משחקים ל PS3 החל מ 19 ש"ח !!

la lei lu la

New member
משחקים ל PS3 החל מ 19 ש"ח !!

מדיה גיים יצאו במבצע מיוחד לחג החנוכה - sale של מגוון משחקי יד 2 במחירים זולים במיוחד החל מ 19 ש"ח. אחלה הזדמנות לקנות בזול משחקים שלא יצא לשחק בהם. אפשר להכנס לעמוד המכירה באתר שלהם ולראות את רשימת המשחקים. הנה כמה דוגמאות למה שיש שם : ב 39 ש"ח : wet timeshift splinter cell: double agent rainbow six vegas ב 79 ש"ח - borderlands resistance 2 operation flashpoint 2 saint row 2 god of war collection heavy rain enslaved ב 99 ש"ח : ac: brotherhood alice madness returns uc 2 darksiders star wars: the force unlished 2 split second tekken 6

CallMeCavanaugh

New member
כדאי לבדוק את תחום ה99 ש"ח

יש שם משחקים שאפשר להשיג חדשים בזאבבי בפחות.

מישהו 2

New member
כמה זמן עד שהמשחק מגיע מהם בדר"כ

קניתי מהם משחק ריימן, שנשלח ב- 15 לחודש וזה עדיין לא הגיע

Real Devil

New member
מזה החנות הזאת ואיפה זה? מעניין לבדוק

דווקא ממה שראיתי במדיה גיים התרשמתי,אחלה מקום ואחלה שירות.

dankner

New member
אבל אבל אבל

אילו לא דיסקים שסביר וקרעו להם את הצורה ?!

sharonei1

New member
כבר קניתי בעבר משומשים

ולא הייתה בעיה כל המשחקים עבדו לפניי הקניייה אני בודק אם אין שריטות קשות בד"כ אין ומה שחשוד אני לא לוקח

sharonei1

New member
גדול !!!

הזמנתי 7 משחקים ב 273 שקל בלבד מחיר של משחק 1 !!! יספיקו לי בטח להמון זמן, פריאייר מי שקונה חדש ב 270 שקל קניתי 7 !

sharonei1

New member
להלן המשחקים

PS3 The Legend Of Spyro Dawn Of The Dragon - יד שניה 1 79.00 ש"ח PS3 Heavenly Sword - יד שניה 1 49.00 ש"ח PS3 Fight Night Round 3 - יד שניה 1 29.00 ש"ח PS3 Motorstorm - יד שניה 1 19.00 ש"ח PS3 Sega Rally Revo - יד שניה 1 39.00 ש"ח PS3 Vampire Rain Altered Species - יד שניה 1 39.00 ש"ח PS3 Untold Legends Dark Kingdom - יד שניה 1 19.00 ש"ח

CallMeCavanaugh

New member
יש שם קלאסיקה אחת

Heavenly Sword משחק מצויין, ומוטורסטורם הוא סבבה, במיוחד במחיר הזה, אבל כל השאר לא משהו, חוץ משני האחרונים שלהגיד עליהם לא משהו זאת מחמאה מאוד גדולה בשבילם.

sharonei1

New member
לגביי vampire rain שזה משחק לפניי אחרון

ראיתי ב יוטיוב סרטים שלו וזה ניראה מיוחד מאוד כזה התגנבות כמו vnaje thief אבל שרואים את הדמות מלמעלה זה ניראה משחק משוכלל עם משימות מיוחדות לכן לקחתי אותו

CallMeCavanaugh

New member
באמת מעניין

מעניין איך בשום שלב בהפקה אף אחד לא בא לצוות ואמר "אני מבטל את המשחק וכולכם מפוטרים".

sharonei1

New member
אבל למה זה ניראה משחק טוב

הבנתי שזה מלחמה כוללת בין ערפדים לבניי אדם ביו טיוב רואים התגנביות וכל מיניי דברים מיוחדים המשחק מתקין 3.8gb בדיסק רק כדיי לעבוד מה שאומר שהוא כבד מאוד, לקח רבע שעה עד שסיים את ההתקנה מה לא בסדר במשחק ?

CallMeCavanaugh

New member
נתחיל מהסוף

מה הקשר בין גודל ההתקנה ואיכות המשחק? אנצ'רטד וקילזון, שתי הסדרות שהציגו את הגרפיקה הכי טובה על הפלייסטיישן עד היום, עבדו עם התקנה מינימלית. התקנה גדולה זה משהו שעושים מפתחים שלא יודעים להתמודד עם האיטיות של כונן הבלוריי. התגנבויות זה לא מיוחד, יש המון משחקי התגנבות, חלקם טובים, וגם אלה שלא טובים, כנראה יותר טובים מזה. מלחמה בין ערפדים ובני אדם אפשר למצוא בעוד משחקים, זאת עדיין לא סיבה לקנות משחק. המשחק הזה מציג גרפיקה מזעזעת. המשחקיות שלו מעצבנת ועלובה. יש מקומות שבהם לא ברור בכלל מה צריך לעשות ולאן ללכת. שיחקתי בו מעט מאוד לפני שהבנתי שאני עושה לעצמי נזק והפסקתי. אם נסתכל על ממוצע הציונים, קונאן שכל כך אהבת וכולם שנאו קיבל 69, שזה לא ציון טוב בכלל, אבל זה סביר מינוס. המשחק הזה קיבל 30. לפי אתר ממוצעי הביקורות מטאקריטיק, זה המשחק החמישי הכי גרוע שיצא אי פעם לפלייסטיישן 3. רוצה לשמוע עוד?

sharonei1

New member
הבנתי אני אבדוק אותו בהזדמנות

אולי בכל זאת יקרה נס ואוהב אותו

למעלה