התפקדות והכרות

מממאיה35

New member
התפקדות והכרות

מצטרפים חדשים וותיקים, כיף שאתם פה! אני מזמינה את כולנו להתפקד לפורום ולהכיר קצת יותר:
כינוי:
הסיבה לכינוי:
איך הגעתי לפורום -
אני מרכיב/ה פאזלים מגיל –
אני מרכיב/ה פאזלים כי –
פורומים נוספים שאני גולש/ת בהם –
הדבר הראשון שאני עושה כשאני פותח/ת את העיניים בבוקר -
מאכל אהוב –
צבע אהוב –
שיר שמלווה אותי בימים האחרונים –
המוטו שלי בחיים הוא –
ולסיום – השלימו את המשפט – הכי הייתי רוצה ש...

נעים מאד

כינוי: קושקוש1 הסיבה לכינוי: לפני 10.5 שנים נכנסתי לפורום בYNET - הבן בן 3 חודשים היה לידי והכינוי שלו היה קושקוש באותם ימים
גיל: 36 שלושה דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: איך הגעתי לפורום - חיפשתי פאזלים מענינים והתגלגלתי לכאן אני מרכיב/ה פאזלים מגיל – 25
בתור ילדה לא זכור לי שהיה אצלינו פאזלים. אני מרכיב/ה פאזלים כי – תרפיה עם הילדים פורומים נוספים שאני גולש/ת בהם – משחקי לוח - ממליצה מאד להיכנס לתחום, סריגה, ספרות ילדים ונוער, ספרים וספרות, צליאק אומנות שימושית (YNET) הדבר הראשון שאני עושה כשאני פותח/ת את העיניים בבוקר - אומרת מודה אני ומודה על כל יום ויום. מיד אחר כך - כמובן לארגן את הילדים ליציאה. חופש זה משהו אחר מאכל אהוב – אגוזי צבע אהוב – משתנה... כיום סגול שיר שמלווה אותי בימים האחרונים – המוטו שלי בחיים הוא – תאירי פנים - והעולם יחייך. את הלא יש לך - את הכן אפשר לקבל
ולסיום – השלימו את המשפט – הכי הייתי רוצה ש... לכל משפחתי תהיה בריאות שלווה, שמחה והצלחה

מיכל 1979

New member
יוצאת מהארון

כינוי: מיכל 1979
הסיבה לכינוי: נחשו..
שלושה דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: אני מכורה לשוקולד, מכינה עוגות מעוצבות ויש לי 2 וחצי אחיינים
איך הגעתי לפורום - לא זוכרת. אני קוראת פה כבר שנים
אני מרכיב/ה פאזלים מגיל – מילדות
אני מרכיב/ה פאזלים כי – זה מרגיע אות
פורומים נוספים שאני גולש/ת בהם – אמנות בעוגות, שוקולד, שיחת נשים, מתכונים. ברובם כסמויה
הדבר הראשון שאני עושה כשאני פותח/ת את העיניים בבוקר - מרביצה לשעון המעורר ונרדמת לעוד 10 דקות
מאכל אהוב – שוקולד
צבע אהוב – תלוי בתקופה. עכשיו אדום
שיר שמלווה אותי בימים האחרונים – שיר שהחבר שלי כתב והקליט בשבילי.
המוטו שלי בחיים הוא – "תעשי רק מה שאת אוהבת...."
ולסיום – השלימו את המשפט – הכי הייתי רוצה ש... -יהיה לי כל מה שאני רוצה..

nawa

New member
התפקדות

כינוי: NAWA הסיבה לכינוי: ככה הילד שעשיתי לו בייביסיטר לפני 30 שנה קרא לי גיל: 36 שלושה דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: צילום הוא תחביב חדש שאני מפתח, נשוי טרי באושר, כרגע שוכר דירה בירושלים איך הגעתי לפורום - אני חושב שאני מהוותיקים שגילו את הפורום אני מרכיב/ה פאזלים מגיל – צעיר...11-12 בערך אני מרכיב/ה פאזלים כי – מאתגר וכיף פורומים נוספים שאני גולש/ת בהם – אומנות הצילום הדבר הראשון שאני עושה כשאני פותח/ת את העיניים בבוקר - מכסה את הצלצול בנייד מאכל אהוב – צ'יפס צבע אהוב – כתום שיר שמלווה אותי בימים האחרונים – כל הדיסק של ההופעה החיה של הפרויקט של עידן רייכל המוטו שלי בחיים הוא – החיים הם מה שאתה עושה מהם ולסיום – השלימו את המשפט – הכי הייתי רוצה ש... יהיה שלום עולמי, לא, לא, סתם...כאילו באמת, אבל סתם... נאור.

