בנות מה עושים? ?

דנדושה22

New member
בנות מה עושים? ?

די אין לי כח יותר!! אני בשבוע 38+3 ושלושה ימים יש לי צירים קטנים כאלה בבטן התחתונה (פעמיים שלוש ביום.. זהו!) היתי שלשום ואתמול במוניטור, אין פתיחה אין כלום רק צירצורים... (שאותם אני לא מרגישה).. חוץ מזה אין שום סימן ללידה המתקרבת!! לא כאבי גב, לא שלשולים, לא פקק ולא ירידת מים! אני מרגישה כל תנועה שלה ממש ממש למטה... אין לי כח להיות בעבודה לא בא לי לנקות לא לבשל לא בא לי כלום רק ללדת כבר!!!! די אין לי כח יותר!!!

לכי לרופא המשפחה

תאמרי לו שנמאס לך.. אני מניחה שהוא ייתן לך חופשת מחלה. ואז תוכלי לנוח בבית. לחכות ולהמתין לגברת.. אבל להמתין גם צריך סבלנות..

boba28

New member
וואו אני מזדהה איתך לגמריי

אני 38+4 גם נמאס לי לגמריי מרגישה גם כאבים פה ושם מתחת לבטן וחוץ מזה כלום . יש כאבים בצלעות ולחץ למטה כאילו הוא אוטוטו יצוא... אני עושה הרבה הליכות והתחלתי בשבוע האחרון לעלות ולרדת קומות אולי זה יידרס את הלידה אבל נראהלי שלאמשנה מה אעשה הואייצא בקצב שלו אני למזלי לא עובדת אני בבית אבל זה לא שזה משגע פחות כי הזמן לא זז.... מקווה שיהיה לנו מהר וקל..

מה הבעיה? תקדימי את חופשת הלידה

מותר לך על פי חוק לקחת כבר חופשת לידה לפני הלידה,זה מתקזז מסופה. לכי לנוח בבית,ואל תתבישי לבקש עזרה במטלות הבית. תרגישי טוב סוז

להקדים את חופשת הלידה יקצר לה את

הזמן בבית עם התינוקת.. נראה לי חבל - אם יש ימי מחלה שאפשר לבזבז..

דנדושה22

New member
תודה איזה נפלאות אתן

יש לי אישור מחלה מהרופאה לשבועיים בבית.... אבל בבית אני אשתגע יותר!!!

שואלת19

New member
מנצלש לשאלה על כאבי גב

אני בשבוע 38+1 ואתמול היו לי צירים במשך שעתיים די צפופים ןכואבים ויחד איתם התחילו כאבי גב שהחמירו מאוד ועכשיו אני במיטה לא יכולה לזוז. הצירים פסקו אבל הגב התחתון בצד שמאל כמו תפוס לגמרי,אני לגמרימוגבלת בתנועה. והשאלה שלי היא האם זה סימן?יכול להיות שהואהתיישב לי איפשהו שלוחץ על עצב? מה זה? אף פעם לא הרגשתי צירים בגב? לידה שלישית אמנם אבל גם בהריון הזה תמיד הרגשתי את הצירים בבטן התחתונה. מה עושים אם זה לא עובר עד הלידה, מאחר ואני לא רוצה אפידורל(גם את הקודמים ילדתי בלי) סליחה על האורך

למעלה