ביקורת צרכנית שת"פ תפוז

ביקורת צרכנית שת"פ תפוז


הגיעו התפוחים?
יגיע הלחם?
מוזמנות לשתף אותנו בפוסטים טעימים.
בקר טוב לתפוז בקר טוב לנסייניות בקר טוב לכווווווווווווווווווווווווווללללללללללללללללללללםםםםםםםםםםםםםםםםםם
 
אתמול הגיעו תפוחי פינק ליידי


בחבילה מפנקת עם שליח עד הבית...
המכילה סלסלת תפוחי פינק ליידי, וורודים ומלבלבים.. טעם גן עדן מתפצחים בפה..
הצורה היפה והצבע המדהים של התפוח הזה..ממש ממיס, לא פלא שהוא נבחר לתפוח המתאים לרומנטיות של יום האהבה הקרב ובא...
אתם מוזמנים להתרשם מהתפוחים עוד בדף הפייסבוק, פה בלינק הבא: https://www.facebook.com/priberesheet הנה לדוגמא משקה קוקטייל לכבוד הוולנטיין, יום האהבה: מרכיבים: • תפוח פינק ליידי כתוש • 60 מ"ל וודקה גריי גוס • 40 מ"ל מרטיני ביאנקו • 30 מ"ל מונין רימונים • 30 מ"ל מיץ לימון סחוט אופן ההכנה • מכניסים את כל המרכיבים לשייקר מלא בקרח ומסננים סינון כפול • מעבירים לשתי כוסות מרטיני • מקשטים בפלחי תפוח בצורת פרח איזה כיף של תפוחים טעימים בטירוף ממש חגיגה לפה ולעיניים...
ממליצה בחום
רותי
 

krispina

New member
אותה השמנת בשינוי אדרת

רק שתדעו שהרסתם לי את הדיאטה עם המתנה הזאת!!! מצאתי 2 סיבות לנוחות באריזת הפקק: 1. ואין צורך להתעסק בחיתוך השפיץ / גזירה 2. אם רוצים להשתמש בחצי כמות אז נוח לסגור ולהחזיר למקרר. (לא שזה קורה לי
) טרם בדקתי את עלויות האריזה החדשה אך הבנתי מגיסתי שזה מגיעה לכמעט עשרה שקלים ואז זה בהחלט מייקר את האריזה ב2 שקלים אם זכרוני אינו מטעה אותי.(כן, זכרון זה עניין בעייתי אצלי בתקופה האחרונה) 3 מתכונים שהכנתי הם: (קניתי עוד שמנת) מתכון מס ' 1 מהרגע להרגע והשניים האחרים כבר הכנתי מס' פעמים. 1. מעין פשטידת פסטה עם פטריות , בצל ובולגרית. - 1 שמנת לבישול 2. עוגת ביסקוויטים - 3 שמנת מתוקה 3. פסטה ברוטב שמנת וירקות מוקפצים - 2 מיכלי שמנת לבישול המתכונים מצורפים בשרשור ממתחת!
 

krispina

New member
פשטידת פסטה עם פטריות , בצל וגבינה בולגרית

רכיבים: 2 בצלים חצויים ופרוסים 1 סלסלת פטריות פרוסות עבה 1 שמנת לבישול כפית סוכר מלח קוביית בזיליקום של קנור מומסת במעט מים חמים מעט אגוז מוסקט או פלפל שחור 4 כפות רסק עגבניות 300 גרם גבינה בולגרית מפוררת 200 גרם גבינה צהובה אופן ההכנה - מטגנים את הבצל עד להשחמה , מוסיפים את הפטריות עד שהם מתרככות להוסיף לסיר שמנת לבישול, רסק עגבניות ותבלינים - לבשל כ-5 דקות בינתיים מכינים פסטה ע"פ הוראות היצרן. כשהרוטב מוכן לערבב את הפסטה בתוכו, להוסיף את הגבינה הבולגרית ולערבב להניח בתבנית ולפזר מעל גבינה צהובה. - אני חושבת שכדאי להוסיף גם ביצה אחת לפחות על מנת שזה יתייצב לפשטידה ולא יישאר כמו פסטה שמזגנו מהסיר - מה שקרה לי.
 

krispina

New member
עוגת ביסקוויטים עם טאצ' כדור שוקולד

רכיבים: 2 אינסטנט פודינג וניל 2 שמנת מתוקה 1/4 כוס סוכר 2 כוסות חלב 500 גרם גבינה לבנה כ- 300 גרם ביסקוויטים פתי בר שוקולד + קערית חלב לטבילה. ציפוי: 250 מ"ל שמנת מתוקה 200 גרם שוקולד מריר 50 גרם קוקוס כ-100 גרם ביסקוויטים פתי בר שוקולד תבנית חד פעמית בינונית אופן ההכנה: להקציף במיקסר אינסטנט פודינג, שמנת מתוקה, חלב וסוכר לקצפת יציבה. לקפל לתוך הקצפת את הגבינה הלבנה לתערובת חלקה לסדר בתבנית שכבת ביסקוויטים שטבלתם בחלב (טבילה זריזה) , מעל שכבה זו למרוח חצי מהקצפת, לשים שכבה נוספת של ביסקוויטים שטבלתם בחלב ומעל את מחצית הקרם שנשאר. הכנת הציפוי – טאצ' כדור השוקולד להביא את השמנת המתוקה לרתיחה לשים בפנים את השוקולד עד להמסה וקבלת תערובת חלקה להמתין שהתערובת תתקרר מעט. לשבור מעל הקרם ביסקווטים , לשפוך מעל את השוקולד עד לכיסוי הביסקוויטים השבורים. לפזר קוקוס מעל הכל ולהעביר למקרר המתכון ועוד תמונות אצלי באתר: http://www.krispina.com/1742-310111.html
 

