סיכום שנת 2011

סיכום שנת 2011

סוף שנת 2011 הולכת ומתקרבת בצעדי ענק. אז בואו נתחיל לסכם את השנה שחלפה והסיכום הראשון יתחיל בשאלון היכרות מסכם
שם וכינוי ומדוע בחרתן בכינוי (לגבי שם פרטי רק מי שאין לה בעיה עם זה).
גיל ? (+תאריך לידה תמיד מבוקש כדי שנחגוג יום הולדת בשרשור).
אזור מגורים (לא כתובת מדוייקת ,כי אחרת יש סיכוי שכולנו נבוא לשתות קפה, ויש סיכוי שנקפוץ בלילה להעלים תכשיטים).
עיסוק עיקרי בחיים.
תחביבים (נכון שחרוזים זה ה- תחביב אבל בטוחות שיש עוד).
צבע אהוב.
אז מתי הגעת אלינו לפורום ?? מי מוצאת את הלינק להודעה הראשונה שלה ??
האם בשנה האחרונה למדת מהפורום משהו חדש ??
מה הצבע שהשתמשת בו בחריזה בשנה האחרונה הכי הרבה בעבודות שלך ?
מהו התכשיט הכי אהוב עליך שהכנת - נא לצרף תמונה !!!!
ספרו 5 דברים שאנחנו לא יודעות עליכן.
משפט אחד שיסכם עבורכן את השנה בחריזה.
משפט אחד שיסכם עבורכן את השנה בחיים.
עידית ורותי
|רנות|
חג חנוכה שמח

rulios

New member
אני מתחילה

אם זה הולך לפי הגיל והמשקל אני חייבת להיות ראשונה
שם וכינוי: שמי רותי ,הכינוי מורכב מאותיות השייכות לשמי ושמות הילדים
גיל: שכלית בת 14 ,נפשית בת 18 ,גופנית בת 231 . והגיל הרשום בתעודת הזהות 56 .(30.3.1956 ) מגורים: המקום בו הקאסמים רוקדים טנגו עם הגראדים. עיסוק:אסטרולוגית תחביבים: מוסיקה,ציור,כתיבה,בישול צבע אהוב:יש כמה...סגול וטורקיז הכי הכי מתי הגעתי לפורום: לא זוכרת כל כך,אבל נראה לי 4-5 שנים למדתי מהפורום: אני כל הזמן לומדת מהפורום ,זה היופי שכאן. צבע חריזה: סגול , חום,כסוף תכשיט אהוב:היו כמה...זה הכי זמין כרגע:) 5 דברים שלא יודעות עלי: סובלת מפחד גבהים, מתרגשת ובוכה בקלות בסרטים רומנטיים,"חמקתי" מ-2 פיגועים,מנגנת פסנתר ומצטערת שאין לי בבית כי כך הייתי מבריחה שכנים , חולמת על מסעדה משלי משפט...: צעד ועוד צעד לכבוש את האוורסט
תודה לאל על מה שהיה ותודה על כך שאני כאן כדי לספר זאת.

שנת 2011 עבורי היתה די טובה

זהו שמי האמיתי היחידה1 נתן לי תפוז מקצוע שבו התעסקתי כ11 שנה היא מעצבת אופנה. עבדתי בעיקר עבור מעצבים וחנויות כרגע כבר לא עובדת מדריכה חרוזים ובובות מדי פעם תחביבים:סריגה חריזה כמובן ובובות . מעט תופרת לעצמי ולמשפחה מדי פעם צבע אהוב אדווווום וזהההההב בשנה האחרונה חרזתי המון טורכיז וזהב מה לא יודעים עלי: שאני ילידת רומניה, יש לי 2 נכדות ונכד, ו2 בנות שיכולתי להיות רופאה נהדרת כך אמרו לי כבר כמה רופאים שהצלתי את חייו של בעלי פעמיים באבחנה לפני הרופאים גיליתי לו את המלנומה לפמי 6 שנים וחייבתי אותו ללכת לרופאה ולפני 9 חודשים בכח לקחתי אותו לבית חולים והצלתי אותו היה לו איזה סיבוך מעיים חלמתי על קפה-גלריה

