The Voice עונה 2, פרק 5

2Dirrty4U

New member
The Voice עונה 2, פרק 5

היום בלילה הולך להיות משודר הפרק החמישי במספר שזהו בעצם הפרק האחרון של הבליינד אודישנס. זה אומר שבפרק הזה כל מנטור יסגור את הקבוצה שלו עם 12 מתמודדים והחל משבוע הבא יתחיל שלב הדו קרב! מתרגשים?

Music Man XD

New member
אני קצת חושש משלב הדו קרב.

אני זוכר שבעונה שעברה היו ארבעה פרקים וזה היה קצת מתיש. השנה יהיו יותר פרקים ואני מקווה שלא יעשו את זה משעמם, ושזה לא יגרום לירידה באחוזי הצפייה! זה לא שכריסטינה משעממת, אבל הייתה תחושה כללית של "היינו שם". מקווה שיהיה טוב!

2Dirrty4U

New member
כרגיל, מאוד נהנתי לצפות בפרק!

האינטראקציה של המנטורים, המתמודדים המצויינים, הביצועים המגניבים.. אבל האמת שאני שמחה שסוף סוף שלב האודישנים נגמר ועכשיו עוברים לשלב הדו קרב. לכריסטינה יש קבוצה מאוד חזקה ומגוונת. הפעם היא התעלתה על עצמה עם הקבוצה שלה והיא בהחלט הפתיעה שלא הלכה על כל הדיוות עם הקול הגדול. נראה ששלב הדו קרב הולך להיות מאוד מעניין וצמוד.

2Dirrty4U

New member
4 הקבוצות המלאות

4 הקבוצות של ארבעת המנטורים. 48 מתמודדים בסך הכל שזכו לעבור לשלב הבא. 12 מתמודדים בכל קבוצה. והקבוצות הולכות להצטמצם אחרי כל פרק של של הדו קרב!

Music Man XD

New member
פרק נחמד!

אני שמח שכריסטינה הייתה קצת בררנית הפעם! יש לה בקבוצה כמה זמרים מאוד מוכשרים, אני מקווה שהאהובים עליי פחות יודחו בשלב הדו-קרב. ושוב, שיחקה אותה עם העלייה הרנדומלית לבמה. נ.ב - מה קורה איתה?
לא ראינו אותה כבר חודש.

למעלה