מתפקדת - לא כותבת הרבה אבל נהנת לקרוא

כינוי: אפרת של ב ני
הסיבה לכינוי: כי "אפרת של בני" (בלי רווח..) היה תפוס..
שלושה דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: מכורה לקרמבו, יש לי 4 ילדים מקסימים ששלושה מהם מתגייסים עוד שנה
איך הגעתי לפורום - מאהבתי הגדולה לפאזלים ושיטוט ב"תפוז" לראות אם יש עוד משוגעים לדבר.
אני מרכיב/ה פאזלים מגיל – 30
אני מרכיב/ה פאזלים כי – זה מרגיע אותי, זה כיף ואתגר גדול
פורומים נוספים שאני גולש/ת בהם – כל מיני, אין משהו קבוע
הדבר הראשון שאני עושה כשאני פותח/ת את העיניים בבוקר - לשאול את עצמי אם היום יום חמישי ולהתבאס אם זה לא...
מאכל אהוב – פלאפל,
צבע אהוב – אדום
שיר שמלווה אותי בימים האחרונים – "חולם על נעמי"
המוטו שלי בחיים הוא – "יש לדברים נטייה להסתדר מעצמם"
ולסיום – השלימו את המשפט – הכי הייתי רוצה שיגיע יום חמישי... מזל טוב למנהלת החדשה ובהצלחה.

כפר קרוב ל-17 שנה שאני מתכוננת לרגע הזה...

יש לי בן בן 17 שהולך למכינה ותאומות בנות 16 שעוד לא החליטו אם הן מתגייסות או הולכות לשרות לאומי. מה שזה לא יהיה זה יהיה ביחד.

שאלונים אני אוהבת

כינוי: כבשה תוהה הסיבה לכינוי: אני מתולתלת ובאותה תקופה היו לי הרבה תהיות ומשם השם גיל: 36 שלושה דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: אני מכורה לאח הגדול, אני מאד אוהבת ספרים ויכולה לסיים ספר ולהתחיל לקרוא אותו שוב מהדף הראשון, התחלתי ללמוד עכשיו נגינה על אורגנית כדי להגשים חלום ישן. איך הגעתי לפורום - ברגע שהתחלתי את תחביב הפאזלים הדרך היתה קצרה, עשיתי חיפוש והנה אני כאן אני מרכיב/ה פאזלים מגיל – מאוחר! נראה לי שרק אולי בחמש שנים האחרונות אני מרכיב/ה פאזלים כי – זה מרגיע אותי, נותן לי זמן לחשוב בראש שקט, אני אוהבת את התוצאה וזה אחלה תחביב
פורומים נוספים שאני גולש/ת בהם – יוצאים בשאלה, שאלה קטנה, מתכונים, עושים שוק, אופנה מלאה, אקדמיה חלופית, יופי וטיפוח. הדבר הראשון שאני עושה כשאני פותח/ת את העיניים בבוקר - מרכיבה משקפיים ומורידה את החתול מעליי, לא בהכרח בסדר הזה מאכל אהוב – שוקולד צבע אהוב – סגול שיר שמלווה אותי בימים האחרונים – חוה אלברשטיין געגועים. המוטו שלי בחיים הוא – חיה ותן לחיות ולסיום – השלימו את המשפט – הכי הייתי רוצה ש... יהיה סתיו כל השנה... יאללה מממאמיה עכשיו תורך!

נעים מאד

כינוי: אורידיקה הסיבה לכינוי: נדלקתי על הסיפור של אורפיאוס ואורידיקה עוד בתיכון גיל: 31 שלושה דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: אני אופה מצוין, אני אוהבת לקפל כביסה, אני לא אוכלת עגבניות
איך הגעתי לפורום - בעזרתו האדיבה של מר גוגל אני מרכיב/ה פאזלים מגיל – 20 ומשהו אני מרכיב/ה פאזלים כי – זה מרגיע אותי, קצת כמו מדיטציה פורומים נוספים שאני גולש/ת בהם – צליאק הדבר הראשון שאני עושה כשאני פותח/ת את העיניים בבוקר - קמה מאכל אהוב – נראה לי שגלידה צבע אהוב – סגול ואפור (השילוב האולטיבמטיבי) שיר שמלווה אותי בימים האחרונים – בוקר טוב של עוץ לי גוץ לי המוטו שלי בחיים הוא – לא נראה לי שיש כזה ולסיום – השלימו את המשפט – הכי הייתי רוצה ש...ארגיש טוב

גם אני6

New member
:)

כינוי: גם אני6/lev tahor
הסיבה לכינוי: לראשון או השני? ו.. מישהו באמת מתעניין?..
שלושה דברים שאנחנו לא יודעים עליכם:
איך הגעתי לפורום - אני חולת פאזלים, מה זאת אומרת איך?:)
אני מרכיב/ה פאזלים מגיל – 17 בערך..
אני מרכיב/ה פאזלים כי – זה כיף:) וזה שגעון בריא, יחסית.. משהו שכיף להשתגע ממנו.
פורומים נוספים שאני גולש/ת בהם – סוד
הדבר הראשון שאני עושה כשאני פותח/ת את העיניים בבוקר - "מודה אני לפניך מלך.."
מאכל אהוב – WOW- הרבה! קוטג' תנובה 3%?
צבע אהוב – רובם:)
שיר שמלווה אותי בימים האחרונים – בטח משהו של מוש או עידן..
המוטו שלי בחיים הוא –
השלימו את המשפט – הכי הייתי רוצה לחיות. פשוט לחיות.

