הקרב הטוב של השנה

הקרב הטוב של השנה

נותרו לנו שני סקרים בלבד עד תום הסיכום, אך אולי מדובר בשני הסקרים החשובים ביותר. לאחר שאתמול בחרנו ביחד את הקרב הרע של השנה, כעת הגיע הזמן לבחור בקרב הטוב. אתם מוזמנים לקרוא את הסיכום שהכין בן כאן על גבי הפורום, או בצורה נוחה במאמרים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=13&aId=104843 להצביע בקישור הבא: (מאוד חשוב, הצבעה בפורום בלבד אינה מספיקה!) http://poll.fm/3g6a5 וכמובן, לעדכן אותנו כאן בפורום בנימוקים מדוע בחרתם במי שבחרתם. שכנעו את האחרים ועזרו לבחירתכם להיות ה-בחירה, שתגרוף את מירב הקולות. אז קדימה, להצביע!

מועמד מס' 1

טריפל אייץ' נגד אנדרטייקר (קרב ללא חוקים, רסלמניה) אתם יכולים לשנוא אותם (ואתם שונאים), יכולים לערער על יכולתם לתת קרב טוב (ואתם מערערים) ולייחל ליום בו הם יתלו את המגפיים (והם לא יתלו). בסוף תגיע רסלמניה והם יספקו את הסחורה, כי ככה זה כשרסלמניה הפכה למגרש המשחקים של אנדרטייקר - מועמדים לקרב השנה יוצאים שוב ושוב. המבקרים מהללים: הקרב של טייקר/HHH התעלה בענק על כל הציפיות והיה קרב רסלמניה אמיתי - rshamir עד כמה שאני לא ממעריציו ואפילו ההפך, אני חייב חייב חייב להוריד את הכוכב בפני טייקר- 3 שנים רצוף, הקרב שלו הוא הקרב שמחזיק את רסלמניה - pufpuf טייקר נגד טריפל H - שנה שלישית ברציפות שטייקר נמצא בקרב הטוב ביותר ברסלמניה. קרב ענק והקטע אחרי הקרב ממש חזק. הקרב היה בולט בכל רסלמניה אז בטח שברסלמניה הזו - REDSKINS

מועמד מס' 2

רנדי אורטון נגד כריסטיאן (אובר דה לימיט) הקרב הראשון ב-PPV בשרשרת הקרבות הארוכה והמשובחת בין השניים. היה הקרב הטוב ביותר בין השניים שהיה נטול גימיק וגם הסתיים בהכרעה ברורה, מה שמעניק לו עוד כמה נקודות. מהרגעים הבודדם שאפשרו לרנדי אורטון לזרוח ושהפכו את כריסטיאן לאחר האירוע הזה למיין איבנט ההיל של סמקדאון במשך כל אמצע שנת 2011 המבקרים מהללים: הקרב הטוב של 2011 בעיניי - hanaorb המקורי אורטון-כריסטיאן: הקרב של האירוע, סיפק את התמורה לצפיה - אורון v1 כריסטיאן-אורטון היה הקרב הטוב של הערב ולדעתי קרב היחידים הכי טוב של כריסטיאן עד כה - Kendog Keds

מועמד מס' 3

ג'ון סינה נגד סי אם פאנק (מאני אין דה בנק) אם ה-WWE הצליחו לגרום לכם להתעניין בקרב אליפות ב-2011, זה כבר מסביר למה הקרב הזה מועמד לקרב השנה. אחד הקרבות הגדולים של השנה שהתלוו לאחד הפיודים הגדולים של השנה באחד האירועים הגדולים של השנה עם אחד הרגעים הגדולים של השנה שלהכל מתלווה אחד הקהלים הכי גדולים של השנה. כל כך גדול שכמעט לא נותר מקום לשאר. המבקרים מהללים: הקרב של סינה פאנק היה הקרב הטוב ביותר שסינה הוציא מאז שהוא מתאבק. הקהל של שיקאגו היה מחשמל הערב,ואודות להם האווירה הייתה מחשמלת. אהבתי מאוד את הסיום,שסינה לא רצה לתת למקמהן לחזור על מה שעשה לברט ב97. CM פאנק יצא משם כמו מלך,בחיים שלי לא ראיתי אהדה כזו למתאבק ושנאה כה עצומה לאלוף העולם הביבי פייס הראשי של הWWE - shaydx סינה - פאנק: מושלם! היתה לי צמרמורת בכניסה של פאנק, ועם הבוזים של סינה, וקרב בין הטובים שראיתי. - ziv 86 ואוו, ואוו, ואוו אני לא יודע באמת איך אני יכול להגיב על הקרב הזה. זה היה פשוט קרב נדיר מבחינת אווירה וקהל. אפשר אולי להשוות אותו רק להוגן-רוק והוגן-וורייר - pufpuf סי אם פאנק וג'ון סינה בקרב היאבקות מדהים. אהבתי אותו ואהבתי את הסיום. ברכות לשניים, עבודה מעולה שלהם - סטון קולד סטיב אוסטין

Frostey

New member

מילים לא יכולות לתאר כמה שהייתי מאושר ומופתע לטובה בסוף הקרב.
כ"כ חבל שדווקא זה,לא היה המיין איבנט של מניה!

kendog keds

New member
לאורטון וכריסטיאן היה סיכוי עם ה-5
שלהם

אבל כמו ש(נראה לי)שלומי אמר אחרי האירוע, היו פה כמה מרכיבים שהשילוב של כולם יוצא בערך פעם בעשור, ואין כל כך סיכוי שיחזור שוב בקרוב. קרב השנה והשנתיים.

pufpuf

New member

יכל להיות מועמד יחיד, כי לאף קרב אחר השנה לא היה סיכוי נגדו. בכלל, שנה מאד מצומצמת בקרבות גדולים באמת.

liron50

New member
בגלל האוירה והבניה

אחד הקרבות הבודדים בשנים האחרונות שראיתי אותו מתחילתו עד סופו בלי להריץ שניה קדימה, ובסיום הרצתי אחורה כדי לראות שוב. הבוז האדיר כשהתחילה להתנגן המנגינה של סינה היה מדהים.

למעלה