכס. הדבר הראשון שאני עושה כשאני פותח/ת את העיניים בבוקר - מושיטה יד לבעלי. מאכל אהוב – עוגת פבלובה, ברוקלי מטוגן עם פירורי לחם. צבע אהוב – כל הצבעי הפסטל. רכים ועדינים. שיר שמלווה אותי בימים האחרונים – "יום אחד זה יקרה". לא האמנתי בחיים שתהיה לי שוב אהבה, והנה - אלוהים שמע אותי ושלח לי את בעלי אהובי. המוטו שלי בחיים הוא – בעיקר לנשים - ללמוד לקבל דברים כמו שהם. ביקורתיות וקטרנות יתר הופכים אותנו למרירות. אישה מרירה, לא רק שמזדקנת מהר מאוד, אלא אין לה אהבה, אין לה חברים ואין לה את עצמה. ולסיום – השלימו את המשפט – הכי הייתי רוצה ש... כל המשפחה שלי, החברים הקרובים שלי יהיו בריאים, ושכל אלו שאין להם זוגיות ורוצים בה, שתהיה להם זוגיות בריאה אוהבת ומאושרת.

ivory

New member
עכשיו אני

כינוי: ivory
הסיבה לכינוי: זה היה כל כך מזמן, לדעתי לא היה לי רעיון מעניין, וזה מה שבן זוגי אז הציע....
שלושה דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: רק שלושה? אתם לא יודעים עלי כלום
איך הגעתי לפורום - זה היה כל כך מזמן, אני לא זוכרת
אני מרכיב/ה פאזלים מגיל – 4 או משהו כזה
אני מרכיב/ה פאזלים כי – לגמרי ריפוי בעיסוק... וכמה שהפאזל קשה יותר, יותר טוב
פורומים נוספים שאני גולש/ת בהם – כל הפורומים של האוכל (בעיקר כסמויה)
הדבר הראשון שאני עושה כשאני פותח/ת את העיניים בבוקר - מכבה את השעון המעורר
מאכל אהוב – פסטה
צבע אהוב – סגול
שיר שמלווה אותי בימים האחרונים – גלגל"צ
המוטו שלי בחיים הוא – לא לצפות לכלום, מקסימום אני מופתעת לטובה
הכי הייתי רוצה... למצוא את אהבת חיי וגם שיחזור הקיץ, לא יכולה יותר עם הקור הזה...

מממאיה35

New member
עכשיו אני

ביקשתכם כ"כ יפה אז הנה אני
כינוי: מממאיה35
הסיבה לכינוי: וואלה אין לי מושג. כשפתחית את הכרטיס זה השם שעלה לי בראש, יצאתי מתוך הנחה שמאיה יהיה תפוס אז הוספתי את כל הממים, וה35 היה סתם מספר.
שלושה דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: אני עושה ניסים, אני רוקדת פעם בשבוע, אני אוהבת חמוצים
איך הגעתי לפורום - וואלה לא זוכרת....
אני מרכיב/ה פאזלים מגיל – 16. אבל החיידק נדבק לי בגיל 27 או משהו כזה, היתי חולה במחלת הנשיקה, קניתי פאזל להעביר את הזמן והתמכרתי.
אני מרכיב/ה פאזלים כי – שקט ומדיטציה, שלווה ורוגע, כיף והתמסרות, צלילה לעולם לא ידוע...
פורומים נוספים שאני גולש/ת בהם – יוצאים מהבית, זוגיות למיניהם, הבלוגיה, אופנועים, רכבים, וכל מיני מזדמנים אחרים.
הדבר הראשון שאני עושה כשאני פותח/ת את העיניים בבוקר - סנוז לשעון המעורר, בארור!
מאכל אהוב – חמוצים
צבע אהוב – סגול
שיר שמלווה אותי בימים האחרונים – "תעשי כל מה שאת אוהבת"
המוטו שלי בחיים הוא –סבלנות אינסופית
מביאה תוצאות מיידיות
ולסיום – השלימו את המשפט – הכי הייתי רוצה ש... יבואו לפה עוד הרבה גולשים ונרחיב את הפורום (הידעתם - תפוז זכה במקום השלישי במספר הגולשים שבו, אז יש פוטנציאל!)

למעלה