orel אוראל

New member
גםם אני משלים את החלק החסר בפאזל :p

כינוי: orel אוראל הסיבה לכינוי: אין סיבה מיוחדת גיל: 18 שלושה דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: אני דיי חרשן בלימודים ,בזמני הפנוי אני משחק גם במייפל סטורי ואמממ .. אני מכוור לפאסטטה ?! איך הגעתי לפורום - הגעתי לפני חצי שנה מחיפוש אחר פורום נורמאלי למייפל סטורי... באחד הפעמים ראיתי שיש פורום פאזלים אז מייד התחלתי להיות פעילכאן. אני מרכיב/ה פאזלים מגיל – מהילדות נראה לי 3.. התחיל מפאזל 100 חלקים של טרזן =] אני מרכיב/ה פאזלים כי – זה ממש כיף , מפתח את המוח , עוזר לבעיות סדר וארגון , מעביר זמן , ופורק עצבים ( לעיתים בימי עצבים מקלל אנשים כל פע םשמצליח לחבר חלק ) פורומים נוספים שאני גולש/ת בהם – מייפל סטורי הדבר הראשון שאני עושה כשאני פותח/ת את העיניים בבוקר - בודק תתחזית מזג אוויר מאכל אהוב – פופקורן/ פאסטה צבע אהוב – אני חושב טורקיז. שיר שמלווה אותי בימים האחרונים – יש בך משהו - לילה לבן המוטו שלי בחיים הוא –גם בלאגן זה סוג של סדר ולסיום – השלימו את המשפט – הכי הייתי רוצה שיהיה לי מלא מלא כסף ואז אקנא מלא מלא פאזליים ואמסגר מלא מלא תמונווות

חניר35

New member
התבקשתי ולכן אענה

כינוי:חניר35 הסיבה לכינוי:שם פרטי+אות ראשונה של שם נעורי שהיה בתוקף כשהייתי בת 35,עת פתחתי כרטיסי בתפוז..... גיל:42 שלושה דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: עד היום הרכבתי מאות אלפי רכיבי פאזלים,יש לי שתי בנות מדהימות בנות 2 ו-4, עובדת על הכשרת הדור הבא... איך הגעתי לפורום - חיפשתי משהו על פאזלים ומצאתי אתכם אני מרכיב/ה פאזלים מגיל – 6 אבא קנה את הפאזל הראשון שנישתוק ביום כיפור וזה הצליח לו אני מרכיב/ה פאזלים כי – ריפוי בעיסוק.... פורומים נוספים שאני גולש/ת בהם – הורות הדבר הראשון שאני עושה כשאני פותח/ת את העיניים בבוקר - מחפשת את הבנות האהובות שלי מאכל אהוב – גלידה וכל דבר פחממתי
צבע אהוב – כחול שיר שמלווה אותי בימים האחרונים – שירי חנוכה כמובן! המוטו שלי בחיים הוא – LIFE IS HARD AND THEN YOU DIE......סתם ALWAYS LOOK ON THE BRIGHT SIDE OF LIFE ולסיום – השלימו את המשפט – הכי הייתי רוצה ש... יהיה לי את הזמן והאפשרות להרכיב את הפאזל הגדול ביותר הבא שיצא

אנוכי

כינוי: כאן או בכלל? הסיבה לכינוי: ככה קוראים לי הורי שיחיו מיום שנולדתי גיל: 45 שלושה דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: אני תולעת ספרים, כפי שתראו בהמשך, אני אספנית של כל נייר אפשרי וקשה לי להיפטר מדברים. איך הגעתי לפורום - מממאיה הזמינה אותי פעם מזמן. אני מרכיב/ה פאזלים מגיל – 30 בערך אני מרכיב/ה פאזלים כי – תראפיה לנפש, שקט לראש. פורומים נוספים שאני גולש/ת בהם – אני מנהלת קומונת ספרים בתפוז, פורום ספרות לנוער, פורום מד"ב ופנטזיה בתפוז ובאג'נדה, פורום הקוראים המשפיעים ב - YNET, פורום ספרים ב - YNET , קומונת משפיעים בדימוס, פורום ספרים בסימניה, פורום קומיקס. הדבר הראשון שאני עושה כשאני פותח/ת את העיניים בבוקר - מנסה לנחש איזה יום היום ואיזה משמרת אני עובדת מאכל אהוב – כל מה שהוא בצק צבע אהוב – אדום שיר שמלווה אותי בימים האחרונים – מהמרחקים - גלי עטרי המוטו שלי בחיים הוא – חיה ותן לחיות חייך לעולם והוא יחייך אליך חזרה (בסופו של דבר) ולסיום – השלימו את המשפט – הכי הייתי רוצה ש... לזכות בלוטו

מדי פעם

אני מאמינה שאם לא פותחים למזל את החלון, הוא לא בא בעצמו לדפוק בדלת.

למעלה