rulios

New member
אם מביאים לי פסנתר אשים אותו אצל שכנתי

לאור העובדה שהבית שלי "ענק" אם משווים אותו לקופסת גפרורים,אין לי מקום לפסנתר גם אם מאוד הייתי רוצה
.מצד שני...אם הוא מגיע מלווה בריצ'רד קליידרמן....אמצא איפה לשים אותו

סיכום שנת 2011

פתחתוואית כינוי שנבחר לפי מקום מגוריי. אני בת 66 . נולדתי בתל אביב ב-1.8.1945 כיום אני גמלאית . בעברי הייתי מפקחת במשרד החינוך ומרצה במכללת בית ברל. תחביבים: לצד החריזה. אני מציירת בצבעי שמן על קנבוס בסגנון ראליסטי פיגורטיבי. אני חברה באיגוד אומני פתח תקווה. אוהבת קריאה. הצבעים האהובים עלי טורקיז וסגול. בגדול אני טיפוס אופטימי ואוהבת צבעים חמים והדבר בא לביטוי בולט בציורים שלי. הגעתי לפורום לפני שנים. לא זוכרת כמה? 6-7 שנים אולי יותר. אני תמיד לומדת מהפורום ובמיוחד בשנה האחרונה מהסדנאות של רותי והעשרתי את הידע הכללי. עלי לציין שהשנה הפורום התעלה על עצמו בזכות שתי המנהלות הנפלאות שלנו. רותי ועידיתוש. שלבתי את צבע הברונזה בהרבה עבודות שלי. השנה חרזתי יותר עם חרוזי פנינה בצבעים שונים. התכשיט האהוב עלי ראו תמונה. דברים שלא ידעתם עלי: השנה עברה עלי טרגדיה אישית קשה . אני חיה לצד הכאב המתמיד . יחד עם זה יודעת שהחיים ממשיכים ומנסה להנאות מכל דבר קטן. שרשרת שחרזתי ציור שציירתי. פרח שפורח. מסיחה את דעתי בהשתתפות בפורום. וזה חשוב לי. אני מתנדבת ברוח נשית עמותה לקידום כוחן הכלכלי של נשים נפגעות אלימות בישראל. אני משחקת ברידג. משפט מסכם את השנה בחריזה: כיף לנסות דברים חדשים ולהיענות לאתגרים שרותי שלנו מציבה לנו חדשות לבקרים. משפט שיסכם את השנה. לחיות לצד הכאב. ולהביט קדימה.

brukeren

New member
שם brukeren

שמי...ברוריה קרן...השם מורכב משמי הפרטי ושם משפחתי אני בת 55+ נולדתי בטבריה....ומגיל 7 משפחתי עברה לקרית חיים כיום אני גמלאית...עסקתי כמנהלת חשבונות במפעל גדול בצפון..... תחביבים....התחלתי עם ריקמה....ורוקמת הרבה....ריקמת עמים....וריקמה חופשית חורזת.....לומדת חריזה בחיפה....ועושה תכשיטים מחרוזים עוסקת גם בציור על עץ....... אוהבת מאוד לקרוא
....לטייל
....בארץ....ובחו"ל לומדת הרבה מהפורום ומהחברות המקסימות שבו.....ומהסדנאות המרשימות שרותי מעבירה..... בזכותכם רותי ועידית כיף להכנס לפורום
השנה עברה עלי שנה לא קלה....הבעל החליק על ריצפה רטובה בעבודה.....נפל...וריסק את יד שמאל הדומיננטית שלו....ומאז הוא בבית....עבר ניתוח קשה...השתלת פלטינות ומקווה רק לטוב....בעזרת פיזיוטרפיה....וריפוי בעיסוק.... מסתכלת תמיד קדימה..... השנה בחריזה למדתי טכניקות חדשות....חרזתי תכשיטים מיוחדים.....ויש עוד שאיפות ללמוד עוד..... וזכיתי בסך1000 ש"ח בתחרות בפורום במקום השני.....התכשיט שמוצג.... המשך חריזה נעימה

