שרשור צפייה חדש

yaelsn

New member
מלך האפייה... מישהו ראה? מישהו מכיר?

לפי ויקי היו לסדרה הזו אחוזי רייטינג מטורפים... לקראת האמצע הם כבר הגיעו ל 40-50 אחוז לכל פרק
http://wiki.d-addicts.com/King_of_Baking,_Kim_Tak_Goo העניין הוא שלא תמיד מה שהקוריאנים אוהבים קולע דווקא לטעם שלנו... אז רצית לדעת אם יש פה מישהו שראה ויכול להמליץ
חוץ מזה - יש למישהו המלצות למשהו טוב? לא משנה לי קוריאני/יפני/טייוואני

UtsukoChan

New member
האמת...

בדיוק אתמול התחלתי אותה. ראיתי בינתיים 3 פרקים. אני לא יודעת אם אני בשלב להמליץ עליה, אבל בינתיים אני ממשיכה איתה. הריטיינג של הסדרה הזו רק עלה, לאורך השידור... עד שהגיע ל-50%... אני חושבת שראיתי המלצה על הסדרה הזו, אבל אני לא זוכרת איפה ראיתי את זה... בכל אופן, אני יודעת שהסדרה הזו ברשימת הסדרות העתידיות לתרגום (באתר)... לא יצא לי לראות הרבה, אבל היה מעט הזכירה לי את "ממזרח לעדן" (גם בה ראיתי בינתיים רק את ההתחלה, כך ש... זה לא אומר הרבה), יש שם גם את השחקנית שמשחקת את השכנה/האמא של הילדה/האחות...

nurit224

New member
מלך האפייה חובה לראות

אחת הדרמות הטובות מבחינתי
למרות שהיא ארוכה 30 פרקים, אני מאוד נהנתי ממנה
צוות השחקנים מהבוגרים עד לצעירים כולם מוכשרים בטירוף, העלילה מאוד יפה מעניינת ונוגעת ללב
אני מאוד ממליצה לך לראות אותה
אני חולה על השחקן הראשי Yoon Shi Yoon
אם בא לך לראות טאייוני, אז אני ממליצה לך על "התחנה הבאה אושר" באתר היא מתורגמת ונראה לי שאת מאוד תהני ממנה

linoy119

New member
דרמה מהממת

אני ראיתי אותה די מזמן אבל היא דרמה באמת טובה אני ממש אהבתי אותה.היא ממש מומלצת. אפילו הפרקים הראשונים עם הילדים הם פרקים יפים. עכשיו ראיתי את הדרמה החדשה של השחקן הראשי ME TOO,FLOWER גם דרמה יפה מאוד

nurit224

New member
ME TOO,FLOWER דרמה מקסימה

כל כך הרבה צחקתי בה בזכות השחקנית הראשית ובכלל בזכות כולם
האמת התחלתי לראות אותה בגלל YOON SI YOON אבל כולם בדרמה הזאת מקסימים ושחקנים טובים מאוד והעלילה גם מאוד מעניינת ונוגעת ללב
עוד דרמה שאני מאוד ממליצה לראות

linoy119

New member
האמת שראיתי את מלך האפיה די מזמן

אז בהתחלה לא ידעתי שזה הוא למרות שהקול שלו היה מאוד מוכר לי (זכרתי ששמעתי אותו באיזה דרמה אבל לא איפה עד שבדקתי) - ככה זה שרואים הרבה דרמות... אבל לדעתי בדרמה הזאת הוא מאוד דומה לשחקן האהוב של כולם מ-49 ימים - המתזמן דרמה טובה מאוד מומלצת

aya19560

New member
מדהימה ראיתי אותה בפעם השניה. ועוד שתי דרמות

שאני ממליצה בחום. WILLD ROMANCE
, FERMENTATION FAMILY כדאי מאוד מאוד ,גם בגלל בשחקנים
המעולים וגם בגלל העלילה.

linoy119

New member
הייתי מאוד רוצה לראות...

אבל אין מצב שאני מצליחה להמתין לפרקים פעם בשבוע. אני ימתין שיגמרו כל הפרקים ואז אראה אותם ... אבל אני אשמח אם תספרי קצת על הדרמות האלו כשהם יגמרו ומה דעתך עליהם (אני מאוד אוהבת לקרוא חוות דעת של אנשים על דרמות שהם ראו ככה יצא לי לראות דרמות נהדרות)

aya19560

New member
הדרמה FEMENTATION FAMILY כבר פרק 12

מספרת על בעל מסעדה קוריאנית מסורתית שנמצאת מחוץ לסיאול ,ומגישים בה אוכל מסורתי שמבוסס כולו על הקימצ'י לכל סוגיו.האב עוזב את המסעדה מסיבותיו עימו, ושתי בנותיו נאלצות לקחת פיקוד עליה. למסעדה מצטרף בחור צעיר ששיך לכנופית גנסטרים ומשתלב במקום .לכל אורך העלילה מתגלים סודות שמתקשרים למסעדה לניהול שלה.בכל פרק מובא סיפור על האנשים הבעיות שלהם והקשר שלהם לאוכל. הכל פעם מראים איך האוכל המסורתי שנחשב גם למרפא והלב החם של האנשים שנמצאים שם עוזר לפתור את הבעיות והסודות. מרתק במיוחד המשחק של השחקנים הראשי והראשית .הם מדהימים. ודרמה גם קצת מסוכנת. היא גורמת לרעב תמידי שחייבים אחר כך לאכול .לכן אני מצרפת אזהרה לראות רק אחרי האוכל כשהבטן מלאה, אחר טורפים את כל המקרר. הדרמה השניה שנקראת WILLD ROMANCE עם השחקן הראשי של ניחוח אישה. התבגר והתפתח מאוד מאז השחרור מהצבא .נותן כאן משחק מדהים בתור קומיקאי מעולה. הוא שחקן בייסבול שמאויים על ידי קבוצה של אנשים, ונזקק לשומר ראש. נבחרת אישה כדי שלא יחשבו שהוא הומו. היא אוהדת שרופה של הקבוצה המתחרה והיא פשוט מתעללת בו. בעצם שנהם מתעללים אחד בשני. השחקנית היא פשוט נפלאה איך שהיא נכנסה לתפקיד בצורה מושלמת. אין חובה לראות. יש רק 4 פרקים.אני מחכה בקוצר רוח .

yaelsn

New member
אם כבר מדברים על אפייה

חחחחחחחחחחחח
נשבעת לכם שבשנייה הראשונה חשבתי שכתוב הoppa המסתורי

hawa2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תמונה קורעת XD יאווו

yaelsn

New member
התחלתי Dream High

איזה חמוד זה! מזכיר לי קצת את המורדים
ועשה טוב על הנשמה לראות את קה"ג בתחילת הפרק הראשון...

למעלה