krispina

New member
פסטה ברוטב שמנת וירקות מוקפצים

רכיבים: 1 גזר 1 פלפל אדום 1 פלפל כתום 1 בצל גדול 1 סלסילת פטריות מעט צנוברים קלויים (הפעם לא היו לי P:) 2 מיכלים שמנת לבישול מלח, פלפל 1 חבילת פסטה עשויה לפי הוראות היצרן. אופן הכנה: לחתוך את הפלפלים והגזר לרצועות דקות ולא ארוכות מדי, לחתוך את בצל לרבעים ולפרוס לפרוסות, לפרוס את הפטריות. בסיר / מחבת לשים 25 גרם חמאה ולרכך מעט את הבצל, להוסיף את הגזר והפלפלים לאחר שהתרככו מעט להוסיף את הפטריות להמתין מעט שחלק מהנוזלים יתאדו. להוסיף את הצנוברים (להשאיר מעט בצד) ואת השמנת, להמתין שהטעמים של הירקות יכנסו לשמנת ושהיא תסמיך מעט. לערבב את הרוטב עם הפסטה ולהנות, שיהיה בתאבון חבר'ה!
 

starlight1900

New member
פינק ליידי להתאהב באדום


היי לכולם גם אני קיבלתי במסגרת חג האהבה הקרב ובא אלינו לטובה את התפוחים של פינק ליידי . דבר ראשון רציתי להודות לתפוז
שנית על החבילה המקסימה :)
בראש ובראשונה טעמה את התפוח הבת שלי שאוהבת מאוד תפוחים והיא רק בת שנתיים וחצי , חיסלה את התפוח בשניות ומאוד התלהבה כמוני מהפורסן שקיבלנו יחד עם החבילה . תפוח ה"פינק לידי", הינו זן חדש יחסית של תפוחים, כ- 7 שנים בישראל ותאגיד הפירות בראשית הנו בעל הזיכיון הבלעדי לשווקו בישראל. חפשו את מדבקת לב ייחודית המציינת שאכן מדובר בתפוח פינק ליידי אמיתי. התפוח הינו שילוב של זני תפוחים האחד "ליידי וויליאמס" והשני "גולדן דלישס" ומוצאו באוסטרליה. צבעו וורוד - אדמדם, צורתו עגולה ומעט פחוסה וטעמו מתוק – חמצמץ. פינק ליידי מתאפיין בארומה עדינה ועסיסיות גבוהה, מרקמו מלא ופציחותו גבוהה. בזכות הטעם הארומאטי, הצבע היפהפה והעסיסיות המדהימה, פינק ליידי מתאימה במיוחד לעוגות, מאפים, תבשילים, סלט פירות וכמובן, אפילו ממש כמו שהיא. ביקשו מאיתנו רעיונות למתכונים מוצלחים עם פינק ליידי אז בערב שישי האחרון ניסנו שני מתכונים האחד מאוד פשוט דיאטטי וחמים ליום קריר וסגרירי . לוקחים פרוסות תפוחים מסדרים בתבנית , מפזרים קינמון ומעט סוכר חום , מעל שברי עוגיות ללא סוכר . בין לבין פותחים את התנור ומזלפים מעט מים . התפוחים יוצאים עסיסים רכים ומתוקים יוצא כמו פאי תפוחים רק זול בקלוריות משמעותיות . עוד מתכון של סיידר תפוחים חם אלכוהלי או לא :)
מתאים לחורףףףףףףף מרכיבים* - תפוח עץ אדום פינק ליידי * - 3 כפיות סוכר (רצוי סוכר חום לטובת צבע וארומה) * - חצי ליטר מים * - מקלות קינמון (3 חתיכות באורך של כ 2 ס"מ כל אחת)הוראות הכנהמרתיחים את המים על אש קטנה בקומקום (רצוי קומקום קטן אשר מורכבת לו מסננת קטנה לפני הזרבובית על מנת למנוע סתימות) ובזמן זה חותכים את התפוח לקוביות קטנות. מכניסים את הקוביות תפוח למים יחד עם מקלות הקינמון ומחכים שיתחילו לעלות בועות קטנות. אז יש להוסיף סוכר ( 3-4 כפיות תלוי בטעם האישי) ולכסות את הקומקום. לדאוג שהאש
תהיה חלשה על מנת שהרתיחה תהיה ארוכה. לאחר שרתח למזוג לכוסות ולשתות. ניתן להוסיף מעט יין או רום בשביל הטעם. יוצא
תזהרו להתמכר :) אז לאחר שהתנסנו אנחנו מודים לפינק ליידי ולבראשית על הטעם המשובח אנחנו כמובן שנמשיך לקנות ללא ספק תפוח נהדר
תודה מאתנו starlight1900 חג אהבה קסום מאוהב ושמח
 
למעלה