התכשיט שהעלת עשיתי שהתחלתי את החלק האחורי לא ממש אהבתי ופרמתי. אבל מה במקום לסגור וזהו זה סתם ככה
אהבתי את הצבעים שבחרת.

שמי הוא דפנה רזיאל ללא כינוי בת 58

גיל 58...לקראת 59 (23.2.1953)...עוד חודשיים... עיסוק - בגימלאות מהמשטרה אחרי 32 שנה כמזכירה בקורס קצינים בשפרעם. כיום עושה חיים בעיסוק רק בתחביבים... לפני כחצי שנה לערך.... גרה בקריות...בק.ים.... תחביבים - התעמלות (פעמיים בשבוע במתנ"ס) פסנתר, קרמיקה. אסטרולוגיה נומרולוגיה (גם עורכת מפות אישיות)....ומגדלת כלבה שהיא כמו הבת שלנו אחרי שלושת הבנים שכבר יצאו מהבית...(הגדול גר בת"א, השני התחתן לפני חודשיים וגר ברחובות והצעיר גר עם חברתו ועדיין לומד במכללת עמק יזרעאל יחד עם חברתו....) צבע אהוב....אין אחד כזה אוהבת את כל צבעי הקשת על גווניהם....ונהנית מכל צבע ויופיו. האם למדתי משהו מהפורום....שישנה פה משפחה חמה ונעימה של נשים מקסימות... שאוהבות את החיים וזה הכי חשוב....ושהעיסוק בחרוזים נותן לכולנו עניין ותעסוקה נהדרת וממלא את לבנו אושר שלא ניתן לתאר בכמה מילים... בד"כ אוהבת את רוב התכשיטים שהכנתי....הרבה נתתי כמתנה ויש לי עוד המון.... דבר שלא יודעים עליי.... אולי שאני לא וותרנית, אם אני מחליטה לעשות משהו למרות העקבות שבדרך אני ממשיכה להתמודד ומנסה שוב ושוב....עד שאני מגיעה למצב הכי נכון שאליו רציתי להגיע.... כיוון שאני אמא דאגנית למדתי להעסיק את עצמי בדברים שאני אוהבת וזה מעט מפיג את הדאגה... שאני חיה עם בעלי כבר 36 שנה עם חילוקי דעות ואופי אחר ובכל זאת ביחד וגם נהנים בגימלאות....ביחד. שאני אוהבת לנוח צהריים...כולם צוחקים עליי תשאירי משהו ללילה... שאין לי אופי בענייני דיאטה...פשוט אוהבת לאכול ודברים טובים ומזינים... שיש לי סוכרת כמו לאמא שלי...אבל דואגת לקחת כדורים פעמיים ביום... העיסוק בחריזה ממלא אותי ותמיד יש בי אתגר לתכשיט הבא....(מתכננת בראש בלילה ובבוקר משתדלת ליישם הלכה למעשה) החיים נפלאים ונהדרים וכל יום שעובר ולא "מנצלים אותו עד תומו"....פשוט מתפספס....שווה להנות מהדברים הגדולים והקטנים כאחד. ניגשת לנוח...חחח שלאף-שטונדה...צהריים ובערב יש לי קרמיקה (בבוקר הייתי בפסנתר...יום שלישי פעמיים כי טוב תרתי משמע) אוהבת ומודה דפנה רזיאל חג אורים שמח....הערב נר שמיני.... בתמונה חלק מהתכשיטים בחדרי הקט.... ויש עוד מלא במגירות...(אני סה"כ שנה בעסק)

למעלה