פריקה

פריקה

אז הזמנתי לק מאתר כלשהו (ביחד עם עוד כמה פריטים שלא קשורים לציפורניים) ולפי כל הסווטשים הלק נראה ממש יפה... והיום החבילה הגיעה אליי. והמספר על הלק הוא אותו מספר כמו בסווטשים. אבל זה בכלל לא הלק שראיתי בכל הסווטשים! וזה לק שבכלל לא הטעם שלי (במילים אחרות- מכוער) וזה מעצבן כי גם הוא עלה יקר ביחד עם המשלוח וגם כי ממש ציפיתי לקבל לק כמו שראיתי בכל הסווטשים
ושבוע שעבר הייה ממש מחורבן וציפיתי שכשאני אקבל את החבילה זה יעודד אותי.

cockta

New member
תראי אף פעם לא הזמנתי מאינטרנט..

אבל אימייל נשמע הגיוני!

lilo4

New member
מבאס

השאלה היא אם שלחו לך בטעות לק אחר או שבתמונות שראית יש טעות
בכלמקרה אם את לא אוהבת את הלק את תמיד מוזמנת לנסות למכור אותו דרך הפורום בפינת החלפות/מכירות
[ואם תרצי ולא יהיה שרשור עדכני כזה את תמיד מוזמנת לפתוח אחד חדש]

התיאוריה שלי

זה ששינו את הליין או משהו ואז המספר שראיתי בסווטשים זה לא המספר הנוכחי של הלק שרציתי. ואוליי באמת אני אנסה להחליף אותו בשירשור.

Osnatz1

New member
הגוון בכלל קרוב למה שראית בסוואצ'ים?

אולי כדאי לעשות חיפוש על השם של הלק ולבדוק בבלוגים/פורומים אם כתבו משהו על זה שיש שניים עם אותו המספר או משהו כזה.. בכל מקרה באתרים בד"כ יש תמונה של הלק, אפילו בתור עיגול צבוע באותו גוון.. השאלה אם הצבע באתר היה מה שרצית או מה שקיבלת..

לא קרוב בכלל

ללק אין שם. יש רק מספר. בסווטשים הלק הייה משהו כחול-סגול, מה שאני קיבלתי (וגם המלבן הקטן שרואים באתר) זה משהו ורוד...שבמציאות יש לו עוד כמה צבעים בתוכו. הלקים האלו דואוכרומיים אז חשבתי שמה שרואים בריבוע הקטן לא משקף את הצבע במציאות. בקיצור יצאתי ממש טיפשה.

lilo4

New member
לא קרה כלום

מעבר לבאסה בסיפור בסה"כ לא קרה שום אסון. את יכולה לבדוק מה מדיניות ההחזרה באתר ואם אפשר להחליף. ואם לא תנסי למצוא לו בית חם
להבא יהיה לך יותר ניסיון עם האתר הזה ויהיה לך יותר קל לקנות ממנו

למעלה