ערב טוב מישהו יכול להעביר זאת לאח אין לי @@@@
את המייל שלהם - או שיש לי טעות במחשב במיל. אז בבקשה תשלחו להם !תודה מראש בכל שנה מביאים לנו איזה נער שכונות אחר. אחד שאין לו יותר מדי כסף, מעמד או או יד ודבר בשואו ביזנס. הדבר היחיד שיש לו בעצם - זה את עצמו בלבד והוא מצליח לרתק אותנו למסך ל3 חודשים. תבינו משהו - לקותי.... אין את זה !!! אין בו את החן, הגישה או הטאץ' הכל כך עדין הזה להיכנס ללב של עם שלם. זה לא טיפוס שיכול לרתק אותי למסך או לגרום לשיחה עם האח הגדול להפוך לכל כך מרגשת. אתם נתפסתם עליו מתוך הרגל. מתוך הרגל לערס החמוד שמגיע לו לזכות. הוא ערס...נכון. אבל הוא ממש לא חמוד! ובטח שלא מגיע לו לזכות. תפתחו שניה את העיניים - זה זוכה ראוי ?! קותי ?! תחשבו על זה ... יש לי עצה תכניסו את החדשים כבר עכשיו ויפה שעה אחת קודם – אם יש חדש גרנדיוזי שיש בו משהו מיוחד הוא יביא קונטרה לאנשים שבבית – ( כי ביננו אין מישהו אחד בבית שיש לו את זה – את החן את האילרז את המגיק תקראו לזה אך שאתם רוצים אבל אין אחד בבית שיש לו מה להציע לצופים)! תחשבו טוב טוב לפני שאתם נותנים למי אתם נותנים – אישית הפעם אין לי מישהו שאני תומך בו – אולי פנוננה-שרי היא מגיע לה כבר יותר או תמיר התמים שבאמת יש לו לב טוב! אולי חדש אחד יהיה משהו מיוחד שיודע לדבר גם עם הצופים בבית וגם עם האח – אחד כזה יכול לרתק אותי למסך,ואת שאר הצופים.תחשבו טוב לפני שהעונה הולכת לה לאיבוד. לחזור על זה יהיה מיותר לקתוי אין את זה! אמרתי זאת אך לצורך אבהרת הדברים לצומת ליבכם