בוקר טוב בוקר אור ליום השבת

מתי64

New member
בוקר טוב בוקר אור ליום השבת

כל יום מביא איתו כל כך הרבה הזדמנויות להנות

בקר טוב בקר אור, "עבדות לבנה" מכונה

התופעה הזו, המכונה עבדות לבנה, הבאת נשים במסוה כלשהו, הבטחת עבודה, נישואין, והעסקתן ומכירתן לזנות. תופעה מזעזעת אך לא חדשה. קראתי ספר מאוד מעניין, בגופן ובנפשן / איזבל וינסנט, בו מסופר על קניית נערות ונשים יהודיות בנות למשפחות עניות, והבאתן לארצות דרום האמריקה למטרות זנות. על רקע זה נכתב הרומן המוכר מאוד מעשה בטבעת / אילן שיינפלד. שבת יפה בחוץ, זרעתי הבקר תורמוסים שיפרחו ויקשטו באביב, ועל העצים מקפצות ומנתרות ומצייצות בשמחה הצפורים - צופיות ובולבולים בעיקר. יום נעים. אנחנו מחכים לילדים...

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לשבת בבוקר

שירים יפים ב-103FM כמו כל שבת. אבל אותי הפתיעה בתי והכינה לי הזמנות להיום בערב - פול אנקה בהופעה אחרונה בישראל!!! שיריו מחזירים אותי לגיל 14 לנשיקה הראשונה ולחבר הראשון.... http://www.youtube.com/watch?v=TY4uxdAt4-M

איזה יופי יוליקה,,,,,,,המופע הראשון היה מקס

מקסים,,,,ונהדר,,,, ועכשיו יש לי בקשה קטנה : בבקשה ליקרוא את המאמר של ליהיא לפיד,,שמופיע בסופי שבוע במקומונים של ידיעות אחרונות,,, אם הייתי יכולה להקליד אותו ולהעבירו הייתי עושה זאת, לא יודעת איך.... אבל מעניין ויפה..

כן, אור חבצלות, אבל זה רק קטע...

וסתם שאלה,,,,איפוא את ממשיכה או לא, להמליץ על סיפרי קריאה, זו הייתה פינה נהדרת אצל פזי,,,, ודרך אגב סיימתי לא מיזמן את הספר של אהרון אלפלד : האיש שאהב לישון,,,,היה לי קשה ליקרוא אותו,,אבל נהדר. ועוד ספר נהדר ,,נהדר,,, האיש בחליפת עור הכריש הלבנה,,,מספר על יהדות קהיר בימי המלך פארוק,,,הסופרת ליז לא זוכרת את שם המישפחה,,,,,

תודה מישמיש על המלצת הספרים - אקרא.

בקורות שלי על ספרים את יכולה למצוא בבלוג שלי. היום כתבתי הודעה על עבדות לבנה - פתחי ותמצאי שם עוד. ותודה.

עמיקם10

New member
מומלץ-הספר של חיים יבין-'עובר מסך'.

ביוגרפיה.בעיות הניהול בטלויזיה. מפרט איך בכלל עושים טלויזיה. וגם המון רכילות...קורא לאט כדי להאריך את ההנאה.שמעתי אותו בהרצאה בערב לזכר רבין..כמעט.. עמוס עוז..להבדיל..כי חיים יבין הוא ילד שמנת- יקה..

יוליקה

Member
מנהל
רכשתי כמעט מייד עם צאתו לדפוס

וקראתי... ילד שמנת - שגדל בבית יקה בלי טיפת חום או אהבה!!! נכון שהיה ממקימי הטלויזיה...אך היה לו לא מעט עימותים עם צוות ההקמה בעיקר עם פרופ' אביהוא כ"ץ שהוא פרופ' לתקשורת המונים וכתב הרבה ספרי לימוד בנושא. חיים יבין מביא הצצה למאחורי הקלעים של רשות השידור....

יוליקה

Member
מנהל
תודה מישמיש - אני כבר מזמן מרגישה כך

משפחתו של בעלי דתיים. האחיינים שלו שגדלו על ברכיי שהיו קטנים - מצפצפים על המנהגים ובמפגשים מחבקים ומנשקים את הדודה שלהם!! אבל האחייניות שנישאו לגברים דתיים - במפגשים משפחתיים לא לוחצים לי אפילו את היד.... כך גם הבנים של האחיינית שרק 2 מהם עברו בר מצווה... כבר בבית הספר מלמדים אותם "מרחק נגיעה".... האח של בעלי שגם הוא דתי מנשק ומחבק אותי בלי בעיות... אבל הם שייכים לציונות הדתית ולא לחרדים....

מתי64

New member
יוליקה חן חן לך חהרנה על המצגת מיוטיוב

טוב להזכר ולהקשיב בהנאה לשיריו של פול אנקה יום נפלא ומקסים עם השמש הזורחת

כל זמן שהאוכלוסיה החופשית לא

תפתח את הפה ותתערב, זה ימשיך, כי הם רואים שנשות שלהם מקבלות את הדין ,כנראה מפחד, "שמא ירשו את הגיהנום", ככה מפחידים אותם !הגיע הזמן שיצאו לשם הנוער החופשי ויורידו את כל השלטים הבזויים האלה ! שבחורות ובחורים יעלו על האוטובוסים המופרדים! כי אם לא יעצרו אותם הם ימשיכו , כי הם רואים שהולך להם והכל בשם התורה !!!

אפי 7

New member
חיוכון לשעת ערב

חיים ודוד הם שני חברים שנפגשים כל יום על ספסל בפארק, כדי להאכיל ציפורים, לנוח ולשוחח על נושאים ברומו של עולם. יום אחד חיים לא הגיע לספסל. דוד לא ייחס לכך חשיבות והיה משוכנע שמדובר בהצטננות קלה. אחרי שבוע, חיים עדיין לא הופיע ודוד כבר החל לדאוג. כיוון שהם היו חברים לספסל ולא מעבר לכך, דוד לא ידע היכן חיים מתגורר או איך אפשר לאתר אותו. חודש עבר ודוד המשיך לפקוד את הספסל בכל יום, מאמין שלא ישוב עוד לראות את חיים. אך יום אחד, מה אתם יודעים , הנה זה חיים מתייצב בפארק כאילו כלום לא קרה ! דוד התרגש מאוד לראותו אך גם הסתקרן לדעת מה התרחש. "כפתור ופרח ! איפה היית ? כבר חשבתי שזהו זה..." "הייתי בכלא..." אמר חיים בחיוך. "בכלא ?!" התפלא דוד "איך לכל הרוחות הגעת לכלא ??" "ובכן, אתה מכיר את המלצרית הבלונדה החמודה בבית הקפה שאני הולך אליו לעיתים ?" אמר חיים. "מכיר. איך היא קשורה לעניין ?" שאל דוד. "יום אחד" המשיך חיים, "היא הגישה נגדי תלונה על אונס ואני בגיל 89 המופלג, לקחתי את זה כמחמאה וכל כך התגאיתי בכך, שבמשפט נשבעתי שזה אכן קרה". "נו..." הסתקרן דוד. "השופט נתן לי 30 יום על שבועת שקר..."

איזה יופי....טוב אפי...

וכן התכוונתי למאמר הזה,,,,ליהיא לפיד כותבת כול שבוע טור,,,מודה שאני מכורה לו... כל מילה...צודקת,,,,,אבל ?

למעלה